Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@miscellaneous on je rad v obložení alebo obležaní žien
@miscellaneous A kľúčenku si neprosíš? 😃 tie rozdáva @h2 😀
@tanyag No kľudne. Takú by som nosila s hrdosťou. 😀
@miscellaneous tak si musíš počkať ...táto bosorka sem prilieta až po polnoci 😃
@tanyag 1:48 hod
@karolinakr áno, áno a potom si sama so sebou pokecá a môže kľudná ísť spať 😀
@karolinakr Nie, moja, ja to nie som 🙂. Som vraj prvá žena, s ktorou na MK začal komunikovať, ale tento zoznam sa časom rozrástol 🙂.
@tanyag 😀 😀
@grof_monte_christo Možno ak by si bola bližšie 😉
@grof_monte_christo sranda,,,mohla som som?
Nakoniec to tu nebude ani tak klub bosoriek, ako skôr huggerov fanklub. 😎
@grof_monte_christo to bude Kaja a toto je krycí manéver 😉😁
@miscellaneous teraz si nás odhalila 🤣🤣
@demodun
@miscellaneous teraz mu ego alebo niečo ine narastie do nebeskych výšin..prestaň tým !! 😀 😀
Odkaz od Ondríka
Mám vás dámy pozdraviť a odkázať vám, že už sa na MK nevráti a že ostáva bez randenia 😃
Odkaz odomňa 😀 Ondro neklam sám seba...😁
@karolinakr ale no, veď nech si to užije. Aspoň takto virtuálne.
Ach bože, zase mi nič nelajkne. Toto mi nedaruje 😭
@tanyag kto ho sklamal, že sa pýtam osobne JA a čo mu tak horentne vadí, že sa dištancoval?
@karolinakr A čo som ja poštár Janko? 🤣🤣🤣 z pošty pre Teba? 😁
@demodun aha, teraz viem odkial vietor fúka, ty si dnes bola voľáka vyškerená skrz huggera ,už mi to začína dochadzať, cele tvoje hihi a 8 srdiečok
@tanyag Pravda musí vyjsť raz na POVRCH !!
Ondrík, veď kľudne sa pridaj.
@karolinakr Však ja nič, iba som tak podotkla medzi rečou. Už sa budem krotiť. 🙂
@karolinakr Veď ten môj tréner to všetko zabil 🙄 to je ten hlavný dôvod...lebo sme všetké slintali...vydaté, zadané, slobodné..a jemu to potvrdilo to, čo si o nás ženách myslí...že ideme "do kolien" z niekoho krajšieho...
@karolinakr Vraj ti odpovie neskôr 😀
@tanyag ahááá

@minka201
triafa bomby riadne