icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

tanyag
11. jan 2024

@ondro1122 Tak ľuďom, ktorí ti rozprávajú taketo veci zalep ústa. Jednoducho im povedz, že ťa to nezaujíma a hotovo 😀 Pozri, nie si jediný psychicky labilnejší chlap/človek. Ja som mala česť na zoznamkách s viacerými takými. Dobre sa na nich zabávalo, občas som hrala ich hru, ale...tam to skončilo.

Napr. jeden mi napísal, písali sme si, pýtal sa ako vyzerám, tak som sa mu opísala - 169cm výška, 89kg (vtedy som tak mala), modré oči, hnedé vlasy.
Tak mi napísal, že super, že jemu sa baculky páčia, že majú aj rici aj cici. Tak sme kecali kecali a potom to z neho vyšlo. Napísal mi, že na sex by ma veľmi chcel, pretože vždy túžil po sexe s baculkou, vraj tie sú veľmi sexuchtivé a bez zábran. Ale že na ulici by sa so mnou nemohol ukázať, pretože by sa mu ľudia smiali, že vedľa neho chodí obézna žena 🤣🤣🤣 že to je hanba mať takú partnerku, ale že na sex je dobrá aj taká 🤣🤣🤣

Vieš, ja som vyrovnaný človek. Niekto by sa možno urazil, niekto by si možno pri tom poplakal. Ja som sa na tom smiala. Neskôr, že neho vyšlo aj to, že je ženatý, má veľmi chudú ženu, s malými cickami, žiadnou riťou a veeeeľmi veeeľmi túži po sexe so mnou 🤣🤣🤣
Ty vidíš len jednu stranu mince, ale ak by sme ti tu napísali naše zážitky s mužmi na zoznamkách, tak by si možno rozmýšľal ináč. Taký istý názor by som mohla mať aj ja, že muži ma chcú len na sex, lebo som obézna (bola som, ešte tam tých viac kíl je aj teraz), že sa žiadnému nepáčim na vzťah, len na sex ale nie je to tak. Proste som narazila na čudákov. Môj bývalý partner sa do mňa zamiloval, keď som mala asi 100kg, keď som schudla, trocha to naštrbilo náš vzťah, ale časom si na moje nové telo zvykol, teraz rozmýšlam, že možno aj to bol dôvod jeho nevery, ale schudla som preto, lebo som chcela dieťa, čiže kvôli zdravotným ťažkostiam. Samozrejme po pôrode som na to kakala a kilá som nabrala, nie už do 100ky ale tých 20kg áno. Nebudem sa tu hrať na chúďa, že jojo efekt, alebo hormóny, proste som žrala ako prasa. Nedávno mi do cesty vstúpil nový muž, ktorý ma chcel takú, aká som bola, obézna, nie pre vzhľad, ale pre to, aká som a on je pritom vyšportovaný muž, trocha svalov, trocha bruška, pekný muž aj po fyzickej aj psychickej stránke. Ale opäť mi zistili isté zdravotné problémy, tak som sa rozhodla zhodiť niekoľko kíl, nie 20, nie 30, stačí aj 10kg (aby mi ostali moje cicky 🤣) a ten nový muž v mojom živote nie je z toho veľmi nadšený, ale chápe moju situáciu, podporuje ma. Takže nemyslím, že je to o výzore ale to sme ti tu už veľakrát písali, ty to máš v hlave veľmi popletené Ondrík náš 😁

minka201
11. jan 2024

@tanyag Zaujímavé skúsenosti 🙂 Ja by som skôr povedala, že skôr si chlapi hľadajú štíhle alebo chudé milenky a na trvalý vzťah mu neprekáža ani žena s nadváhu, lebo tam im ide už o viac ako len o vzhľad 🙂
Tiež celý život bojujem s kilami navyše. Pred pár rokmi sa mi podarilo dobre schudnúť, cvičila som a bola so sebou spokojná. A jeden chlap (ten žiarlivý, čo sa otáča za každou sukňou) ma len tak na ulici okomentoval, že škoda, že som schudla, že jemu som sa páčila viac predtým 🤦‍♀️

tanyag
11. jan 2024

@minka201 Joooj ver tomu, že ja som sa toho po schudnutí napočúvala až až 😁 že vtedy to bolo lepšie a blaa blaa blaa 🤣

minka201
11. jan 2024

@tanyag Práveže on bol jediný, kto mi toto povedal. Od ostatných boli len pochvaly 🙂

