Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@marseillefan a hej sex z lásky je určite lepší ale zatiaľ tu lásku nemám takže chápeš...ale tiež keď som odchádzal tak som sa cítil, že bože však tá ženská mi dala iba preto, že som jej zaplatil
@pralinka25 Veľmi som sa upol na vzhľad no
@ondro1122 to je všetko v poriadku kámo... tu ide ale o to, že ak chceš, aby sa ľudia zaujímali o teba, musíš sa najprv ty začať zaujímať o nich... to by mal byť prvý krok, ktorý urobíš v živote pre to, aby si si raz niekoho našiel.
Zatiaľ môžeš cvičiť, aj chodiť za štetkami... len používaj ochranu, nech si nedonesieš nejaký suvernír do budúceho života.
@ondro1122 joj a vieš, čo ešte pomáha... mojej manželke sa na mne najviac páči to, že je so mnou sranda.. nevymýšľam si, mali s kamoškami takú debatu, že prečo sú so svojimi partnermi a moja dala že "lebo je s ním sranda". Trošku ma to vtedy nasralo, lebo som navyše aj skvelý v sexe a tiež veľmi skromný, no ale ok... takže vtipkuj s ľuďmi, pracuj na humore, to šušky milujú 🙂
@marseillefan Ma aj zmysel vlastne čo hovoríš...aj amatérky si vyberám tak trocha podľa správania...za jednou som bol 2x a jednoducho preto lebo bola v pohode...milá bola na mňa proste 🤣...a nevadila mi ani falda 🤣🤣 @tanyag
@ondro1122 Upol si sa na svoj vzhľad? Lebo ak áno, tak to, že ti narastú 100 kilové svaly a 50 tehličiek na bruchu nič na tvojom vzhľade nezmení.. to sa aj tak bude skrývať pod oblečením. Tvár, vlasy nezmenís. Jedine kozmetickou úpravou 😁 ohol sa...choď do Turecka, dať si napichať vlazy, daj si botox do tváre...vačky pod očami odstráň...daj si spraviť obočie...potom môžeš rozprávať o tom, že chceš zmeniť svoj vzhľad...
A ak si sa upol na vzhľad, čo sa týka žien...tak prepáč, ale ty si posledný, ktorý by si mal vyberať ženu podľa vzhľadu.
@ondro1122 Ty si celý bielkovina...len to BIELE vidíš...
Ty nemáš traumu z detstva? Keď otec ťa nazýval takýmito škaredými slovami? Myslím, že to tvoje správanie pramení v detstve...otec sa ti vysmieva, že si tučný namiesto toho, aby ti ukázal správny spôsob života? Tak teraz to už trocha dáva logiku...kde sa tie tvoje myšlienky v tvojej hlave berú... Len si neber príklad z tvojho otca a nikdy ale nikdy nezosmiešňuj svoju budúcu ženu a deti (ak nejaké budú)
@tanyag Táňa, ten tvoj zoznam si vytlačím ako svoj to-do list :D
@marseillefan Vzdy ked spomenies, aky si skromny, tak ma napadne vtip: Ked som bol mlady, bol som velmi namysleny, ale teraz uz nemam chybu. 😂
@tanyag tana ty si na ondrika aka ostra. Si ho videla?
Inak mne sa fakt taketo upravy na chlapoch nepacia. Mozno tie vlasy ked nema niekto ani 30 a nema vlasy tak ok ale vsetko ostatne neskor vyzera divne
@ondro1122 Moj muz ma vela nestandardneho spravania a na svojich rodicov by takmer nepovedal zleho slova, najmä co sa vztahov tyka. Je schopny priznat, ze otec ma problem s alkoholom a ze mama mina peniaze, pretoze si uvedomuje, ze kazdy mame chyby. Ale ten skutocny problem, ktory mu sposobili, si bud neuvedomuje, alebo potlaca, zameta pod kobercek. Podla neho tam ziaden taky nie je. Ja sama som bola mnohokrat svedkom, ako ho rodicia, prakticky bezdovodne uz ako dospeleho viac alebo menej zhodili a nebolo to vramci srandy. Moj muz mlcal a ked som sa k tomu vratila neskor, medzi 4 ocami, bud povedal, ze to tak nemysleli, alebo ze si to nevsimol. Nie je vobec schopny realne vidiet, ze jeho postoje su dosledkom vychovy a spravania rodicov k nemu. Pre neho je to normalne. A to je vlastne sucast tej vychovy. Robit to tak, aby si to potomok ani neuvedomil. Moj muz vobec netusi, ako to na kazdom stretnuti s nimi vidno, body language, nahla zmena nazorov a spravania pred rodicmi, ktoru si on neuvedomuje.
Nie je to ziaden mamanek, ze by si stale volali a pod., ale ked nieco povedia jeho rodicia je to "svate", aj ked je to nespravne. Robi sa to a respektuje sa to, aj ked je to v rozpore s nasimi zaujmami. Nevie povedat zdrave NIE. A to ma uz 40 rokov. Pod tym vplyvom si nedokazal vytvorit zdrave nazory na partnerske ale ani rodinne fungovanie. A vies co mas ty a moj muz spolocne? Ze nie som vobec schopna to mojmu muzovi vysvetlit, co nie je v poriadku. Nechape to.
@lilitela Hej, ten vtip je super 🙂
Inak už som to so skromnosťou niekde použil? Aj som si hovoril, že bože, aký som zasa vtipný, že som to takto napísal a ja som vlastne len trapko, čo sa opakuje... no nič, to je výhoda vyššieho veku a Alzheimera, že všetko je zrazu nové a originálne.
@marseillefan Tiez hovorim ze zabudanie je super, clovek sa dlho nehneva, lebo zabudne preco. 🙂
@marseillefan @tanyag
aký zoznam?
@hugger
to do list muža v kríze stredného veku...
- napichanie vlasov v turecku
- botox
- obočie
- atď...
Aha. Neoslovilo. Ja riešim svoju krízu športom.
Niekto si kúpi červené auto, niekto červené tenisky. Ja mam červený bicykel. 😁
@ondro1122 tak mozno mali vplyv surodenci.
@pralinka25 Práveže tá rozmaznanosť má na teba zlý vplyv
@marseillefan co sa robi s obocim?
@ondro1122 na mna ne 😃 mna nikto nerozmaznal.
@pralinka25 No skúsila som to opačne 😁 ale nepohlo to ním 🤣 takže v podstate si tu môžeme všetci medzi sebou hrkútať, Ondrík má na všetko odpoveď a nič ale nič tú jeho myseľ nezmení 😉
@marseillefan Heeej, ešte som zabudla ZUBY...tiež v Turecku môžeš aj s Ondríkom 😁
Ináč Marcelínko....5kg dole za 2 týždne...ak by si chcel jedálniček na chudnutie, kopni do mňa....a rada sa s ním s tebou podelím 😉
@tanyag to by ma teda zujimalo to tvoje chudnutie. Ja teda chudut teraz nepotrebujem ale po porode som nevedela ani za boha schudnut. Rok mi trvalo 8 kil. Jak to robis.
Zuby v Turecku neeeeeee!
@pralinka25 Ja som si zaplatila trénera, ktorý mi dal jedálniček, cvičím s ním 3 x do týždňa a 4 x do týždňa idem sama na cardio 😁 Ja som neverila, že sa tak rýchlo dá schudnúť a to jem 5 x denne 🤣

@marseillefan Potrebujem niekedy vypnúť a roky plynú chápeš 😁 po cvičení alebo po nejakých dňoch v práci kde som celé dni proste potrebujem vypnúť 😁