icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

pralinka25
13. jan 2024

@katkami123 tu je fakt cokolvek zbytocne. Vsak pamatas kolko casu som mu obetovala vtedy v tej jeho inej teme. V tejto sa obcas snazim ale je pravda ze sa tu viac bavim pretoze fakt vidim ze je to zbytocne cokolvek vysvetlovat. On si to aj tak nakoniec pritiahne a vsetky jeho strachy sa raz nacisto zhmotnia pretoze si to sam pritiahne. Netusim ci funguje manifestacia ale ak ano tak tento chlap s nou ma v buducnosti sakra problem.

Inak na margo mars..... neviem to naspamat nemyslim si ze je uzivatel stetiek aj ked cennik ovlada 😃 stretla som ho uz napriec mnohymi temami sem tam s nim nesuhlasim sem tam sa nasmejem sem tam ma dobre postrehy a sem tam aj pravdu a suhlasit musim.

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
pralinka25
13. jan 2024

@karolinakr 🤣 ja neviem ci by som mohla pretoze by som pri tom myslela na ondra a ako by k tomu prieisel chudak moj muz ze mi hlavu pomotal tot virtualny ondro ktory ma uz strasi aj v snoch so svojimi konspiraciami nevery.

marseillefan
13. jan 2024

@pralinka25 aj burger, aj pralinku, aj zadok fajny ženský... som taký dosť univerzálny pôžitkár 🙂
@karolinakr ondro je vlastne veľmi empatický, lebo sa vie vcítiť do myslenia žien túžiacich po svalnáčoch 🙂 Inak keď som ešte pred 20r pracoval v takej jedálni v zahraničí, chodil tam taký chlapík a z toho vyžarovala taká charizma (a fakt nenarážam na nič fyzické), že mi normálne z neho chodili zimomriavky po tele. Čo som tým chcel povedať je, že v každom chlapovi je trošku geja...

asocial
13. jan 2024

@karolinakr to je akože aj film? Ja som prečítala asi 120 strán knihy, potom som už viac nedávala, a to som človek celkom tolerantný, čo ho nič z telesných tekutín nerozhodí..

marseillefan
13. jan 2024

@karolinakr narýchlo som si to vygooglil a nemyslím, že to chcem vidieť panebože... a to som podľa štandardov väčšiny žien na MK považovaný za úchyla...

marseillefan
13. jan 2024

@pralinka25 a sem tam mi porobíš chute na pralinky, ale žiadne nepošleš

tanyag
13. jan 2024

@marseillefan len nepodľahni pokušeniu 🤣🤣🤣 pralinky sú na pohľad super, ale následky môžu byť hrôzostrašné ... to máš ako so ženami...odolávaš, odolávaš až jedného dňa podľahneš a už je zlé 🤣🤣🤣

marseillefan
13. jan 2024

@tanyag prečo by som odolával ženám??? 😂 😂 😂

pralinka25
13. jan 2024

@marseillefan poslala som. asi ich zhabali na colnici.

@tanyag no no no oni nie su len na pohlad super. vies ako sa rozplyvaju na jazyku? ta ich super paradne vyvazena chut .... len si to predstav 😝😂 so zenami uz je to tazsie. o to mby ondro vedel rozpravat

marseillefan
13. jan 2024

@pralinka25 už si sa z Mnichova presťaovala do Vietnamu?

karolinakr
13. jan 2024

@pralinka25 kolko kil praliniek zješ denne?

karolinakr
13. jan 2024

@marseillefan čo tam?

marseillefan
13. jan 2024

@karolinakr tak vieš, vrámci EU nie sú colnice... čiže musela ísť niekam mimo EU, ak sa už vyhovára na to.

karolinakr
13. jan 2024

@marseillefan este sme nejedli vietnamske pralinky

marseillefan
13. jan 2024

@karolinakr kobylky v čokoláde

pralinka25
13. jan 2024

@marseillefan uzivam si teplo v australii. nemam rada europsku zimu. 😉

@karolinakr no celkom dost ale ako pralinka moc nevyzeram 😀

tanyag
13. jan 2024

@marseillefan tiež dobrá pointa 🤣🤣🤣 len nezačínaj zase, lebo naštveš Katku 😉

tanyag
13. jan 2024

@pralinka25 Veľmi dobre viem, ako sa rozplývajú na jazyku 🤣🤣🤣 a jedna nikdy nestačí 😀

karolinakr
13. jan 2024

@pralinka25 to si tam na furt? už sa nevrátiš?

pralinka25
13. jan 2024

@karolinakr jasne ze sa vratim. v mnichove mam v spajzi pralinky. nenecham ich pokazit sa. 😝

@tanyag no vidis jednej by aj tak bolo v bruchu smutno. potrebuje kamosku, frajera, susedu, trenera ..... skratka pralinky su spolocenske oni za to nemozu 😀

tanyag
13. jan 2024

@pralinka25 🤣🤣🤣 haha, ty si asi tá najvtipnejšia pralinka akú poznám (virtuálne) 🤣🤣🤣

karolinakr
13. jan 2024

@pralinka25 akom Mnichove? Byvaš na strednom Slovensku alebo Seredi ? podla prizvuku hodnotím

pralinka25
13. jan 2024

@karolinakr sered? 😀 k nej si dospela ako?
ale zapad Mnichova 😀

@tanyag tak sladke je strojcom dobrej nalady 😀 lepsie ako cvicenie. to na mna nefunguje ani trocha.

karolinakr
13. jan 2024

@pralinka25 ty ma ťaháš za nos..

pralinka25
13. jan 2024

@karolinakr som mala mesto omylom v profile ale uz som ho zrusila

karolinakr
13. jan 2024

@pralinka25 ako omylom? koho chceš oblafnúť? 😀

pralinka25
13. jan 2024

@karolinakr no fakt som nevedela ze ho tam mam kym ma na to niekto neupozornil. ked napisem odkial som dojdu mi vyzrat pralinky.

ondro1122
autor
13. jan 2024

Nehnevajte sa na mňa 😐