Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@ondro1122 ondro daj si mužsku ikonu alebo foto..kto sa hnevá na teba? keby sme sa hnevali, nemaš tu 30 strán diskusie
@ondro1122 ja sa nehneväm ☝
@karolinakr Niečo ti napíšem do súkromnej
@ondro1122 ok čakám
@pralinka25 maš nejaku fobiu, že ťa niekto prenasleduje?
@karolinakr jeden nikdy nevie 😀
@ondro1122 a kto sa hneva? nemam dojem ze by tu bol niekto nastvany
@pralinka25 ale už otravný som 🥲 už prestanem
@ondro1122 tu ani nejde o to ci prestanes. Nam to moze byt jedno jednoducho vypneme upozornenia alebo opustime temu ako vacsina ale ide o to ze ty v tom ostanes zit.
tu som sa pobavila zatialľ najviac, takže ondro neodchadzaj
@karolinakr asi sa začnem venovať niečomu aby som tie myšlienky zabil 🙃
@karolinakr Na čom sa zabávaš ?
@ondro1122 to ti nepomoze ty musis najst pricinu pochopit to cele a odstranit
ondro, čo preboha robíš na ženskej toalete...
@marseillefan však som čašník a sám 🤣 musím to umývať
tuto davam ondrovi za pravdu zenske zachody su vzdy horsie ako chlapske. nikdy to nepochopim ale je to tak napriec svetom.
@marseillefan tiez to bola moja prva myslienka ze co tam robi 😀 ale uz chapem.
@ondro1122 okej, okej, len sa pýtam 🙂
@pralinka25 a ty toto zasa odkiaľ vieš?? 🙂 Lebo ja napríklad žijem v tom, že chlapské sú horšie, ale to si len predstavujem, lebo do ženských nechodievam 🙂
@marseillefan pod rúškom tmy a s fúzikmi chodí kontrolovať aj mužské, čo sa divíš, ako keby to bolo niečo nezvyčajné
@marseillefan no neuveris ale fakt som na panskych bola uz viac krat a to preto lebo zensky furt plny siroko daleko ziaden chlap a mam dvoch synov 😀 ale zas na moju obranu ked viem ze tam nejaky chlap je jasne ze tam nejdem.
@karolinakr veď to je normálne... každá žena v kabelke púdrenka, mobil a.... fúziky
@pralinka25 tak v tomto ti aj rozumiem.. keď občas vidím tie rady pred ženským wéckom, som rád, že som muž.
@marseillefan este ze nosim v kabelke tie fuziky 😀
@pralinka25 maš aj parochňu?

@karolinakr nie vsak dnes uz chlap nemusi mat kratke vlasy. ja sa tvarim ako ten gender friendly co este nevie kam patri
@asocial ked sa nechceš povracať, tak ho nepozeraj.Vtedy ešte chodil v kine, teraz už len na internete..Autor bol chory mozog, take niečo sa zrodi len v chorej hlave..Mňa by to ani nenapadlo..
ale aj vačšina hororov je tak, že keby som si sadla a hodinu rozmyšlala, tak mi to hlavou neprebehne
Naozaj neviem, kde ti ludia chodia po inšpiráciu
Ondrík, žiješ? 😁
Ja navrhujem, aby nám tu Hugo niečo o sebe povedal... hlavne o tom, prečo si v 50ke buduje nový vzťah. Celkom by ma zaujímali tie okolnosti.
@marseillefan chce zažiť pravú nefalšovanú vášeň
@marseillefan A ty jeho príbeh ešte nepoznáš? Veď @hugger je koníkovská celebrita 🙂 nie jedna téma sa okolo neho točila 🙂

@ondro1122 Dopraj si