Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@marseillefan Jaaaj ale si zvedavý 😀 čerstvé chudnutie cca mesiac 😀 začala som chudnúť sama, dala som dole 4kg za mesiac, najviac mi to vidieť na tvári, faldy na bruchu ešte mám 🤣🤣🤣 a niečo cez týždeň si už platím trénera, aby mi tie faldy trocha spevnil 😀 a čerstvé v tom zmysle, že síce ho poznám pár mesiacov, ale nemôžem ešte tvrdiť, že je to neviem aká láska...a nie, neotestovala som ho, častejšie sa stretávame posledné 2 týždne a všetko má svoj čaj 😁 neboj, napíšem ti, keď ho otestujem, ak ťa to tak veľmi zaujíma 🤣🤣🤣
@tanyag jasné, že som zvedavý, zvykaj si 😂 Tomu novému dajme nejaké meno... podľa opisu môže byť napríklad Herkules 🙂 Tak určite chcem vedieť, či bude Herkules plakať od rozkoše tenkrát poprvé. A teda hlavne či ty budeš 😂
A držím palce s chudnutím... 4kg za mesiac je pecka, mne chýba ešte 5-10 do mojej cieľovej váhy, len to ide dosť pomaly, keďže som lenivý cvičiť, milujem cukor a dobré nezdravé jedlá 🙂
@marseillefan Ďakujem 😉
@marseillefan to si chcel asi katke povedať, nie? prostoreko ta posielam kade tade uhm ani o tom neviem
@karolinakr tak to som rozhodne nechcel povedať katke... katka ma drbala ako keby som bol jej poslušný manžel, takým ženám sa oblúkom vyhýbam. Hovoril som to tebe, lebo vyzeráš ako žena, ktorá si rozumie so škaredými slovami (napr. na základe toho č**ka)... vravel som, že "by si ma vedela", nie že si to spravila. Takto som si ťa v hlave asocioval, ale možno som mimo...
@marseillefan haha
@minka201 keby tak vyzerali fóra na MK tak by to bolo radosť citat
@katkami123 Odborník nepomôže 😉
@marseillefan koľko máš kg a rokov ?
@ondro1122 nepomoze lebo nechces.
@ondro1122 mám 43 rokov a aktuálne 95kg. Ale nie tak dávno som mal 117kg, predný zub mi chýbal asi rok (teraz už nie), som svetlý typ, väčšina vlasov sivých, seborea na tvári, ešte som aj trošku zhrbený... chlape, moja žena je napriek tomu všetkému spokojná, na iných mužov ani nepomyslí... teda možno pri sexe, vrámci fantázie áno.. neviem, lebo o tom nerada hovorí. Ale je mi to úplne fuk, lebo som to ja, kto ju privedie do extázy, som to ja, komu chce vyrozprávať, čo dnes zažila a potešilo ju, som to ja s kým chce tráviť voľný čas. Pre ňu som z mne nejakého nepochopiteľného dôvodu krásavec, ktorého by si s radosťou veľa žien ulovilo, ak by mali príležitosť. Realita je taká, že ma veru žiadne ženy nelovia, ale pssst, to musí zostať len medzi nami, nemôžem jej to povedať.
Takže kámo, to ako vyzeráš nie je problém, prečo si nevieš nájsť ženu... problém je inde a keby si na sebe začal pracovať, určite by si sa posunul dopredu. Garantujem ti to... Ja som mal na strednej škole také psychózy, že ty si oproti mne Cassanova... sa mi úplne triasla hlava a mal v oku tik, vždy keď som sa rozprával s pekným dievčaťom. Myslel som, že zomriem ako nepobozkaný panic...ale bojoval som s tým, lebo na výber som nemal. Nebol som s tým u lekára, ale liečil som sa sám.. skúšal som lieky, alkohol, po prečítaní Freuda som bol sám sebe psychonaytikom. A dokázal som to do istej miery prekonať. A aj ženy sa o mňa začali zaujímať... Ale to len a len preto, že som sa učil ako na ne... na filmoch, na tom čo som videl okolo mňa, na svojich neúspechoch. Nehľadal som chyby v iných, ale v sebe. A stále na sebe pracujem, aj v manželstve... vieš koľko konverzácií si v hlave premietam a analyzujem každý jeden deň? Aj s vlastnou manželkou... Poviem si: "Toto som prehnal, toto sa jej mohlo dotknúť" "Toto bolo dobré, tu som pôsobil sebavedome" "Tu som bol až príliš sebavedomý, bolo vidno, že jej to až prekáža". Kámo, ja na tom vzťahu dennodenne pracujem, lebo ťažké je zbaliť, no ešte ťažšie je udržať. A všetko, čo mám ja, môžeš mať kľudne aj ty... aj viac. Len musíš prestať hľadať chyby v iných. Svet je aký je.. ženy sú aké sú... hlúpy človek bude nadávať, že svet je zlý, ženy sú zlé. Múdry človek sa prispôsobí realite a vyťaží zo žien, aj zo života maximum. Buď múdry človek, chlape...
