icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

pralinka25
9. jan 2024

@tanyag no vsak to je to riziko chudnutia. kupis dobru podprdu alebo navstivis sikovneho chirurga. bude svadba 😍 poslem pralinky 😝

ondro1122
autor
9. jan 2024

@lilitela Nie som troll...som skutočný 😉...a prečo by som sa mal hnevať alebo naštvať ? Nebudem vám predsa nadávať 🤔

tanyag
9. jan 2024

@pralinka25 Vieš, ja mám jednú super prihodu...už som raz schudla cez 30kg (veeeľa rokov dozadu) a samozrejme, moja hruď sa tak vyrovnala, že tam nič neostalo 🤣🤣🤣 a v práci si to samozrejme muži všimli...ako inak...tak som takto chodila týždeň, dva, tri a povedala som si, že si kúpim PUSH UP podprsenku...tak som si kúpila, to, čo som mala na hrudi som zrolovala do tej podprsenky 🤭 a cicušky sa zväčšili o 3 čísla...prišla som do práce a muži hneď, že čo som cez víkend jedla, že mi narástli cicky 🤣 Tak som im prezradila moje tajomstvo, to bolo smiechu 🤭

ondro1122
autor
9. jan 2024

Z mojej zatrpknutosti k ženám sme sa dostali až k cickám 🤣

marseillefan
9. jan 2024

@pralinka25 vieš ako sa volajú nízkotučné pralinky? volajú sa brokolica...

@tanyag Táňa, ja som síce Ondra nevidel, ale som si stopercentne istý, že vyzerá lepšie ako ja... a nejako ma môj výzor netrápi, nemám zo seba žiadne depresie a som si istý, že by sa našli ženy, pre ktoré by som bol atraktívny iným spôsobom ako výzorom, kebyže sa musím dať nebodaj na staré kolená ešte na randenie 🙂 (boh ochraňuj)

tanyag
9. jan 2024

@ondro1122 nechaj moje cicky 🤣

tanyag
9. jan 2024

@marseillefan Noo veď tým si atraktívny, že nemáš depky atď. 😀

la_dolce_vita
9. jan 2024

Ak mozem pripojit nazor starsej bréci, tak nikdy ma nelákali hezouni, to u muza vobec nie je podstatne. K vyzoru tolko, nech je muz upraveny, vonavy, pekne obleceny, zuby v poriadku, nech sa stara o seba, nemusi byt ani stihly. Dolezita je osobnost ako taka, proste šmrncovy chlap s inteligenciou a zmyslom pre humor, spolahlivy, primerane sebavedomy..no to je na dlhsie 🙂 Ale krasa je pomijiva..

karolinakr
9. jan 2024

@pralinka25 ja dam a ty daš?

pralinka25
9. jan 2024

@karolinakr ked mi napises ako pre idiota ako presne to mam urobit tak dam 😀

pralinka25
9. jan 2024

@marseillefan pralinky su krajsie vonavejsie a chutnejsie 😉 a prinasaju super pocit ked sa rozplyvaju na jazyku.😎

pralinka25
9. jan 2024

@tanyag moja kamoska tak silou mocou chcela mat plne kosiky v plavkach ze si ich svojho casu mnoho rokov dozadu ked este neboli push-upkove podprdy vypchala ponozkami. vsetko bolo fajn az kym nevliezla do vody a ako sa tak prudsie ponorila ponozticky vyplavali prec ....😅

karolinakr
9. jan 2024

@pralinka25 daj aj normalnu fotku tvoju, ked hento je komplikované. alebo na koho ti najčastejšie ludia hovoria, že sa podobaš?

pralinka25
9. jan 2024

@karolinakr nie sem nedam real foto. raz som ju sice dala ale tema je nastastie zmazana. som tu inkognito tak to aj musi zostat. idem si este zrusit mesto. to som zabudla.
podobam? neviem nikto mi nehovori ze sa na niekoho podobam a vies ako to mama s tymi hercami ... ja ti neviem asi som len ja - ja

karolinakr
9. jan 2024

@pralinka25 pomôžem ti na Mázikovú

pralinka25
9. jan 2024

@karolinakr lichotis mi

sticker
tanyag
9. jan 2024

@pralinka25 noo tak aj ponožky si chceli zaplávať 😁

sticker
karolinakr
9. jan 2024

Tak zas David Beckham, keby odišiel od Victorie, nezabuchla by som.mu dvere pred nosom

pralinka25
9. jan 2024

@karolinakr tak ty podvadzas este aj Dannyho? dievca 😲 ondro skolabuje

minka201
9. jan 2024

Ja sa podľa tej aplikácie podobám na Ryana Goslinga 🤦‍♀️. Ani ako muž by som sa na neho nepodobala.

pralinka25
9. jan 2024

@tanyag ano a ocividne inym smerom ako ich majitelka 😂

pralinka25
9. jan 2024

@minka201 to fakt?

sticker
karolinakr
9. jan 2024

@pralinka25 tak už keď človek podvádza milenca s milencom, toto už je vrchol

minka201
9. jan 2024

@pralinka25 Tá aplikácia hľadá podobu podľa toho, ako presne máš natočenú hlavu, ako veľmi sa usmievaš a podobne, vôbec nie podľa čŕt tváre :D

pralinka25
9. jan 2024

@karolinakr veru. si iny kaliber 😅

karolinakr
9. jan 2024

Mne vyhodilo Shakiru haha kdeže je Shakira s vrtiacou riťou..

pralinka25
9. jan 2024

@minka201 tak to ostanem teda pri tej Mazikovej. moc zlozite a ja ani nemam poruke fotku.

karolinakr
9. jan 2024
minka201
9. jan 2024

@karolinakr A podobas sa? :D

karolinakr
9. jan 2024

@minka201 to skôr Dominika Mirgová sa na ňu podobá aspoň čo ja vidím