icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

tanyag
8. mar 2024

@demodun Nebola som dnes vo fitku...😉 ale zastavím sa tam neskôr...ráno mi tak bolo zlé vďaka trénerovi...Len si dopraj, jedz čo chceš...áno áno...a ja jedla čo chcem, dopriala som si a zle mi tak bolo 🤣🤣🤣 už ho nebúdem počúvať

karolinakr
8. mar 2024

@demodun
@pralinka25
@grof_monte_christo
ja som vam hovorila, čo je chodec zač, neverili ste mi, tak vam treba hehe😛
chcel vas vyprovokovat, a ked ste mu inteligentne odpovedali, zrazu stratil reč a už druhy deň, nema čoby napisal, lebo práskol do bot..
takemu by som sukromie nikdy neodhaĺovala, jeho povyšenecke kecy o ženach a chudobnych ĺuďoch, a vy sa tam predhaňate, a lákate na cukríky..take osoby su pre mňa no go..uplne..mate zlý odhad na ĺudi
radšej zavolajte @slovakboy na pokec..na strane 169 je napisane, ako ťa milujeme..prečo si prestal prispievať? si busy?
inak ja už tiež prestavam vyjadrovat lutosť ludom..bola som v tomto až nadmieru empatická, lebo mne sa stalo zle, tak som chcela druhym dobre..a tie autorky, ktorym niekto nadava a zhadzuje ich, tie sa snažia zavďačit tymto osobam, mne na moju podporu drze odpovede - a ty si mysliš, že...a to maš odkial, že...?
osral ich pes, odteraz každemu vysmešneho smajlika davam
konecne si ma začnu vážit haha

grof_monte_christo
8. mar 2024

@karolinakr Ved to je len taká zábavka, keď neodpisuje, nič sa nedeje 🙂

tanyag
8. mar 2024

@karolinakr osral si pes ...umrieeem

sticker
pralinka25
8. mar 2024

@karolinakr mne je od zaciatku jasne ze on nema gule na debaty na urovni. Fakt ma prekvapi keby napisal

demodun
8. mar 2024

@karolinakr ále veď to je zo srandy. Nemyslím, že by nás bral vážne. Ešte si pýtal kľúčenku 🤣
A za ďalšie, koľko z toho čo sme mu napísali je pravda, môže len hádať. 😉

karolinakr
8. mar 2024
demodun
8. mar 2024

@karolinakr dobre, ak sa dnes neozve, zajtra mu pošleme tú kľúčenku 😁

karolinakr
8. mar 2024

@demodun 😅

demodun
8. mar 2024

@karolinakr a ktorú, ženskú či mužskú. Ja poznám len tie od h2

karolinakr
8. mar 2024

@demodun no mužskú 👍

demodun
8. mar 2024

@karolinakr ok. Veď si ju pýtal, tak čo 😄

grof_monte_christo
8. mar 2024

@demodun Chodec by nič nové nenapísal, stále píše ohľadne toho to isté. Ženy po 40 patria už do starého železa 😂. Podľa neho mali byť vo vzťahu už dávno, keď boli ešte mladé a pre muža príťažlivé. Keď som sa ho spýtala, a čo ženy, ktoré sa rozvedu po 40, už neodpovedal. Tie by mali uz ostať samé alebo byť happy aj za starých dedkov, ktorí o ne prejavia záujem. A oni si pôjdu po ženach po 30.

tanyag
8. mar 2024

@grof_monte_christo Noo pokiaľ má chodec milióny, najnovšie autá, 4 veľké paláce (aspoň jeden v Dubaji), tak nech si balí v 50tke aj 20tníčky 😀 ale pokiaľ nemá nič, len plné ústa prázdnych slov, bude spokojný aj so ženou po 40tke 🤣

grof_monte_christo
8. mar 2024

@tanyag Aj tam niečo napísal, koho teraz má, ale keďže komentár potom zmazal, tak to rešpektujem a nejdem to tu dávať.

tanyag
8. mar 2024

@grof_monte_christo niečo som zaregistrovala..mesiac niekoho má či? teda je to čerstvé, tak jedine mu držať palce, nech je to tá pravá a už na veky vekov ámen 😀

grof_monte_christo
8. mar 2024

@tanyag Ano, mesačná známosť. Ešte je v skúšobnej dobe 😁

tanyag
8. mar 2024

@grof_monte_christo ach jaj 😁 tie skúšobné doby sú hrozné...neznášam ich 🤣 mne tiež moja známosť dala "výpoveď" ešte v skúsobnej dobe 😀

grof_monte_christo
Autor odpoveď zmazal
grof_monte_christo
8. mar 2024

A nechcem sa tu dotknúť mužov po 50, že sú už starí dedkovia, ale je fakt, že schopných voľných ich je ako šafránu.

hugger
8. mar 2024
grof_monte_christo
8. mar 2024

@hugger Nebodaj sa cítiš osloveny? 😁

tanyag
8. mar 2024

@grof_monte_christo Tiež tie spoznávačky nemusím...ja som včera mala ísť na kávu 🤣 a som to zrušila, lebo som vážne nemala chuť spoznať niekoho nového 🤣

grof_monte_christo
8. mar 2024

@tanyag Si opäť na zoznamke?

demodun
8. mar 2024

@hugger ty máš po 50? Nekecaj

tanyag
8. mar 2024

@grof_monte_christo Nie som na zoznamke...len ešte keď som bola, tak som mala pár kontaktov 🤣🤣🤣

grof_monte_christo
Autor odpoveď zmazal
tanyag
8. mar 2024

@grof_monte_christo presne u mňa to isté 😀 ja radšej prechádzku ale chlapi sú leniví 🤣

tanyag
8. mar 2024

Ináč niečo som našla..neviem ako staré to je...možno aj 2 roky dozadu, keď som ešte na pokeci bola 🤣 a toto ma vážne pobavilo...podotýkam, že ten muž mal 40 rokov v tom čase...nejde o ten kostol...ale o to, že JEHO MAMA CHCE...🫣

grof_monte_christo
Autor odpoveď zmazal