@marseillefan no marso dnes si vazne zasluzis pralinku.
@ondro1122 percitaj si teda co ti napisal @marseillefan za domacu ulohu aj 10 krat dnes zajtra aj pozajtra. ked uz nam zenam neveris tak mozno snad chlapovi ano.
@marseillefan ja len tak z cistej zvedavosti. tvoja zena chodi na konika? vie ze si tu?
mňa by skôr zaujímalo čo na MK priviedlo muža ktorý nerieši žiadny problém.
@karolinakr a to je zase kto?????
@pralinka25 neviem, to je nejaky futbalista
@pralinka25 už prestaň s tými pralinkami, ty pokušiteľka hnusná... včera som zjedol celú horalku, isto to bolo kvôli tvojim neustálym pokušeniam! A jasné, že tu mám manželku... a vie o mne. Vie, že som nekonvenčný typ človeka a vypisovanie na MK je toho súčasťou. Ale vôbec ju to nezaujíma, rieši si svoje aukcie, bazáriky, bytové doplnky a pod 🙂
@karolinakr teraz už nevládzeš behať ani skákať, čo? To poznám... staroba...
@hugger fascinujú ma ženy, ich príbehy, skúsenosti, atď... za mladi som mal kamarátky, s ktorými som rozoberal ich vzťahy, sexuálne zážitky, pocity atď... teraz by už bolo trápne sa takto s nejakou ženou stretávať, tak si to kompenzujem tu. A plus sa tu aj veľa učím.. napr. ako ženy vnímajú určité správanie a pod.. a to viem využiť v manželstve. Príklad - často čítam o ženách, ktoré svojho muža milujú, ale už ich sexuálne nepriťahuje. Tak mám preto doma neustále zapnuté kontrolky a monitorujem signály, či sa náhodou aj ja nedostávam do tejto kategórie. Vieš, v zárodku sa tieto veci riešiť dajú, neskôr už môže byť príliš neskoro...
@marseillefan no dovol, na radovanky si najdem čas vždy
@marseillefan a dobra bola, nie? ta horalka....
pozri staci jeden kvalitny sexik a spalis kalorie z horalky raz dva. 😉
@karolinakr a preco si nam fesaka vymazala. vsak sa sem pekne hodil k tym malinam pri mojej pralinke. hned to tu bolo krajsie 😅
@pralinka25 bola výborná... dal by som si ešte jednu, ale na ďalší sex už dnes nemám chuť, tak nič z toho 🙂
Celoživotné vzdelávanie sa... chápem. Je tu kopec prípadových štúdii a je možnosť aj konzultácii. Pre niekoho kto je pripravený akceptovať že sa potrebuje učiť je to tu zlatá studnica múdrosti. Myslím však že @ondro1122 to nepochopil.
Tvoja žena vie že si tu? Ak nie nemyslí si že si píšeš s milenkami?
@marseillefan ale mozno ma chut tvoja zena ...😝
@pralinka25 možno u teba to tak funguje (blahoželám manželovi), ale moja potrebuje viac času na dobitie bateriek 😂
@hugger vie, vie, vyššie som práve písal... ona vie aký som a že rád komunikujem so ženami... veď ako myslíš, že sa do mňa zaľúbila? Bol som jej kamarát, ktorému o sebe povedala všetko. A potom si asi uvedomila, že nechce aby to skončilo. Dva týždne pred tým ako sme sa dali dokopy, som bol s ňou kúpiť darček pre jej nápadníka 🙂Dokonca som jej nápadníka (spolužiak) huckal, aby sa s ňou dal dokopy, že je to úžasná holka, že ja keby som mal takú šancu ako on, tak neváham ani sekundu😂Ale chlapec to posral, lebo sa nemal k činu, len ju bral na rande a ani raz nepobozkal.
@marseillefan bol to sviniar, lebo ju chcel bozkať, zakiaĺ vy ste mali číselko už za sebou 🤣

@ondro1122
Ísť za odborníkom nie je hanba. Hanba je zakladať tu neustále diskusie o tvojom v hlave vykonštruovanom probléme, ktorý ani neexistuje, lebo priateľku nemáš a všetky ženy sú v tvojej hlave určite neverné, alebo sa chystajú. Píše ti tu kopu ľudí, vrátane mňa, že toho odborníka naozaj potrebuješ. Ty si to nechceš priznať ani za nič na svete. Ja neviem, čo čakáš?