icon

Je lepšie byť z pohľadu ľudí slobodná s dieťaťom alebo rozvedená s dieťaťom?

3. okt 2023

Je lepsie z pohladu ludi slobodna s dietatom alebo rozvedena s dietatom?

Strana
z2
jaond19
3. okt 2023

Najlepsie je vykaslat na pohlady ludí. Si myslis ze cudzim na tebe zalezi?? A blbec ta ohovori tak ci tak.

deti95060810
3. okt 2023

to je v postate jedno...
omnoho dôležitejšie je len či má vlastné bývanie, alebo sa túla po slobodárňach a krízových centrách,
má prácu, alebo nemôže ani do práce kvôli deťom
má jej kto pomôcť, alebo je na všetko sama...
chodí jej pomerne slušné výživné, alebo nevidí ani euro ako je mesiac dlhý...

zuzubb007
3. okt 2023

Uplne je to jedno, mas dieta mas, si sama si,cela pointa

bodka70
3. okt 2023

@soldi , áno presne, v určitú dobu niektorých ľudí zaujímalo, či všetky 3 deti mám s jedným mužom. Lebo im to nešlo dokopy s tým, že som nebola vydatá. S ex som bola 17 rokov, mali sme spolu byt, hypotéku, deti... akurát bez manželstva. Dokonca švagrov brat rozširoval klebety, že posledné dieťa - syna mám s iným, že to bol dôvod rozchodu. Samozrejme bol úplne vedľa.

tiezjedna
3. okt 2023

@bodka70 švagor bol teda láska...🙄 by som mu natiahla asi...

bodka70
3. okt 2023

@tiezjedna ,nie švagor, jeho brat. Poznali sme sa cez občasné spoločné rodinné oslavy.

kvetinka75
3. okt 2023

neriešim

cyberk
3. okt 2023

Urcite rozvedena s detmi, tam to aspon vyzera, ze deti boli z lasky a nie z nezodpovednosti.

evaachesa
3. okt 2023

@huginko tak to klobúk dole. ☺️👍🌷

zmrzlinka2021
3. okt 2023

Podla mna sa neda ludí hadzat do skatulky - presne takto a nijak inak. Tak zivot nefunguje a nevieme, co ma dotycna za sebou. Takže hodnotenia ludí, ktorí nepoznaju tvoj zivot ta nemusia zaujimat.

Kazdopadne je jedno, ci je zena prespanka, alebo je rozvedena, pre dieta je to vzdy smutne, lebo mu bola odobraná moznost fungovat v rodine, kde ma mamu, otca.

pbra40
3. okt 2023

Ja si pomyslim, ze v oboch pripadoch su tie zeny hrdinky. Obe vychovavaju dieta (pravdepodobne) same ❤️❤️❤️ i ked sa teraz priznam, ze ta rozvedena, vo mne este vyvolava myslienku, ze ma asi aj boliestky na dusi.

lylyjana
3. okt 2023

uprimne? "pozitivnejsie" beriem rozvedena s dietatom - skusili ste, nevyslo to. Pri slobodna s dietatom mi napadne mnozstvo otazok - ktovie co za grazel bol ten otec, alebo len sa ona "prespala". Samozrejme, mne je to uprimne jedno, v skutocnosti to vobec takto nesudim. Len si sa pytala, tak toto boli moje prvotne myslienkove pochody...Moze ti byt ukradnute co si kto mysli. A to, ze ty sa zozieras niecim, co uz nezmenis tiez nema zmysel, len ti to berie energiu.

zuzuliatko18
5. okt 2023

Tak toto mi nikdy nenapadlo riešiť, ani sa nad tým zamýšľať, ale to bude asi tým, že som nikdy v živote nejako extra neriešila, čo si myslia iní. To je ich vec a problém. Dôležité je hľadať si v živote cestičku tak, aby bol človek spokojný a vyrovnaný. Cudzí ľudia na to vplyv nemajú, nech si myslia a hovoria čo chcú.
Či niekto žije v manželstve, partnerstve alebo sám z neho nerobí ani lepšieho ani horšieho človeka, len rieši v živote iné problémy, starosti a radosti.

Strana
z2