icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

ondro1122
autor
17. jan 2024

@tanyag Však stratíš faldu 😐😐😐

karolinakr
17. jan 2024

@pralinka25 stači, ked prestaneš jesť pralinky

tanyag
17. jan 2024

@ondro1122 No veď o to ide nie? 😁 potom budem môcť ísť s tebou na rande, keď nebude falda 🤣

karolinakr
17. jan 2024

@ondro1122 🤣

tanyag
17. jan 2024

@karolinakr Môže jesť pralinky 😁 ale proteínove, tie sú tiež super a mne sa zdá, že oveľa sladšie ako tie klasické...ja keď zjem jednu, tak mám dosť sladkého na pár dní...normálne to je odpudzovač chuti na sladké 🤣

karolinakr
17. jan 2024

@pralinka25 a coca colu, kofolu, ak piješ denne, vyraď úplne a 5kg dole

pralinka25
17. jan 2024

@tanyag no parada teda

pralinka25
17. jan 2024

@karolinakr teraz som v pohode som XS/S ale tak info sa mozno zidu 😀

@tanyag proteinove pralinky take som este nemala kde to beries?

tanyag
17. jan 2024

@pralinka25 Haha ...proteinové tyčinky som myslela 😁 ale tak môžme to volať aj pralinky a nájdeš v každom obchode

ondro1122
autor
17. jan 2024

@tanyag Ja ľúbim faldu 😐...a s proteinovými tyčinkami tiež opatrne lebo cukor...najlepšie sa to je pred alebo po tréningu nech doplníš energiu

marseillefan
17. jan 2024

@tanyag hahaha, si jednička... zuby ale už mám poriešené na Slovensku, stáli ma ako jedno červené auto 😂

marseillefan
17. jan 2024

@pralinka25 ja neviem čo s obočím, to som sa aj ja chcel opýtať... ale keď to Táňa napísala, tak ona tomu asi rozumie... takže je to asi dôležité 🙂

marseillefan
17. jan 2024

@tanyag Ďakujem, ale jedálniček nechcem... milujem dobré jedlo a lakocinky 🙂 a som veeeľmi lenivý...
Inak, paradoxne podnikám práve v tejto oblasti, takže mám viacero kamarátov špičkových fitness trénerov, ktorí by mi bez váhania pomohli, ovládam do istej miery teóriu... mám prístup k akýmkoľvek doplnkom, ale nič z toho nevyužívam, nechodím do fitka... robím jedine prerušovaný pôst a do 14:00 nič nejem. A zohnal som si Ozempic, to je jediný dôvod, prečo som schudol 20kg za rok.

lilitela
17. jan 2024

@marseillefan O zem pic, to bude nieco ako Ozembuch ?

marseillefan
17. jan 2024

@lilitela niečo presne v tom štýle... ak ma to nezabije, tak ma to zoštíhli 🙂

ondro1122
autor
17. jan 2024

@marseillefan Najlepšie je chudnúť bez nejakých doplnkov a nemusíš dodržovať ani jedálniček záleží od tvojho príjmu a koľko denne spáliš...ja tiež cvičím a nič neberiem...mne tie prášky prídu zbytočne...a je jasné, že ti veľkí vymakanci berú niečo silnejšie...ale berú toho hodne od púmp po zakázané látky...jediné čo by som bral možno citrulin a vitamíny nejaké

tanyag
17. jan 2024

@ondro1122 Ty ľúbiš faldu? 🙄 a ja kvôli tebe do posilky začala chodiť 🤦‍♀️ No nič...nechám si jednu na pravom boku, KVÔLI TEBE a dáme potom rande? 😉

tanyag
17. jan 2024

@marseillefan Noo neviem, čo je ozembuch ale ja neužívam žiadne tieto blbosti...makám 😁 a jedlo môžeš jesť aj veľmi dobré 😉 aj lakocinky si môžeš dať...

