Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@marseillefan vidis mozno keby si jej dnes kupil pralinky tak by sa dobili baterky rychlejsie 😉😎
@marseillefan Ja som tiež mal 95 kg...Vždy som bol tlusťoch 🤣 potom som schudol na 70 a bol som ako palička...neskôr keď som sa vrátil z De naspäť na Sk som pribral do tuku pre Gainer (už som vysadil) a potom zasa schudol a zasa pribral (po 2 týždňovom necvičení) teraz mám takých 77 a výška 179 cm asi vyzerám najlepšie za moje roky....predtým som chudol behaním....teraz už len cvičenie a strava (niekedy to preženiem z dávkami veľa vajec ráno a tak čo pôjde do bruška)
@pralinka25 presne toto som písal v jednej diskusii... že jej kúpim čokoládu, potom si ju otvorí, chrúme a popod nos na mňa nadáva, že prečo som jej kúpil 😂 ale čokoláda baterky nedobíja, to by som asi už dávno vykúpil Tesco 🙂
@ondro1122 pre mňa je 95 super váha a nie že tlusťoch 😂 ale nepracuj len na fyzickej stránke, pracuj aj na rozvoji svojej povahy. Prestaň sa ľutovať, začni bojovať.
@ondro1122 ty meriaš 1.80? ja že 1.60 a ty tu vyfňukávaš na 30stranach? to je neuveriteĺne
@ondro1122
Je ešte jedna možnosť, ak nie asperberger. Všimla som si, že si veľmi tolerantný k mužskej nevere, spomínala som tu týranie žien, detí, znásilňovanie, kedy je štatisticky až v 95% chlap. Tolerantný si aj k tejto forme násilia, keď to robí muž. Posadnutý si len ženskou neverou, dokonca píšeš, že je to (vraj) realita. Realita to môže byt pre teba jedine vtedy, keď si nič iné nepoznal, vyrastal v tom a prijal niečo takéto za normálne. Ako sa správal tvoj otec k matke? Nebol chorobný žiarlivec, ktorý cely život obviňoval z nevery? (Aj keď sa nemusela nikdy uskutočniť)? Lebo potom si len veľmi ztraumatizované dieťa. Tu v diskusii ti nevadí, že ženatý marselifian tu vypisuje iným ženám ako infantilné nadržané decko? Prečo ten dvojitý meter na ženy a pri mužoch to všetko akceptuješ. Potom si si musel jedine zažiť veľmi veľa zlého, až ti to zatemnilo myseľ. Už iná možnosť mi nenapadá.
@katkami123 kde @marseillefan vypisuje ženám ako infantilné nadržané decko? 🤔
@katkami123 už som sa ho pýtala, navela odpovedal, že doma relatívne ok, ale tak nemusí si to plne uvedomovať. Alebo nemusí hovoriť pravdu.
@karolinakr 179 cm ✌️ale Karolína vidíš tiež píšeš raz tak a raz tak...videl som minule tvoj koment, že keď by ťa niekto fyzicky nepriťahoval tak sa s ním nedáš do kopy a keď vyskočil škaredý herec tak že fuuj to on vyzerá 🤣
@katkami123 Dráha Katka prosím prečítaj si moje príspevky ešte raz...píšem tam aj o mužoch...asi čítaš len to čo chceš čítať 😁
@tanyag Ani ja som také nič nezachytil
@marseillefan keď chceš chudnúť daj si vytrvalostný beh tak 3-4 do týždňa ✌️
@ondro1122
Myslím si, že v niečom nehovoríš pravdu, lebo tak poznačený jedinec ženskou neverou, ktorá sa mu ani nikdy reálne neudiala, je extrém a musí tam niečo byť.
@tanyag
Nedokazala som to celé čítať, už som čítala len Ondrove odpovede, lebo po pár príspevkoch sa mi nedalo… myslím, že každý by sa mal vyjadrovať a chovať primerane svojmu veku.
