Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@karolinakr Áno, profilovku huggerovi vybrala toskánka.
Inak ľudkovia, načo je dobré takéto odhaľovanie sa na verejnom fóre? 🤔
@grof_monte_christo 🤣
odhaĺovanie..
každy povie to čo chce povedať..niečo človek vyjavi a niečo nevyjaví nikdy
@marseillefan ja ani neviem ci mas dceru. to bola hypoteticka otazka. aj som to tak napisala keby si si to pozorne precital a nenasral sa. takze osobne si si to vzal len ty (asi vies preco). tvoj problem ze si sa urazil uplne odveci. so mnou si skoncit ani nemohol kedze si ani nezacal 😉
Nehadajte sa..Su ženy, kt.neznesú podvadzanie a su typy, čo sa hodia na amaterov a tam ta žena akceptuje občas ulet, alebo idu do trojky..takych parov je viac než si myslime, bolo tu aj zopar diskusii..Nerobme zo žien svatouška, ked dajme tomu marso ženu finančne zabezpeči, tak ona privrie oko..
A su pary, ktore vyznavaju vernost atď..
@karolinakr ale ja sa s nim nehadam. mne je to uplne u prdele co doma robia aj keby isli do sestky s opicami. ja som sa nepytala preto aby som ho sudila ale preto aby som to pochopila. on si to zobral osobne a urazil sa. ja sa urazat nezvyknem mne je to fakt ze jedno.
@grof_monte_christo a som toskanke za tu profilovku veľmi vďačný 😌
@pralinka25 ja som sa neurazil, len som si vybral tráviť svoj čas príjemnejším spôsobom. Btw, jasne píšem, že som ukončil debatu (nie, že som s tebou skončil). A áno, začala si odsudzovať a moralizovať ako keby si si ma asociovala so svojim manželom.
@pralinka25 ja ti verim, čo si čakala, ked niekomu stupiš na otlak, nebude ťa velebit..tu sa ženy uražaju bežne za ovela menšie hluposti, stači, že zle formuluješ vetu, už letia vyhražky
@marseillefan nezacala. ty si to tak pohopil. nikde som ta nesudila. boli to otazky ktore som chcela pochopit pretoze tomu nerozumiem. to neznamena ze to sudim. to je to riziko pisania. kazdy si do toho premietne sam seba (prirodzene) ja to nesudim preto mi nenapadlo ze to vezmes az tak osobne. ja o tebe nic neviem aj ked sa zda ze som tu stale, vela tem mi unika takze vobec neviem nic o tvojich detoch alebo tak podobne. ty si to pochopil proste po svojom a to je inak aj presne to co som sa ti snazila povedat. to ze ty si myslis ze nieco chapes ze tomu rozumies este neznamena ze druha strana to ma rovnako. ja som to fakt myslela uplne inak ako si si to vzal ty. neva ide sa dalej.
@karolinakr ano ono sa niektre veci aj dost tazko formuluju.
@pralinka25 Ináč tú otázku ohľadom dcéry som položila aj ja svojmu bývalému partnerovi...Že ako by sa pozeral na to on, ako otec, kebyže jeho jediná dcéra žije s mužom, ktorý má milenku a nedajbože by to ona mala akceptovať...a vieš, čo mi povedal? Že by mu odrezal vajcia 🤣🤣🤣🤣 že nikdy nedovolí, aby sa jeho dcéra trápila kvôli mužovi, ktorý si ju neváži a má potrebu behať za inými...Tak sa pýtam...Prečo ty behás za inými? Prečo si ma nevážiš a prečo od iného muža očakávaš, že si bude vážiť tvoju dcéru? 😁 Bol ticho...samozrejme, že nemal čo povedať....Ja si nemyslím, že si napísala niečo zlé...ale tak Marsa sa to dotklo no.. ľudia sú rôzni...
@tanyag že čo odsudzujeme u druhych, sami robíme? I tak še dá..
@karolinakr No áno, väčšinou to takto býva nie? 😁
Nezaložil som ja diskusiu s rekordným počtom komentov ? 😎
@ondro1122 Ešte je dlhá cesta pred tebou: https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/nevysvetlena-nepritomnost-pozvanky-na-sesternicinu-svadbu/
@tanyag marsovi prišlo neadekvátne že tu má ešte riešiť aj vzťah k svojej dcére a podobné veci.. tvoj otec tiež neutekal tvojmu bývalému odrezávať gule, neviem prečo by som mal ja.
navyše to tu už eskalovalo tak, že keby som zareagoval, tak by som musel napísať dlhé litánie, ktoré aj tak nakoniec žiadna z vás nepochopí, takže whats the point? Dopadlo by to ako keď si ma obvinila, že sa tým snažím zo seba robiť alfa resp. že si myslím, že mi ženy padajú k nohám... čo som ani len nepovedal. A potom by prišla ďalšia dlhá správa, kde by sme do toho zamiešali už aj moje mačky, atď, atď..
