icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

katkami123
8. jan 2024

@pralinka25
No pre pána… 😳 ale asi na to tu založil diskusiu, mastiť si ego.

marseillefan
8. jan 2024

@tanyag hodinu nevydrží, takže ide na 15-30 minút a stojí ho to 50-70€. Ak si dá orál bez, tak +20/30€. Ak ide s cigánočkami a sockami z pokecu do auta, tak menej. Sex so štetkou je ale brutálna nuda.. každý chlap ti povie, že doma so ženou je to sto krát lepšie (ak samozrejme nie je frigídna).

asocial
8. jan 2024

@marseillefan hmm..tak to je ako som písala. Chlapec chodí 6x za stetkou mesačne, tak to by ozaj mal na hypotéku, a nemusel by bývať s rodičmi alebo kým.

Milý Ondro. Mne sa svalnaci nikdy nepáčili a v mojom okolí nemá svalnaca ani jedna. Mne sa páčia vysokí, pevnejší (rozumej s pár kilami naviac)

Takže hľadaj výhovorky inde.

ondro1122
autor
8. jan 2024

@asocial 6x mesačne nie...možno som na vine...jednoducho som zmenil na všetko názory čím som starší...celkovo sa zhoršilo aj moje správanie

ondro1122
autor
8. jan 2024

Inak @lilitela keď radíš vizážistu tak to je len pre ženy nie ? Vizážista maľuje...mne teda nič nenašlo, že robia niečo pre chlapov...možno by som išiel na plastiku tváre ale to asi nie je bezpečné😁

pralinka25
8. jan 2024

@ondro1122 vizazista nemaluje ale poradi aky uces sa ti hodi, ci brada , strnisko, aky typ oblecenia, farby atd

karolinakr
8. jan 2024

@pralinka25 načo mu to rozpravaš? on ma 5000 vyhovoriek, prečo nie a robi zo seba hlupeho Jana

ondro1122
autor
8. jan 2024

@karolinakr nene už niečo urobím s tvárou nech som spokojný 😁

pralinka25
8. jan 2024

@ondro1122 a co konkretne sa ti na tvari nepaci

pralinka25
8. jan 2024

@karolinakr ked ja som nepoucitelna 😀

tanyag
8. jan 2024

@marseillefan Zaujímavé 😁 a taký chlap chce "čistú" ženu ...

ondro1122
autor
8. jan 2024

@pralinka25 vrásky a celková tvár je taká stará na to že mám 26....celkovo je to nič moc
@tanyag nechcelo sa mi čakať už tak som pošiel 1x

pralinka25
8. jan 2024

@ondro1122 vidis to je to co ti hovorim vrasky v tak mladom veku su aj zrkadlom tvojho ja tvojho zivota ....
ja mam takmer raz tolko rokov a nemam takmer ziadne.

marseillefan
8. jan 2024

@pralinka25 ja mám na čele také ryhy ako koryto Dunaja :D

pralinka25
8. jan 2024

@marseillefan tak sa asi casto mracis. ja nemam na cele ani jednu jedinu. okolo oci len ked sa smejem inak vobec nie su vidiet. okolo ust tiez take co su od smiechu.

tanyag
8. jan 2024

@pralinka25 súhlasím, mne vždy muži, čo ma poznajú vravia, že nejako mladnem 🤣 ani jedna vráska, okrem tých pri očiach z úsmevu...naopak, sestra, tá sa stále mračí, je mladšia odomňa a vrások plno 😁

minka201
8. jan 2024

@ondro1122 Tak mi odpovedz na otázku: Keby si môžeš vybrať iba jednu z týchto možností, ktorá by to bola:
A) Mať veľké svaly, peknú tvár a každé 2 týždne inú krásnu babu. Na lásku by si šťastie nemal, lebo by ta vyhľadávali len povrchné ženy. Zostarol by si sám.
B) Vyzerať tak, ako vyzeráš. Začal by si pozitívne myslieť a okolo 30-tky by si sa oženil s milým skromným priemerne vyzerajúcim dievčaťom. Mali by ste spolu 2 deti. Všetci traja by ťa veľmi ľúbili a boli ti oporou až do smrti.

ondro1122
autor
8. jan 2024

@pralinka25 aj ja mám také čelo ale to sa dá odstrániť

pralinka25
8. jan 2024

@ondro1122 vsak da ale nie nastalo a cim castejsie to robis tym viac to je potom vidiet. myslim tie upravy. staci si pozriet hviezdy a tie maju super drahych a vychyrenych plastickych chirurgov a aj tak to na kazdom jednom vidis. nie hned ale casom ako starnu to je strasne vidiet.
podla mna je omnoho krajsie starnut s graciou. vrasky za mna vobec nevadia na nich presne vidis aky clovek je.

ondro1122
autor
8. jan 2024

@minka201 B...veľké svaly nechcem 😁 také akurát mi stačia...ja som už písal, že mne sa páčia aj normálne dievčatá neslintam po ženách typu: Sara Štangelova alebo iné insta fitness influencerky 😉...takú citlivú ženu ani cvičiť nemusí len nech je usmiata

ondro1122
autor
8. jan 2024

@pralinka25 Na Ronaldovi to je veľmi vidieť

pralinka25
8. jan 2024

@ondro1122 tak ale usmiatu nepritiahne namosureny vecne nespokojny chlap. usmiata chce takeho co ju bude vediet rozosmiat a co sa bude smiat s nou. vsak
@marseillefan

pralinka25
8. jan 2024

@ondro1122 a to je tiez este mlady chlap

ondro1122
autor
8. jan 2024

@pralinka25 Už ma nejakých 38

pralinka25
8. jan 2024

@ondro1122 no tak to je pre mna este mlady clovek. v najlepsich rokoch.

katkami123
8. jan 2024

@ondro1122
Vieš, len tvoja diskusia sa míňa účinku… žiadna ti tu na ženskom fóre do teraz nenapisala ze ma záujem. A to si tu už koľko diskusií založil. Terapeut je pre teba najlepšia voľba.

ondro1122
autor
8. jan 2024

@katkami123 Terapeut mi povie len, že vyzerám v pohode a to nepomôže keď ja viem, že to nie je ono není to to čo by som chcel

tanyag
8. jan 2024

@ondro1122 Daj fotku, neviem, či si ju sem dával ale nevidela som 😁

ondro1122
autor
8. jan 2024

@tanyag Do správy radšej

tanyag
8. jan 2024

@ondro1122 Ok 😉