Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@karolinakr
@pralinka25
@demodun Bosorkovský zraz u nás doma? OK, vytiahnem kotlík a uvaríme si nejaký zazračný elixír.
@h2 startujem metlu cakaj 😀
@pralinka25 Mačky už sú nastúpené na privítanie. 😃
@h2 dufam ze aspon jedna ponukne uvitaci poldecak 😝
@pralinka25 Tak toto som podcenila, zatiaľ nemajú výcvik na podávanie nápojov. V najbližšej budúcnosti to napravím! 😁
@pralinka25 Takto nejako by to mohlo vyzerať?
@h2 ale ze uuuuplne presne 😉👍
@h2 sama som si ju kupila, čo sa budem trocharit s 1 karafiatom, ked už ani Fico do schranoj neposiela
Keď sme tu spomínali slovakboya, odpadla som práve z jeho odpovedí v tejto diskusii: https://www.modrykonik.sk/forum/domacnost-a-jej-vybavenie/vypinate-doma-na-noc-wifi/
Klobúk dole pred ním, po 1. za vedomosti a po 2. za ochotu a trpezlivosť takto obšírne vysvetľovať niečo miestnemu osadenstvu.
@demodun daj mi feedback na doktora!
@karolinakr ešte som ho nestihla pozrieť. Ale určite ho mrknem. 😉
@karolinakr ja si to budem musieť ešte raz prečítať, ale v kľude, bez dieťaťa n krku 😄
@karolinakr ako som písala, zriadime mu špeci tému a tam ho budeme bombardovať otázkami 😄
Len dúfam, že nám neutecie, bola by to veľká škoda
@karolinakr doktora som mrkla, ujo Google mi ho vyhodil ešte som ani nedopisala meno.
No fešák je to, veď je z oboru. 😄
Len sa nejako rád fotí, trochu samozer, ale mne to neva 🤣🤣
A prácu vyzerá, že ovláda. Aspoň čo zverejnil.
Takže toto ti vyšlo, Podržtašku ti odpúšťam 😉
@demodun 😸👌
@grof_monte_christo
ty si naročna ( vsetkych chlapov okritizuješ)čo vraviš na doktora?
@karolinakr Ze by som bola taký kritik? 🤔. No, doktor je mimoriadne chrumkavý 😎
@karolinakr tie čo prehrajú po skončení súťaže, pôjde do zberného dvora na recykláciu 😄
@demodun toto mi nedalo, lebo ona si mysli, že aka fesanda je a vlastne hrozne to vyzerá
tak keby zil slovakboy v 15-18 storoci upalili by ho spolu s nami a na tejto stranke je veeeeela ludi zaseknutych v tom obdobi. takze mozno to ma chudak s tymito info aj spocitane

@karolinakr no ale povedz ako sa moze niekto takto spotvorit. mozno to kedysi mohla byt aj fesna baba.
@pralinka25 ako keby žil, kedy žil Jánošík? Normálne si teraz nespomínam.
A Jánošíka si nedáme, sme predsa nejaké Bosorky 😁
@demodun janosiik zil v 17 storoci ale myslela som skor na upalovanie bosoriek a kacirov 😀
teraz pozeram ze zil tak na prelome 17-18 stor.
@pralinka25 no veď jasné, že by nám to spočítali. Ešte že sme v eú 🤣(hranice takmer žiadne)
No s tými zaostalcami máš pravdu, ale po Tom čo tam napísal sa dúfam nikto nebude zhovadovat a oponovať mu

@karolinakr Neboj, až taká naivná nie som, aby som verila, že Lidl rozdáva zadarmo také kytice. Takže, od koho si ju dostala???