icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

pralinka25
7. mar 2024

@h2 uplne ju v tych leginach s trakmi vidim. rozhodne by bola jedinecna

sticker
h2
7. mar 2024

@tanyag Tú diskusiu s tým chodcom som ešte stále nečítala, je to dlhé, nejako sa mi do toho nechce...

pralinka25
7. mar 2024

@demodun ja neviem podla mna by nas z neho palila zaha.

demodun
7. mar 2024

@h2 no Hugo nám dovolil tu páliť kde koho krížom-krážom, ale neviem, či hovoril aj o sebe

demodun
7. mar 2024

@h2 pozri len koniec, posledné 3-4 strany

pralinka25
7. mar 2024

@demodun inak aj ten drak (nepamatam si nick) bol vyzivny co to minal nie statisice. keby sme ho zozrali ostane nam dedicstvo.

h2
7. mar 2024

@pralinka25 Nooo, ten bol "mladé mäsko".

pralinka25
7. mar 2024

@h2 no 😀 a aj celkom trafene 😝

demodun
7. mar 2024

@h2
@pralinka25
No ten by nebol márny. Dva v jednom 😁

pralinka25
7. mar 2024

normalne zacinam byt hladna. budem to tu musiet rozpustit 😀

tanyag
7. mar 2024

@h2 ja som to rýchlo prebehla...zbehli sa tam bosorky ako vždy a chodec utiekol 🤣🤣🤣

demodun
7. mar 2024

@tanyag ale neboli sme zlé, či?

demodun
7. mar 2024

@pralinka25 dobrú chuť.
Ešte by stál za zamyslenie, ten anonym z kúpeľov

tanyag
7. mar 2024

@demodun netuším, či je chrumkavý 😁 ale nebola by ho škoda 🤣

tanyag
7. mar 2024

@demodun nie nie, úžasné ste boli 😉 som na vás hrdá 😉

demodun
7. mar 2024

@tanyag 🤣🤣🤣 skoro som zobudila malého

pralinka25
7. mar 2024

@demodun toho si nechame. cakam na happyend. bude zo mna nakoniec na stare kolena romanticka dusa.

demodun
7. mar 2024

@pralinka25 že, ale je zlatý. Fakt im to prajem

pralinka25
7. mar 2024

@demodun chodec je ten typ co by sa ti zasekol medzi zubami alebo ta zaha, no. s jedlom nie su zarty ani u bosoriek. ale teraz keby som mala pernikovu chalupu som bezdomovec lebo by som si ju zozrala ako prvu. som hladnaaaaaaaaa

pralinka25
7. mar 2024

@demodun ani by som nevedela ze aj chlapi maju taky stres oslovit baby.

demodun
7. mar 2024

@pralinka25 a nikde žiadna pralinka?
Joj ale už aj ja som hladná 😋

pralinka25
7. mar 2024

@demodun no vidis. alebo ten heisberg ci jak to mal. na toho som si spomenula ked ten anonym napisal o motyloch v bruchu. tu temu si videla? boli ste tam okrem
@h2 niekto?

tanyag
7. mar 2024

Ináč jeden týpek, nevšimla som si ho veľmi v diskusiách (akooco - poznáte?), toho by som upálila sama ale až na čierne uhlie 🤣🤣🤣 ten ma bombardoval správami...a zase len ten KEKS chcel ... teda sex sorry 🤣

demodun
7. mar 2024

@pralinka25 no fakt, no boja sa odmietnutia, ego.

pralinka25
7. mar 2024

@tanyag co? kto? to netusim odomna tu sex nechcel nikto 😀

pralinka25
7. mar 2024

@tanyag keks no hybaj spat aj ty. zabijes si trenera.

demodun
7. mar 2024

@pralinka25 toho so pamätám. No minule tu už posielal kontakt na euroeskort či čosi podobné. Rozbehol sa chlapec 🤦

pralinka25
7. mar 2024

@demodun ktory ten heis....?

tanyag
7. mar 2024

@pralinka25 Noo ja som ich asi tou spomínanou uhorkou zaujala 🤣🤣🤣 mám správy cca od 8 mužov z MK...ale mužov, ktorí bežne nie sú v diskusiach...len z ničoho nič správy, že som ich zaujala a chceli by ma spoznať...tak si vravím, že JEEEEEEJ aké milé...a potom mi úsmev zamrzne, keď zistím, že oni nechcú spoznať mňa, ale len určitú časť môjho tela ...BOSORKY - UPÁLIŤ!!!! 🤣

demodun
7. mar 2024

@tanyag toho nepoznám. Keks odo mňa nikto nechcel Teda na MK🤣🤣