Je lepšia samota alebo byť vo vzťahu?
24. máj 2026
Co je lepšie?
Predošlá
Strana
z2
anonym_cfed6d
•
Včera o 17:54@anonym_c768a2
@anonym_cfed6d Ahoj. Kolko mas rokov? Ak sa smiem spytat. Lebo si myslim, ze aj ja by som si pocit bez manzela dobre uzivala.
@anonym_c768a2 mám 47
Predošlá
Strana
z2

Nebola som bez vzťahu celé desaťročia a myslela som si že mi je ok. Všetko som riešila v dvojici, stále brala ohľady, robila kompromisy, myslela som že tak je to správne a tak to má byť. Nevedela som si predstaviť fungovať sama. A teraz sama som a zmiešané pocity, sklamanie, pochybnosti veľmi rýchlo vystriedal pokoj. vychutnávam si že som sama, zrazu mám čas na čo som predtým nemala, úplne som sa konečne našla, som sebestačná, samostatná, úplne nezávislá. trávim čas s kým chcem, kedy chcem ako chcem. Cítim sa sebavedomejsie ako kedykoľvek a partnerom po boku. Je to veľmi príjemné. Možno to tak nebude navždy, ale momentálne je to to čo mi maximálne vyhovuje. Samozrejme závisí aj od veku, čím som staršia tým menej potrebujem žiť v zaväzujúcon vzťahu a tým menej potrebujem veľa ľudí okolo seba a tým viac si užívam samotu, svoje myšlienky, svoje koníčky,...
@anonym_cfed6d Ahoj. Kolko mas rokov? Ak sa smiem spytat. Lebo si myslim, ze aj ja by som si pocit bez manzela dobre uzivala.