tanyag
17. jan 2024

@ondro1122 Cukor mám 30g na deň max. takže tá jedna proteinová tyčinka ma nezabije...a doplní mi bielkoviny, ktoré ako iste dobre vieš, sú veľmi potrebné pre svalstvo a samozrejme krásnu mladú pleť 😁🤣

pralinka25
17. jan 2024

@marseillefan nebojis sa ze to bude mat jojoefekt? Inak ja cvicenie z duse neznasam minule som sa tu aj zapojilla do jednej temy ale pred rokom a pol som sa prekonala a zacala som cvicit. Stale to neznasam ale ta postava vyzera poste inak ked cvicis ako ked len schudnes.

tanyag
17. jan 2024

@pralinka25 Ja osobne neznášam cvičenie 🤣 prekonávam sa, idem jak píla, ale ten pocit potom...chce sa mi plakať 🤣🤣🤣 a po pravde, už som si za 2 týždne asi 3x poplakala...ale ako si napísala...schudnúť sa dá...ale cvičenie ti telo vyformuje...vidím to teraz po 2 týždňoch na tej mojej veľkej falde na bruchu...že už nie je taká spadnutá dole, ale formuje sa a je menšia...takže ide to, aj keď cez slzy 😁

pralinka25
17. jan 2024

@tanyag no ja som sa zapojila do tej endorfinovej temy o cviceni. Ani po roku sa ziadny endorfin neobjavil. A tie moje zaciatky to bolo srandy 😀 lahla som si na tu podlozku a zizala do stropu a priala som si nech ma nechaju umriet 🤣 a teda uz ked u mna prsa nic moc nech mam aspon peknu rit 😀
Inak moj kladny vztah k sportu definuje aj to ze som raz doslatala v skole poznamku ze som sa nahanala po chodbach moja mama bola z toho taka stastna ze mi hned kupila cokoladu. Mama je uplne pohybovy typ. Ja presny opak takze zo mna nikto nechape ked poviem ze cvicim.

karolinakr
17. jan 2024

@tanyag kolko platiš? 30e/hod? 🤔

ondro1122
autor
17. jan 2024

@tanyag Pre mňa musíš práveže veľa jesť aby si mala fajnu faldu a potom dáme rande 💪🏼✌️🤣

tanyag
17. jan 2024

@pralinka25 Haha si mi pripomenula dnešok v posilke 🤣🤣🤣 podložka a mala som robiť plank...si mala počuť ten buchot a rachot, keď po 20tich sekundách so mnou treslo o tú podložku 🤣...ani som hlavu nezdvihla, nechcela som vidieť tie pohľady...mala som pocit, že sa mi všetky tie moje faldy roztiehli po zemi 🤣🤣🤣🤣 ale som rada, za profesionálny prístup trénera, ktorému sa smiech tlačil do kútikov úst, ale udržal sa...po pár sekundach som sa zrolovala na chrbát, vstala a išla ďalej

tanyag
17. jan 2024

@ondro1122 Ondrík!!! Nehnevaj ma teraz...🤨🤨🤨

tanyag
17. jan 2024

@karolinakr
Platila som 240€ za 20 hodín s tréneromm..ináč 15€ na hodinu ak si chceš platiť za každú hodinu zvlášť. Ale vraj veľa ludí to vzdá po týždni až dvoch, a nečudujem sa, tiež som mala chuť odtiaľ utiecť alebo už sa tam nevrátiť 🤣

marseillefan
17. jan 2024

@tanyag ja som taký typ, čo vždy kúpi viac, keď je zľava... ale moja manželka mi vždy hovorí... nikdy si nekupuj permanentku do fitka. Prerobíš, aj keď to vyzerá akokoľvek výhodne. Vždy si kupuj len samostatné vstupy. Veľmi múdra žena 😂

ondro1122
autor
17. jan 2024

@tanyag Ešte aj brucho cvičíš no a už po falde 😭

marseillefan
17. jan 2024

@tanyag prestaň už cvičiť, lebo prichádzaš tak o jedinečnú šancu stať sa ondrovou frajerkou...