@lilitela
Myslím, že nehovorí pravdu, odborníka sa tiež bojí a tých tém tu už bolo od neho až až o tom istom.
marselifian, maresyfilan 🤣🤣
@katkami123 To bude tým, že žena nikdy nič nepovie priamo
@ondro1122
zas LEN žena…. 🙄
@ondro1122 Vidíš, Ondro, @marseillefan ti napísal peknú skúsenosť. Už aspoň trošku veríš, že máš šancu na dlhoročný pekný vzťah, keď sa viac posnažíš? 🙂
ondro čaka kym ho tu nejaka virtuálne nepožiada o ruku s prisahou, že bude myslieť len a len neho, až kym ich smrť nerozdelí 👍
@katkami123 Tak ja som nikde nezachytila, aby @marseillefan vypisoval ženám ako nejaké nadržané decko...proste to je on, je to jeho povaha. Ak by sa každý správal adekvatne jeho veku, bola by všade hrozná nuda. A najhoršie na tom by bolo to, že nikto by nebol sám sebou, samé pretvárky.
@tanyag
Ja len poradím, nechce sa mi to tu rozoberať, premaž si to tu po sebe, nemusí cely MK poznať tvoj súkromný aj sexuálny život, ako dlho si sex mala, nemala, atď.. A ženatý chlap, ktorý chodí za stetkami, to fakt pre mňa nestojí za zmienku. Minule tu jedna diskuterka zažívala rok šikanu, lebo písala svoje súkromie úplne cudziemu nicku z MK, bolo to v inej diskusii a nakoniec sa z tej jej veľkej kamošky vykľula hlavná sikanatorka, ktorá tu o nej zakladala anonymné témy v mene iných ľudí.
@katkami123 Ale však mne je ľúto šikanovanovaných žien a ja vám ani nenadávam...a to, že som to mal so spoločníčkou no tak som potreboval vypnúť no....furt len stereotyp...a potrebujem tiež niekedy zmeniť mesto a vypadnúť z toho svojho...ja len píšem ako vidím realitu...že stále by som bol upodozrievavý či nepomotá hlavu mojej budúcej niekto iný...vždy príde niečo také do života, že si ženu budem menej všímať...robím čašníka mám aj 16 -ku no ja si pracovné časy nevyberám...
@tanyag Táňa, ďakujem ti, že si to napísala práve ty... s tebou si tu najlepšie rozumiem, takže ak by som vypisoval ako nadržané decko, určite by si si to všimla ako prvá.
@katkami123 Nebudem nič po sebe mazať, ja sa nehanbím za to, čo som tu napísala. A koho to nezaujíma, nemusí to čítať. A to poradím aj tebe, nemusíš čítať, čo ťa pohoršuje a už vôbec sa k tomu nemusíš vyjadrovať a dávať rady ľuďom, ktorí o tvoje rady nestoja. Názor si si povedala, v pohode, každý to berie a ďalej to rozoberať nemusíš 😉 Pekný večer.
@katkami123 počuj, máš ty doma nejaký problém? málo rešpektu od manžela alebo niečo podobné, že si to tu potrebuješ ventilovať? Som dospelý chap, moja manželka ma miluje a rešpektuje takého aký som.. akým právom vôbec riešiš to ako sa ja správam, keď ani mojej vlastnej žene to nevadí? A myslíš si, že Táňa nemá dosť rozumu a životných skúseností na to, aby vedela, čo sem môže napísať a čo nie? Tá v živote zažila viac ako ty a nehanbí sa za to aká je a čo robí. Žeby ju na tom chcel niekto vydierať? Vysmiala by ho ako malé decko, preboha.
Ci panečku nakoniec som z toho vyšiel, že ja nie som ten najhorší 🤣
@ondro1122 máš prvý úspech za sebou 🙂 teraz na tom už len začni stavať a do roka nám tu ešte ukážeš fotky s nejakou modelkou :D
@katkami123 Ano? Taketo nieco mi tu uniklo? A to bolo kedy?
@ondro1122 🤣
@marseillefan ty si fanúšik Olympique Marseille ?

@karolinakr náhodou, 4 mesiace som čakal za prvým číselkom... a to ešte dobre dopadlo, lebo pôvodne chcela až po svadbe 🙂