Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@demodun ja neviem podla mna by nas z neho palila zaha.
@demodun inak aj ten drak (nepamatam si nick) bol vyzivny co to minal nie statisice. keby sme ho zozrali ostane nam dedicstvo.
@pralinka25 Nooo, ten bol "mladé mäsko".
@h2 no 😀 a aj celkom trafene 😝
@h2
@pralinka25
No ten by nebol márny. Dva v jednom 😁
normalne zacinam byt hladna. budem to tu musiet rozpustit 😀
@pralinka25 dobrú chuť.
Ešte by stál za zamyslenie, ten anonym z kúpeľov
@demodun toho si nechame. cakam na happyend. bude zo mna nakoniec na stare kolena romanticka dusa.
@pralinka25 že, ale je zlatý. Fakt im to prajem
@demodun chodec je ten typ co by sa ti zasekol medzi zubami alebo ta zaha, no. s jedlom nie su zarty ani u bosoriek. ale teraz keby som mala pernikovu chalupu som bezdomovec lebo by som si ju zozrala ako prvu. som hladnaaaaaaaaa
@demodun ani by som nevedela ze aj chlapi maju taky stres oslovit baby.
@pralinka25 a nikde žiadna pralinka?
Joj ale už aj ja som hladná 😋
Ináč jeden týpek, nevšimla som si ho veľmi v diskusiách (akooco - poznáte?), toho by som upálila sama ale až na čierne uhlie 🤣🤣🤣 ten ma bombardoval správami...a zase len ten KEKS chcel ... teda sex sorry 🤣
@pralinka25 no fakt, no boja sa odmietnutia, ego.
@tanyag co? kto? to netusim odomna tu sex nechcel nikto 😀
@tanyag keks no hybaj spat aj ty. zabijes si trenera.
@pralinka25 toho so pamätám. No minule tu už posielal kontakt na euroeskort či čosi podobné. Rozbehol sa chlapec 🤦
@demodun ktory ten heis....?
@pralinka25 Noo ja som ich asi tou spomínanou uhorkou zaujala 🤣🤣🤣 mám správy cca od 8 mužov z MK...ale mužov, ktorí bežne nie sú v diskusiach...len z ničoho nič správy, že som ich zaujala a chceli by ma spoznať...tak si vravím, že JEEEEEEJ aké milé...a potom mi úsmev zamrzne, keď zistím, že oni nechcú spoznať mňa, ale len určitú časť môjho tela ...BOSORKY - UPÁLIŤ!!!! 🤣

@h2 uplne ju v tych leginach s trakmi vidim. rozhodne by bola jedinecna