icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

demodun
8. mar 2024

@slovakboy tu už ani nie je čo riešiť, tak sa tu zabávame a opúšťame. 😄 Ondro nám dovolil.
Ak budeš chcieť kľudne sa pridaj, ale hlavne určite pomáhaj a komentuj v diskusiách.
A určite pozdravuj ženu, ak si to neprečíta sama.

karolinakr
8. mar 2024

@demodun
všetko najlepšie k MDŽ

pralinka25
8. mar 2024

@karolinakr no vidim ze som obstala najlepsie 😍 iden na insta. inak tane si mala poslat fica. ona ho miluje.

karolinakr
8. mar 2024

@pralinka25 h2 vykotí, ked sem o 22.00 príde

pralinka25
8. mar 2024

@karolinakr tiez si myslim. 😂 budes ju mat na svedomi. bude to chciet poldeci minimalne

karolinakr
8. mar 2024
tanyag
8. mar 2024

@karolinakr 🙄 tak dík..kebyže tam dáš Róberta, tak sa poteším...ale no, nebudem náročná

pralinka25
8. mar 2024

@karolinakr tak a po harabinovi stravim na instagrame cely vecer aby mi ho pan so svihadlom vyhnal z hlavy

sticker
pralinka25
8. mar 2024

@tanyag hovorila som ze robko by ta potesil.

tanyag
8. mar 2024

@pralinka25 asi sme naraz písali 🤣 lebo mne neukazalo, že si ho už spomenula haha

demodun
8. mar 2024

@karolinakr no dík, teraz vykotilo aj mňa. Toto som si od teba nezaslúžila

sticker
pralinka25
8. mar 2024

@demodun podelim sa so svihadlovym 😉

demodun
8. mar 2024

@pralinka25 ó ďakujem

sticker
karolinakr
8. mar 2024

@demodun jak to? neni tam slaďoučký?

karolinakr
8. mar 2024

@tanyag vypaseny Borisko v úlohe šejka ti neštimuje?

karolinakr
8. mar 2024

Vidím, že jediný, kto sa tu baví, som JA !!

demodun
8. mar 2024

@karolinakr no vôbec 😵‍💫😵‍💫
Idem rýchlo pozrieť švihadlo 😁
Ozaj diplom sa mu páčil, dal mi 👍🤣🤣

karolinakr
8. mar 2024

@tanyag a potom, že Ondro ma komplexy zo seba.Nech si pozrie tuto fotku Borisa ma 17 deti a zastupy žien

demodun
8. mar 2024

@karolinakr a prachy

pralinka25
8. mar 2024

@demodun ano naprav si chut. 😀 lebo budes mat zle sny

tanyag
8. mar 2024

@karolinakr Hej hej šmakuje 🤣 ale už nie je v kurze 😁

demodun
8. mar 2024

@pralinka25 no veď toto.
A už prosím žiadny Fico a Harabin lebo mi praskne displej 🤨😵‍💫

karolinakr
8. mar 2024

@demodun
@pralinka25
ja si uvedomujem, ze môj humor málokto chápe rychlo si predstavte tancujúceho Harabina pred spaním

sticker
pralinka25
8. mar 2024

@karolinakr paci sa. s kvetinou som ho nenasla musi stacit brokolica 😝

pralinka25
8. mar 2024

@karolinakr nie nie mna zachrani instagram 😝

karolinakr
8. mar 2024

@pralinka25 😄😋

karolinakr
8. mar 2024