icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

tanyag
19. feb 2024

@hugger ja už nehľadám...ja už mám 😉

grof_monte_christo
19. feb 2024

@hugger Takze ty by si to ako muz nebral ako otravovanie?

karolinakr
19. feb 2024

@grof_monte_christo rob ako mysliš, možno sa ozve prvy sam..čo ty vieš, či ti najbližšie dni nenapíše?
ja osobne neviem, taketo sukromne veci nevešiam hocikomu na nos

pralinka25
19. feb 2024

@grof_monte_christo koniec koncov na druhej strane o nic nejde. Neskusis nezistis. Ked nebude chciet zrusi ta. Vies jeho rec?

grof_monte_christo
Autor odpoveď zmazal
pralinka25
19. feb 2024

@grof_monte_christo aha dobre 😀 rozmyslala som rakusko madarsko .... reku jak

hugger
19. feb 2024

@grof_monte_christo

ak sa nenásilne pripomenieš nejakou otvorenou otázkou ktorú ma možnosť rozvinúť určite to nie je otravovanie.

Pozri sa na to z pohľadu čo najhoršie sa môže stať

Ak nemá záujem a pripomenieš sa tak prinajhoršom ta neznámy muž kdesi na internete vyhodnotí ako otravu. Da sa to prežiť.

Ak ma záujem a neozveš sa môžeš prísť o zaujímavého muža. Tiež sa to da prežiť ale bolo by to škoda

grof_monte_christo
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
19. feb 2024

@pralinka25 presne. Ked nebude chciet, taktne jej naznači, že už stačilo 😂

pralinka25
19. feb 2024

@ondro1122 a ako skoncil ten Nay?

pralinka25
19. feb 2024

@grof_monte_christo ako cenu utechy ak ta blokne ti posem chapika so svihadlom miesto pralinky 🤣
Ale verim ze to budu skor svadobne pralinky. Vie. Predbieham ale tak co. Nejak si tu pracovnu dobu musim spestrit.

grof_monte_christo
19. feb 2024

@pralinka25 Najdi mi nejaku peknu pralinku pre stastie, nech sa mi pan XY sam od seba ozve 😇

pralinka25
19. feb 2024
grof_monte_christo
19. feb 2024

@pralinka25 Dakujem krasne ❤

minka201
19. feb 2024

Je to zvláštne, ale niektorí chlapi na zoznamkách asi naozaj čakajú, že si ich tam príde uloviť baba. Sú tam registrovaní celé týždne a prví napíšu jednej, dvom... Alebo ich mrzí, že nikoho nemajú, tak sa pre pokoj duše zaregistrujú, ale tam to končí. A mala som skúsenosť aj s takými, ktorým som napísala prvá a písali o sebe celé litánie, ale žiadne otázky na mňa a keď som sa prestala pýtať, prestali písať... V profile som nemala fotku, takže nevedeli zhodnotiť, či sa im páčim alebo nie... ale ani sa nespýtali, či im ju pošlem. Úplný nezáujem.
@grof_monte_christo Na tvojom mieste by som sa asi odmlčala a ďalší krok nechala na ňom. Ak by mi to ozaj nedalo, ozvala by som sa po týždni, iba tak, že ako sa má a keby sa to ďalej nesnažil rozviť, nechala by som ho tak.

demodun
19. feb 2024

@grof_monte_christo ja by som sa mu ešte ozvala. Skús to cez tú cyklistiku. Že ešte nejaké trasy v okolí a pod.
My sme s mužom tiež išli na kávu, že len ako kamaráti a kávičkujeme dodnes 😄

grof_monte_christo
19. feb 2024

@minka201 Pisali sme si len 2x, teda dva dni po sebe. Ked sa ja ozvem, tak pise a zaujima sa aj o mna.

karolinakr
19. feb 2024

Tak sa to teraz robi, že ked sa vám ĺubi chlap, tak ho ignorujete?
@tanyag @pralinka25 @grof_monte_christo @minka201 ?
Ja som asi čudná..
vidiš @hugger zas si sa niečo nove naučil, ked sa ti žena neozyva a ignoruje ťa, znači, že sa jej páčiš a ide po tebe, ako po údenom
😂😂

pralinka25
19. feb 2024

@karolinakr to nie ze ignor. Ja teda uz som z toho vysla pred 20 rokmi. Ale ja som taky typ ze nikoho neoslovujem prva. Mna si ludia musia najst. U mna to nie je poza ale nie som ten iniciativny typ. Neviem to. Mozno som mala stastie za mlada som nemala ani prilezitost to skusit. Chodili sami. Ale to je rozdiel v mladosti a teraz.

grof_monte_christo
Autor odpoveď zmazal
pralinka25
19. feb 2024

@grof_monte_christo tak ale aj ked sa staral o dceru je zvlastne ze si zvolil taky pustovnicky zivot.

grof_monte_christo
19. feb 2024

@pralinka25 Az tak vela o nom neviem ... len spomenul, ze to bol dost problem, ci mu zopar vztahov kvoli tomu aj skrachovalo, alebo sa ani nepokusal, to neviem. A dost v nom asi zanechala stopu jeho byvala, mozno stratil doveru k zenam. Ale vobec neposobi ako zufalec.

karolinakr
19. feb 2024

@grof_monte_christo mne pride trochu strašidelny..Ktovie či nema pod domom pivnicu, kde väzní dievčatá

grof_monte_christo
19. feb 2024

@karolinakr To nie, nasa prva komunikacia bola cista sranda, az v tej druhej sme sa dostali k tymto temam.

pralinka25
19. feb 2024

@grof_monte_christo mozno. Tazko povedat. Mozno len nie je pisaci typ.

pralinka25
19. feb 2024

@karolinakr vazni dievcata 😄

demodun
19. feb 2024

@grof_monte_christo hm nemyslím že už by bol takto ďaleko. Po 2 dňoch písania. Ja súhlasím s Hugom. Bol dlho sám, veď ani my už v tom nevieme chodiť. 😁

grof_monte_christo
19. feb 2024

oukej zeny a muzi 🙂 Uvidime, ci sa muz chyti, ja som mu dala jasne signaly, ze v komunikacii s nim chcem pokracovat a lopta je teraz na jeho strane.

demodun
19. feb 2024

@pralinka25 môže byť. A športovec. mne vždy nabehne TAK URČITE 😄

minka201
19. feb 2024

@karolinakr Ignorácia by bola, keby sa on snažil a ona by mu schválne pár dní neodpísala. Ale keďže ona mu napísala prvá, po technickom probléme si ho ešte vyhľadala na fb a zas mu napísala, myslím, že teraz je na rade on 🙂
Napr. môjmu mužovi som napísala prvá ja. On sa chytil a iniciatíva bola potom na oboch stranách vyrovnaná 🙂