icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

karolinakr
12. jan 2024

@ondro1122 vypada to tak, alebo je polovičný Francúz

ondro1122
autor
12. jan 2024

@karolinakr Keď sa idete baviť o futbale tak by som chcel mať sebavedomie Zlatana Ibrahimovića...ale ten sa ľúbi až moc 🤣

marseillefan
12. jan 2024

@ondro1122 nie, ale máš dobrý postreh, lebo toto presne ten nick znamená... len som si ho proste prepožičal od niekoho iného, lebo ma kedysi dávno zaujal 🙂 akože nie ten človek, ale ten nick.. a ten človek čo ho mal, bol fanúšikom OL 🙂

marseillefan
12. jan 2024

@karolinakr alebo mám rád francúzske milovanie 🙂

marseillefan
12. jan 2024

Inak musím nášho @ondro1122 za jednu vec pochváliť tiež... dostáva tu zdrby z každej jednej strane a napriek tomu všetkému je stále celkom chill. Mňa keby tak j***ali, tak zrejme všetkých naokolo pošlem do p**** a celú diskusiu zmažem. Fakt respect za to...
PS: Ak niekto nevie, čo som vyhviezdičkoval, @karolinakr vysvetlí 🙂

ondro1122
autor
12. jan 2024

@marseillefan Pozri ja nie som ani rusofób ale nebudem sa s nikým hádať....mám svoj názor ale kto je rusofób nebudem ho teraz nenávidieť

karolinakr
12. jan 2024
asocial
12. jan 2024

@marseillefan ono to nie je o tom podľa mňa . Ja mám pocit, že je to asperger. Na jednom fore (kedysi veľmi aktívnom -lady) bola jedna baba, ktorá chodila aj sem (žiaľ, už nežije).
Tej tiež 100 ľudí hovorilo jednu vec, ale ona si šla svoje...

marseillefan
12. jan 2024

@asocial môže byť... priznám sa, že ja o aspergerovi viem prd makový... nejako som to chvalabohu nikdy nemusel riešiť, som si istý, že nikto v mojom najbližšom okolí ho nemá. Ale hej, ak toto je symptóm, tak by to dávalo zmysel. Otázka ale znie - ako by ondrovi pomohlo, kebyže ho diagnostikujú? Čo sa s tým dá reálne teraz robiť, aby mu to zlepšilo život?

katkami123
13. jan 2024

Najslávnejší človek s asperbergerom je Elon Musk, zas nie je to žiadna tragédia. Stačí, keď sa s tým naučí pracovať.

katkami123
13. jan 2024

@ondro1122
Toho zúfalca, ktorý behá za štetkami som nemyslela teba. 😉 snáď nie si až tak na tom, že vieš celý cenník aj so službami.

ondro1122
autor
13. jan 2024

Nemám žiadneho asperbergera ani nič podobné 🤣

ondro1122
autor
13. jan 2024

Veľa chlapov sa boji vstúpiť do vzťahu...minule mi kamarát hovoril, že s jednou niečo rieši a už si všetko všíma a hocičo sa mu marí hlavou...stačí, že s dotyčnou nejaký chalan prehovorí a on už rozmýšľa či jej nepomotá hlavu...ďalší kamarát ma super priateľku ja ju mám rád a keď prišla robiť ku mne do kaviarne tak jej pomotal hlavu jeden zákazník čo tu chodí často...takže žiadny asperberger...musíme sa porovnávať s ostatnými chalanmi, pretože sa bojíme, že lepšie stavaný nám ju preberie

karolinakr
13. jan 2024

@katkami123 tu je cesta zarúbaná, zbytočne ruky namáhaš na pc 😀

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
13. jan 2024

aasperberger? wtf 😀

karolinakr
13. jan 2024

@ondro1122 však ostaň sám, panic, môžeš vstúoiť aj do rehole, alebo len byť laik, nič sa nestane, dokonca nie je hanba stratiť poctivosť vo vysokom veku, každy je stavany na niečo iné
ked ta to teda ukludni, nemaš povinnosť byť vo vzťahu
ludia sa ta snažili presvedčiť , ale ty si len ideš svoje, že žena už myslí na druhého, tak ostaň verný svojim ideálom a zariad si život po svojom

marseillefan
13. jan 2024

@karolinakr assburger

karolinakr
13. jan 2024
karolinakr
13. jan 2024

@marseillefan to bude asi ondrov pripad, že skonči pri assoch

karolinakr
13. jan 2024

@marseillefan že vlezdoprdelista podla slovnika ass- kisser

marseillefan
13. jan 2024

@karolinakr a on bude ten, čo myslí pri svojom milencovi na nejakého vyšportovaného svalnáča 😂 😂

marseillefan
13. jan 2024

@karolinakr jooj, myslel som, že narážaš na to, že sa z neho stane teploško...

karolinakr
13. jan 2024
pralinka25
13. jan 2024

@marseillefan assburger 🤣 dal by si si burger? To je horsie ako pralinky 😝

pralinka25
13. jan 2024

@ondro1122 no mozno sa pohybujes v divnej spolocnosti. Chalani v mojom mladi mysleli uplne inak. Ano aj vtedy boli introverti alebo menej odvazni ale taketo myslienkove pochody nemal nikto koho som poznala a teda ze som mala skutocne siroku skalu kamosov.

karolinakr
13. jan 2024

@marseillefan
ale celkom dobra pointa, nakoniec ondro mysli na športove tela, preto každeho z toho obviňuje

karolinakr
13. jan 2024

@pralinka25 ked ta manžel pozve na assburger, išla by si? 😀

lilitela
13. jan 2024

@ondro1122 To ze nemas aspergera, to si si zdiagnostikoval sam, ci si niekde bol u odbornika, ktory to vylucil? Ty si s kamosmi porovnavas iba to co chces alebo vies porovnat. To ze kamosi si tiez vsimaju a su opatrni s babami, este neznamena, ze ste rovnaki. Dolezite je, ako nakoniec vyhodnocujete tie indicie. To znamena, ze tvoji kamosi, aj ked povedia, ze nevie najst "normalnu" babu, nemusi to vobec mysliet tak, ako ty. Pretoze ked to ty tvoji kamosi povedia, to TY to pochopis tak, ako si myslis, ze to oni mysleli. Neviem, ci je to zrozumitelne.