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
marseillefan
11. jan 2024

@tanyag Prebohaaaaaaa 🙂 Táňa, to neeeee.... neverím, že sa nájde taký kkt, čo toto žene napíše...
A inak vôbec si nám nehovorila, že máš nový objav... šak daj viac info, nech sa s tebou potešíme. Alebo je tam nejaký háčik? Ale pravdu... 🙂

marseillefan
11. jan 2024

@karolinakr a vieš čo sa mi páči na tebe? že si taká prostoreká... ty by si ma v pohode do p**e poslala, keby bolo treba... a asi aj keby nebolo treba 🙂 Ja mám rád takých ľudí, lebo pri nich vždy viem na čom som 🙂

tanyag
11. jan 2024

@karolinakr Haha, mňa kolega v práci volal Baby elephant 🤣🤣🤣

pralinka25
11. jan 2024

@tanyag @minka201 tak ale zas niekto vie tie kila aj nosit a svedcia mu. videla som taku herecku (jasne zas neviem meno 😀) ale zhodou okolnosti som s nou videla dva filmi kusok po sebe (natocene ale s odstupom rokov) v jednom bola tak trochu baculka. a v druhom uplne ze chuda. jej ta chudost ale ze vobec nesvedcala. predtym boa krasna aj sexi. potom taka nejaka divna. ale zas by som povedala ze uz az prilis chuda.

@minka201 mozno bol len jediny uprimny 😝 (ber to ako vtip ale nedalo mi to)

no nic, este ze som sa uz vydala lebo by som mala normalne mindrak a musela zozrat za krabicu praliniek aby som pribrala kusok. esteze nemusim.

pralinka25
11. jan 2024

@karolinakr tak moja prva zivotna skusenost s holym chlapom bola taka s cievkou. na strednej na praxi v nemocnici a pan mal okolo 70.

pralinka25
11. jan 2024

@tanyag 🐘😂

marseillefan
11. jan 2024

@pralinka25 nie náhodou Rebel Wilson, taká blondýnka? Jej filmy milujem...

pralinka25
11. jan 2024

@marseillefan pockaj musim si dat do gugliku 😀

pralinka25
11. jan 2024

@marseillefan a nie. ta co myslim ja ma tmave vlasy. ked ja si uz ani nazov filmu nepamatam 🙈 rozmyslam podla coho ju najst.

minka201
11. jan 2024

@karolinakr Pripomenula si mi, keď som bola v mojom nie príliš fit období v nemocnici na gynekológii. Okolo mňa skoro všetko ženy pred pôrodom a jedna strašne milá babička sa ma spýtala, že kedy mám termín... A ja jej na to, že nie som tehotná, len taká tučná (mala som župan na sebe) 😀 A ona sa skoro od hanby prepadla.
@pralinka25 🤣🤣 A nemala si potom traumu z holých chlapov?

marseillefan
11. jan 2024

@minka201 ja keď som bol ešte tínedžer, opýtal som sa, či je bratova manželka tehotná.. oni sa začali smiať a že áno... že budem krstným otcom. Nebola.... Od vtedy sa to už žiadnej ženy nikdy neopýtam 🙂

katkami123
11. jan 2024

@ondro1122 alias Feda, keď ma tu toľko označuješ. 🙂 Veľmi mi pripominas môjho suseda, je zo asi 12 rocny chlapec, má vysokofunkčný autizmus. Jeden nick ti tu celkom pekne a slusne už vysvetlil či si neuvažoval nad tým dať sa zdiagnostikovat na asperbergerov syndróm. Vysokofunkcny autizmus a asperberger sú takpovediac na jednej škále. Robíš to isté čo ten 12 rocny chlapec. Aj keď dostaneš na tvojich 1000 jednostranne položených otázok 1000 odpovedí, budeš mesiace stále rozoberať dookola to svoje. A i keď dostaneš vysvetlenie, kopu vysvetlení, aj tak si nájdeš inú obeť, ktorej sa budeš to iste dokola pýtať odznova a opäť to rozpitvávať. Ty na to využívaš diskusné fóra, myslím, že je to práve preto, lebo tvoje okolie už nemá nervy na to stále doookola rozoberať tvoj jednostranný pohľad na vec. Zároveň ti chyba sociálne cítenie, veľa vecí ti treba vysvetlovat, to sa pri asperbergeroch tiež stáva. Najhoršie je, že si to asi ani neuvedomuješ ako okolie svojimi nekonečne opakovanými otázkami vyčerpavaš. Dnes sú diagnostické centrá, naozaj, nechceš skúsiť, aby ťa zdiagnostikovali?
Lebo aj tu, čo mi píšeš. Je to exmne jednostranný pohľad a stále riešiš dokola to svoje. Prečo sú hlavne prostitútky a všade a uživia sa? Keď píšeš o ženskej nevere, čo robia chlapi? Prečo je 95% násilníkov mužského pohlavia pri znásilneniach - žien i detí? Prečo je toľko obchodu s bielym mäsom - zase žien a detí? - pre mužov. Nemajú skôr muzi problém s ovládaním svojej sexuality? Keď pozrieš na štatistiky znásilnení, prostitúcie, násilie na ženách a deťoch? Riešiš dookola ako ta partnerka podvedie, pritom sú rôzne tragédie v živote - sú autonehody, smrtlelne choroby … (nielen nevera ukončuje vzťah) a tie sú určite omnoho bolestivejšie. Ešte aj tu v diskusii, napíše jeden z mnohých ženských nickov, že jej manzel bol jej prvý priateľ a aj sa zobrali a ty tu zas riešiš od veci to svoje… nejaké cudzie dievca na videu s perom. Vyberáš si len to svoje, len to čo ti vyhovuje.

