icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

ondro1122
autor
17. jan 2024

@marseillefan jak sa nebáť toho, že ťa žena neopustí a tak ?...ja už ani neviem kde mám hľadať alebo čo....tu v kaviarni som mal bývalú kolegyňu a prišla mi, že je tak trocha nymfomanka aj keď mala priateľa, terajšia kolegyni sa nechce veľmi robiť, mladučká furt len nadáva....preto si už dávam pozor na každý detail a nejako mi na ženách všetko vadí....hej viem ja tiež nie som dobrý ale všetci vieme prečo som robil to čo som robil...nejako som všetky ženy hodil do jedného koša a to je problém

marseillefan
17. jan 2024

@ondro1122 prečo si myslíš, že bola nymfomanka?

spomenul som si na jednu svoju kamošku... tá mi raz povedala: "Chlap si myslí, že chce veľa sexu, až kým nestretne ženu, ktorá chce fakt veľa sexu"

hugger
17. jan 2024

@marseillefan @tanyag

od vás sa asi nejaké tipy na to ako pribrať nedozviem ... 😒

tanyag
17. jan 2024

@marseillefan No vidíš 😁 ženu máš múdru v spojitosti s tebou...ja som zase taká, že keď si niečo zaplatím aj na rok, napr. fitko, tak tam budem chodiť každý deň 🤣 ak by som si platila len vstupy, tak sa na to vykašlem ...lebo si poviem, že veď aj tak to není zaplatené..takto som do cvičenia vrazila niekoľko stoviek a už len to ma tam ženie 🤣🤣🤣 ale teraz sa obávam toho, že ma Ondrík už nebude chcieť 😔

marseillefan
17. jan 2024

@hugger práve naopak, na toto som expert... veľa žer a celý deň vylihuj na posteli.. zaručený recept, mám ho rokmi overený 🙂

tanyag
17. jan 2024

@hugger Ale áááno 😁😁 ja ti presne poviem, čo robiť....daj si hladovku cez deň...začni jesť okolo 15tej...potom pauza a večer okolo 22hej si narež 300g slaninky, jednu klobásku, 4 krajce chleba a kľudne aj kyslé uhorky 🤣 a potom si daj aj nejaký keksík, čokoládu...a nezabudni na gumených mackov...aspoň jedno veľké balenie 😁 takto to rob pár týždňov a kilá sú zaručené 🤭

marseillefan
17. jan 2024

@tanyag mňam... idem do toho

tanyag
17. jan 2024

@marseillefan dobrú chuť 😁

ondro1122
autor
17. jan 2024

@marseillefan Tak troška podľa mimiky a bola veľká extrovertka...často mala také sexuálne narážky aj na buchla po zadku...jej frajer bol opak...introvert s ktorým sa s určitosťou nudila

minka201
17. jan 2024

@ondro1122 Podľa mimiky a narážok sa dá odhaliť nymfomanka? 😀 Skôr by som povedala, že pes, ktorý šteká, nehryzie 🤔

tanyag
17. jan 2024

@minka201 veď ho buchla po zadku 😁 čistá nymfomanka 🤭

marseillefan
17. jan 2024

@minka201 tiež by som takú ženu nenazval hneď nymfomankou bez otestovania 🙂 nymfomanka môže byť práveže aj veľmi tichá a utiahnutá žena 🙂 ale priznám sa, s nymfomankami nemám veľké skúsenosti...

ondro1122
autor
17. jan 2024

Ach dobre je to čistý anjelik jak všetky ženy a ja som ten zlý hajzel debilný 😁

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
17. jan 2024

@marseillefan 🤣 🛌🛀

karolinakr
17. jan 2024

Tu boli za nymfomanky označene aj ženy, ktore chceli 2x za tyždeň sex od partnera
Muž nekňuba - hotovè nešťastie, toto fakt ma nedokáže očariť

karolinakr
17. jan 2024

@tanyag paradna cena, ja poznam minimum 35eur/ hod lacnejšie som nenašla

ondro1122
autor
17. jan 2024

@karolinakr Blava je drahá 🥲

tanyag
17. jan 2024

@karolinakr no záleži asi od mesta 😉

tanyag
17. jan 2024

@karolinakr čo si vymazala? 😁

karolinakr
17. jan 2024

@tanyag to iste tam bolo

ondro1122
autor
17. jan 2024

@tanyag Koľko plánuješ schudnúť Tánička ? 😭

pralinka25
17. jan 2024

@ondro1122 tak ondro keby si pocul debaty mojich kolegyn mimochodom mnohe okolo 60 rokov tak by si sa aj modlit naucil. to su nonstop narazky, sex temy a ine sradny. mame troch kolegov a to sa doberaju navzajom chlapi su mladsi ako kolegyne. na miliardu percent ti viem povedat ze su to len reci a sranda. vsetci maju doma partnerov a nikto partnera ani nema zaujem menit. ty si hotove nestastie. fakt vazne. velmi plocha osoba.
akoze ja nepoznam nikoho ako si ty a to ja mam velky okruh znamych ale ty si nejaky jedinecny. jedina moznost je ze si najdes rovnako plochu osobu k sebe. sice je to asi miziva sanca ale snad je. ked existujes ty musi existovat este niekto taky.
mne je ta vazne luto. tak mlady clovek s takymi moznostami a zit takym onicom zivotom v nejakej cudnej plesnivej bubline.

tanyag
17. jan 2024

@ondro1122 Noo do mojích narodenín ešte 10kg...necelý mesiac 😁

tanyag
17. jan 2024

@ondro1122 Ale faldu jednu nechám, nech sa ti páčim 😉

pralinka25
17. jan 2024

@tanyag a potom ti poslem na narodeniny pralinkovu tortu ktoru celu zjes 😝

slovakboy
17. jan 2024

@pralinka25 sexuálne narážky, doberanie sa a plieskanie sa po zadku to je len flirtovanie. Nymfomanku som ešte nestretol 😀

marseillefan
17. jan 2024

@slovakboy dobre hovoríš... ty si tu chýbal, mimochodom 🙂

marseillefan
17. jan 2024

@tanyag Táňa, ja zbožňujem, keď s Ondrom flirtujete 🙂 podľa mňa by si si s ním mala dať rande a potom mu dať feedback, že čo robil dobre a čo zle...i keď stopercentne by sa do teba zaľúbil a toto nám netreba...

ondro1122
autor
17. jan 2024

@marseillefan Tánička už je stará na mňa 😁