icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

demodun
10. mar 2024

@tanyag tvoja dcéra 😓

pralinka25
10. mar 2024

@tanyag ta dcerina

pralinka25
10. mar 2024

@karolinakr no jo ked tak makarius jednozacne.

karolinakr
10. mar 2024
demodun
10. mar 2024

@karolinakr ty máš v kalendári aj Makarius? Ja len Braňo Bruno 🤔

karolinakr
10. mar 2024

@demodun aj Alík je dobré

tanyag
10. mar 2024

@demodun
@pralinka25
Jaaj, ja už aj zabudla, čo som písala 😀 prepáčte...celá ja...prežila to, ona len keď sa udrie, reve jak blázon aj hodinu, pritom ju to ani bolieť veľmi nebolí...len sa zľakne...takéto nehody sú u nej na dennom poriadku...to zdedila po mne...😉

demodun
10. mar 2024

@karolinakr no to je 💯 bodové

karolinakr
10. mar 2024

Podla mayskeho kalendara Cumku

demodun
10. mar 2024

@tanyag v pohode, zvykli sme si 😁

karolinakr
10. mar 2024

@demodun Alík? 😆

karolinakr
10. mar 2024

Tak dobre, Ondro bude Alík

sticker
tanyag
10. mar 2024

@demodun Zlatá 😁

demodun
10. mar 2024

@karolinakr len teraz to musíme zmazať 🤔
Ale Robert bude nenápadný

tanyag
10. mar 2024

@karolinakr 😃 Alík..haha

karolinakr
10. mar 2024

@demodun nie 👀

h2
10. mar 2024

@pralinka25 Prepáč, ale narodeninová párty ešte nebola, ani torta nebola. Môj chlap má narodeniny 2 týždne po mne, takže oslavujeme spolu, torta bude až potom.
Ďakujem za pralinky, plavky mi ani nespomínaj, tak ohromne optimisticky som si naplánovala, že do letných prázdnin budem mať 57kg. Ha-ha, no, už vidím, že to nie je veľmi reálne. Aby som len tento víkend odčinila, budem musieť byť nasledujúci týždeň o vode s citrónom a zelených jablkách. 😟
A tvoju fotku som nejakým zázrakom stihla aj ja a potvrdzujem, že si kočka 😍.

demodun
10. mar 2024

@karolinakr nerozumiem

karolinakr
10. mar 2024

@demodun nechcem Roberta, Alik je srandovnejši

karolinakr
10. mar 2024

@h2 to bolo v ktorej diskusii? o tych štyridsiatničkach?

tanyag
10. mar 2024

@karolinakr Róberta ti ani nikto nedáva...ten je môj 😁

demodun
10. mar 2024

@karolinakr OK, prehlasovali ste ma 😁

karolinakr
10. mar 2024

@demodun možno časom zmenime identitu, ked už toto nebude tak vtipné

demodun
10. mar 2024

@h2 a ja som ju nevidela

sticker
h2
10. mar 2024

@tanyag Ty si ma teda dobre šokla s tým... veď vieš, kým. Táni, to už radšej Róóóbert! Naozaj máš na viac! Každá žena na svete má na viac, než je hento indivíduum.

h2
10. mar 2024

@karolinakr Teraz ktorú myslíš? Tú diskusiu, kde sme dávali fotky? Tá už je zmazaná. Či nejakú inú?

demodun
10. mar 2024

@h2 kde si videla Pralinku?

karolinakr
10. mar 2024

@demodun toto @h2

h2
10. mar 2024

@demodun Tak to bola presne tá zmazaná. Tie najlepšie diskusie vždy napokon zmažú. ☹️

demodun
10. mar 2024

@h2 no to je vždy tak 🫤