Uz som ti to písala veľa krát, ale tvoje chovanie nie je v poriadku. Máš vtieravé myšlienky, ktoré musíš prehnane s každým riešiť a stále ten istý tvoj pohľad dokola. Pokým si nepodchytíš psychiku a nezistíš, čo máš za problém, nikam sa neposunieš. A ten problém fakt máš.

minka201
11. jan 2024

@marseillefan Ale v takom autobuse je to niekedy veľmi blbé 😀 Buď ženu urazíš, že je tlstá alebo budeš za bezcitného sebca, ktorý nepustí sadnúť tehotnú.

marseillefan
11. jan 2024

@minka201 ale veď v autobuse môže byť muž džentlmen a pustiť ženu sadnúť, lebo je žena, nie? 🙂

pralinka25
11. jan 2024

@minka201 ako sa to vezme. v tej chvili mala ale potom som bola dlho zvedava ako to vyzera naozaj 😀

marseillefan
11. jan 2024

@pralinka25 no to asi nebol sexy pohľad, čo?

pralinka25
11. jan 2024

@marseillefan fuuuu to teda nie. (co si budeme hovorit Danny to nebol no 😅 ) nastastie dalsi holy chlap v mojom zivote uz vyzeral lepsie. inak tak mi napadlo, dufam ze moj posledny chlap ktoreho v zivote uvidim holeho tiez nebude mat cievku.

mircalla
11. jan 2024

@ondro1122 No a teda aky problem. Chces aby sme ti to vyhovarali?

ondro1122
autor
11. jan 2024

@katkami123 Nemám žiadny problém vnímam iba realitu

pralinka25
11. jan 2024

@ondro1122 nie realitu ale svoje vnimanie reality. vies to mas tak vnimas to na co sa zameriavas. ked som bola tehotna mala som pocit ze je snad tehotny cely svet. vsade kam som sa pozrela sama tehotna. teraz si to vobec neuvedomujem ani nevsimam.
ty si vsimas len to co mas v hlave. o nie je realita. to je tvoje vnimanie.
viac by ta malo trapit detske otroctvo. alebo druhy na pokraji vyhynutia .... je toho viac co by ta malo trapit ako neuskutocnena nevera imaginarnej priatelky.

ondro1122
autor
11. jan 2024

@minka201
@tanyag Aj väčšie brucho je sexy 😁 dobre sa chytá taká falda 🤣

marseillefan
11. jan 2024

@ondro1122 to o tej falde dúfam ženám na zoznamkách nepíšeš, či?

tanyag
11. jan 2024

@ondro1122 Ja by som ťa tou faldou pridusila, až by si plakal od rozkoše 🤣🤣🤣🤣

tanyag
11. jan 2024

@marseillefan Noo nepochválila som sa priamo, ale naznačila som to už nedávno 😀 zatiaľ to rozoberať nebudem, je to čerstvé 😁

marseillefan
11. jan 2024

@tanyag aké čerstvé? veď ťa už stihol ľúbiť takú aká si, aj krútiť nosom, keď si schudla... buď extrémne rýchlo chudneš (chcem aj ja), alebo to až také čerstvé nebude 🙂 A nepísala si náhodou, že si 4r nemala sex? Snáď mi nechceš nahovoriť, že si si pána dokonalého ešte neotestovala 😂