@ondro1122 este ked ti trochu narastie .. zbúraš internet
@karolinakr bože ja že čo narastie...ale po 3 sekundách som pochopil 🤣
@ondro1122 🤣🤣
@pralinka25 Nesúdila? Čo keby si si prečítala ešte raz o sladkom božteku a tie ostatné drísty okolo toho? Myslíš, že keď teraz začnem všetko formulovať ako otázku, tak tým zázračne nevyjadrím svoj odsudzujúci postoj k tomu, čo si napísala?
Pochopila si, čo ti tým chcem povedať a prečo každú vetu končím otáznikom?
@tanyag
@pralinka25
Aj sa hovorí, že: Správaj sa k ženám tak, ako by si chcel, aby sa správali muži k tvojej dcére.
@marseillefan Nie nie Marso, ty si si to zlé vysvetlil...nesúdim...mne to môže byť ukradnuté...ako som písala, každý žije taký život, aký si zariadi...😉
@tanyag kde som zas dočerta napísal, že ma ty súdiš? To robí pralinka. Tebe hovorím, že mi pripisuješ veci, ktoré som nepovedal... a teraz si to urobila zas. Už sa stretni s tým ondrom, lebo sa vôbec nevieš sústrediť.
@marseillefan myslela som ze si chapavejsi. ber to ako chces. ja som sa vyjadrila ze ta nesudim. zbytocne sa silou mocou snazis ma presvedcit o mojich predsudkoch sudeni a neviem com. mysli si to kludne ale nie je to tak. nemozes tomu asi uverit pretoze sam sudis ludi. ako pisem nepoznam ta, si mi ako ziva osoba ukradnuty co robis doma zene.
nechces pochopit ako to zeny vnimaju aj ked sme ti to napisali rovnako ako ondrovi viacere. tak nam povies ze my nechapeme ako to vnimaju muzi (nemozeme to chapat lebo nam to stejne nikto nevysvetli pretoze kazdy pokus pochopit to nas odbijete tvojimi vlastnymi slovami ze to nema zmysel lebo by sme to aj tak nepochopili. robis vlastne to iste. nechces pochopit a ides si svoje.
nie nesudim ta aj ked by si asi velmi chcel (inak nerozumiem preco ma z toho neutale obvinujes. tana ti napise ze to nemas v hlave upratane dobre ale to za sud nepovazujes a otazku ako to teda vnimas ty uz za sud povazujes. neuveritelne divne) . ty si si do toho co som napisala naprojektoval svoje sposoby a svoje vnimanie. kludne sa toho drz ale pre mna je sudenie nieco ine.
a nezaujimalo ma nic detailne ani konkretne len ma zaujimalo ako to vnimas. nemusel si sa ani priznat ze mas dceru. nepotrebovala som to vediet.
@pralinka25 nechcem pochopiť? veď som ti napísal, x-krát, že rozumiem, čo mi chceš povedať. To ty nechceš pochopiť, že aj keď ženy rozmýšľajú inak, tak nemôžeš nikdy hovoriť za 100% žien. A len si stále dookola hudieš svoje. Povedala si si svoj názor, ďakujem ti zaň, zamyslel som sa nad ním, zobral som ho do úvahy. Nestotožnil som sa s ním, myslím, že sa v mojom prípade jedná o výnimku, ale uznávam, že sa môžem mýliť. Tak čo do čerta ešte ďalej riešiš a vypisuješ dlhé litánie? Pochopil som to na prvý krát.

@tanyag prepáč, ale ak niekde tvrdím, že mi ženy padajú k nohám (z akéhokoľvek dôvodu), tak som sa buď zle vyjadril, alebo si ma ty zle pochopila. Nikdy mi nepadali, ani padať nebudú. Mám milión vrodených beta vlastností, s ktorými mi nezostáva nič iné, len celý život bojovať. Už vôbec netvrdím, že by ma niečo také robilo alfa samcom, to si zasa úplne nepochopila pointu toho, čo som napísal.
@pralinka25 s tebou som ukončil akúkoľvek debatu na túto tému v momente ako si do toho začala vnášať blbosti, ktoré sa ťa netýkajú (napr. moju dcéru). Tým si prekročila akékoľvek pre mňa akceptovateľné hranice. Nemám k tebe žiadne záväzky a nemám dôvod sa ti za nič ospravedlňovať. A nebudem už ani nič vysvetľovať.