Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@karolinakr 🤣 ja neviem ci by som mohla pretoze by som pri tom myslela na ondra a ako by k tomu prieisel chudak moj muz ze mi hlavu pomotal tot virtualny ondro ktory ma uz strasi aj v snoch so svojimi konspiraciami nevery.
@pralinka25 aj burger, aj pralinku, aj zadok fajny ženský... som taký dosť univerzálny pôžitkár 🙂
@karolinakr ondro je vlastne veľmi empatický, lebo sa vie vcítiť do myslenia žien túžiacich po svalnáčoch 🙂 Inak keď som ešte pred 20r pracoval v takej jedálni v zahraničí, chodil tam taký chlapík a z toho vyžarovala taká charizma (a fakt nenarážam na nič fyzické), že mi normálne z neho chodili zimomriavky po tele. Čo som tým chcel povedať je, že v každom chlapovi je trošku geja...
@karolinakr to je akože aj film? Ja som prečítala asi 120 strán knihy, potom som už viac nedávala, a to som človek celkom tolerantný, čo ho nič z telesných tekutín nerozhodí..
@karolinakr narýchlo som si to vygooglil a nemyslím, že to chcem vidieť panebože... a to som podľa štandardov väčšiny žien na MK považovaný za úchyla...
@pralinka25 a sem tam mi porobíš chute na pralinky, ale žiadne nepošleš
@marseillefan len nepodľahni pokušeniu 🤣🤣🤣 pralinky sú na pohľad super, ale následky môžu byť hrôzostrašné ... to máš ako so ženami...odolávaš, odolávaš až jedného dňa podľahneš a už je zlé 🤣🤣🤣
@tanyag prečo by som odolával ženám??? 😂 😂 😂
@marseillefan poslala som. asi ich zhabali na colnici.
@tanyag no no no oni nie su len na pohlad super. vies ako sa rozplyvaju na jazyku? ta ich super paradne vyvazena chut .... len si to predstav 😝😂 so zenami uz je to tazsie. o to mby ondro vedel rozpravat
@pralinka25 už si sa z Mnichova presťaovala do Vietnamu?
@pralinka25 kolko kil praliniek zješ denne?
@marseillefan čo tam?
@karolinakr tak vieš, vrámci EU nie sú colnice... čiže musela ísť niekam mimo EU, ak sa už vyhovára na to.
@marseillefan este sme nejedli vietnamske pralinky
@karolinakr kobylky v čokoláde
@marseillefan uzivam si teplo v australii. nemam rada europsku zimu. 😉
@karolinakr no celkom dost ale ako pralinka moc nevyzeram 😀
@marseillefan tiež dobrá pointa 🤣🤣🤣 len nezačínaj zase, lebo naštveš Katku 😉
@pralinka25 Veľmi dobre viem, ako sa rozplývajú na jazyku 🤣🤣🤣 a jedna nikdy nestačí 😀
@pralinka25 to si tam na furt? už sa nevrátiš?
@karolinakr jasne ze sa vratim. v mnichove mam v spajzi pralinky. nenecham ich pokazit sa. 😝
@tanyag no vidis jednej by aj tak bolo v bruchu smutno. potrebuje kamosku, frajera, susedu, trenera ..... skratka pralinky su spolocenske oni za to nemozu 😀
@pralinka25 🤣🤣🤣 haha, ty si asi tá najvtipnejšia pralinka akú poznám (virtuálne) 🤣🤣🤣
@pralinka25 akom Mnichove? Byvaš na strednom Slovensku alebo Seredi ? podla prizvuku hodnotím
@karolinakr sered? 😀 k nej si dospela ako?
ale zapad Mnichova 😀
@tanyag tak sladke je strojcom dobrej nalady 😀 lepsie ako cvicenie. to na mna nefunguje ani trocha.
@pralinka25 ty ma ťaháš za nos..
@karolinakr som mala mesto omylom v profile ale uz som ho zrusila
@pralinka25 ako omylom? koho chceš oblafnúť? 😀
@karolinakr no fakt som nevedela ze ho tam mam kym ma na to niekto neupozornil. ked napisem odkial som dojdu mi vyzrat pralinky.
Nehnevajte sa na mňa 😐

@katkami123 tu je fakt cokolvek zbytocne. Vsak pamatas kolko casu som mu obetovala vtedy v tej jeho inej teme. V tejto sa obcas snazim ale je pravda ze sa tu viac bavim pretoze fakt vidim ze je to zbytocne cokolvek vysvetlovat. On si to aj tak nakoniec pritiahne a vsetky jeho strachy sa raz nacisto zhmotnia pretoze si to sam pritiahne. Netusim ci funguje manifestacia ale ak ano tak tento chlap s nou ma v buducnosti sakra problem.
Inak na margo mars..... neviem to naspamat nemyslim si ze je uzivatel stetiek aj ked cennik ovlada 😃 stretla som ho uz napriec mnohymi temami sem tam s nim nesuhlasim sem tam sa nasmejem sem tam ma dobre postrehy a sem tam aj pravdu a suhlasit musim.