icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

pralinka25
17. jan 2024

@slovakboy ked ono to velakrat nie je ani to. aspon u nas v praci to rozhodne nie je ani flirtovanie. za to dam ruku do ohna. niekedy je to skratka len sranda na odreagovanie sa a nikto za tym vobec nic nevidi ani nehlada.

slovakboy
17. jan 2024

@pralinka25 áno tak som to myslel. To je taká sranda, ja to nazývam flirt. Lepšie slovo by mohlo byt kurizovať. Alebo vtip s príchuťou vzrušenia.

grof_monte_christo
17. jan 2024

@slovakboy Špásovať 🙂

tanyag
17. jan 2024

@pralinka25 Ďakujem pralinka, už teraz sa teším 😊

tanyag
17. jan 2024

@marseillefan Určite by sa zaľúbil 😁 ja to s chlapmi viem...ja som už aj rozmýšľala, že zájdem k nemu do práce na kávu a obkukám si ho 😁 ale keď som stará pre neho, tak nič 😔

karolinakr
17. jan 2024

muj ty svete, ty toto dokažeš žene, čo ti lichoti, aj v ramci srandy, chrstnut do tvare? akože ondro spamätaj sa!

tanyag
17. jan 2024

@karolinakr Nevadí 🙂 a just pôjdem k nemu na kávu, už len preto, že ma nechce 🤣🤣🤣 nech vidí o čo prichádza...

ondro1122
autor
17. jan 2024

@karolinakr Ježíšku ja som to myslel zo srandy 😐
@tanyag prepáč keď ťa to urazilo...ale nemáš to ďaleko teda 😁

tanyag
17. jan 2024

@ondro1122 Neurazilo ma to 😁

marseillefan
17. jan 2024

@tanyag chóooď prosím, prosím, prosím prosím :D
Ondro ešte v živote nestretol poriadnu ženu... a ty strčíš všetky tie mladé šušky do vrecka. Len si predstav, že by ste spolu žili a on naivný kúpi uhorku na uhorkový šalát... a ty.................. mu ten uhorkový šalát neurobíš. Vieš si predstaviť, čo by to s ním urobilo? Ešte v ten deň by tu vznikla téma "Zaľúbil som sa a chcem zostať navždy s Táničkou"

ondro1122
autor
17. jan 2024

@marseillefan A presťahujeme sa do Sečoviec 🥲

marseillefan
17. jan 2024

@ondro1122 Prečo by som sa s tebou sťahoval do Sečoviec? Veď to je diera 🙂 Mal som tam v mladosti rande s dvoma kočkami a ani s jednou som sa ani len nebozkával. Sečovce mi prinášajú smolu :D

tanyag
17. jan 2024

@marseillefan Hahahaha 🤣🤣🤣 ty ma poznáš?

tanyag
17. jan 2024

@ondro1122 Ja ti dám Sečovce 🤣🤣🤣 koho tam máš, že sa tam ideš sťahovať?

ondro1122
autor
17. jan 2024

@tanyag Nikoho ale vždy bol môj sen tam bývať 🤣🤣 ale nie ja zbožňujem Košice ❤️ vždy sa teším keď tam idem na rehabilitáciu 😁

tanyag
17. jan 2024

@ondro1122 No tak môžeme žiť v KE, mám tam pekný byt 😁

minka201
17. jan 2024

@ondro1122 Ja som bola pred 2 dňami na kávičke v jednom podniku a keď som šla na wc, hneď som kukala kachličky, že či nie sú ako z tvojej fotky 😅. Ale pozerám, že ty si na východnom Slovensku, tak nič 😀

ondro1122
autor
17. jan 2024

@minka201 Nespoznala si to podľa písania ? 🤣

minka201
17. jan 2024

@ondro1122 Až dnes :D

ondro1122
autor
17. jan 2024

@minka201 Takí Blaváci mi prídu jak cudzinci 🤣 mentalitou aj reč taká iná

karolinakr
17. jan 2024

@ondro1122 ano potvrdzujem...neni...noooo...a vychodňari "akosik" idem "dnukai" "vonkai"

karolinakr
17. jan 2024

@ondro1122 more kamo 🤣

hugger
17. jan 2024

@marseillefan @ondro1122 Ziadne rande s @tanyag nebude, ja som ju videl prvy 😁

tanyag
17. jan 2024

@hugger 🤣🤣🤣 áno áno, prvý videl, prvý berie 🤣🤣🤣

hugger
17. jan 2024

@tanyag 😂

pralinka25
17. jan 2024

tu snad uz vsetci vsetkych videli 😀

karolinakr
17. jan 2024

@pralinka25 okrem teba, este ty sa odhaĺ

tanyag
17. jan 2024

@pralinka25 Marcelinka sme ešte nevideli.. teda aspoň ja nie 😁 ani karolínku...ja len huggerinka a nášho Ondríka 😁

karolinakr
17. jan 2024

@pralinka25 teraz po 22.00 daj sem foto v negližé 🤣

karolinakr
17. jan 2024

@tanyag ondra si aj v trenirkach videla?