icon

Je manželova pomoc rodičom počas voľna problém?

9. apr 2025

Ahojte.manzel robí na zmeny kratky a dlhy tyzden.ja robím normálne pracovný týždeň.byvame na byte.
Je podla vás normalne,keď cez voľno ide na rodičovský dom-skoro vždy a tam pomáha a robí čo je treba(majú veľký dom aj pozemok).
Málokedy sa stane,že zostane u nás doma a uvaríme,pocka ma s večerou alebo ho napadne upratať. Nie je na byte veľa roboty,ale ja by som nemala pocit,že väčšinou je všetko na mne.
Myslíte,že sa nato zle pozerám?

Strana
z4
irusa
13. apr 2025

@maya_hi asi ťa sklamem. Už nemám čo dediť a nezdedila som absolútne nič.To, čo vlastním som nadobudla sama. Nikto mi nedal ani cent.

autor
13. apr 2025

@bonboniera som rada,že si presne pochopila,ako to myslím.nejde o to,že tu nie je toľko roboty ako na dome ale presne o to,ako si to napísala.
Ďakujem za pochopenie 🙂

rayla
Autor odpoveď zmazal
martin96321
15. apr 2025

@bonboniera Skus mi poveday o com to je.....pises,ze uteka z domu. Preco muslis,ze uteka? A ked uteka aky ma dovod? Ides posudzovat podla jednostrannej vypovede.......vsetko co vidis,je iba Tvoj pohlad a vsetko co povies,je iba Tvoj nazor........ Tym nechcem povedat ze mas zly pohlad,alebo nazor........ale 100 lidi,sto pohladov na to iste

bukrisek
16. apr 2025

@martin96321 presne ako si napisal 100 pohladov tak skus vidieť pohľad autorky na danu vec ocividne tvoj pohlad prenu nie je spravny a ma ho iny. Aký? no uplne ze jednoduchý manžel jej chýba. jej nechýba upratovanie bytu ale jeho prítomnosť a to si myslím , že je pekný pohlad na vztah ak mi osoba chýba. stačí takto?? to ze tebe by nevadilo ak by bolo tvoja manželka viac krát z domu je tvoj presne tvoj pohlad a snazis sa ho tiez prezentovať ako ten správny. takze ano 100 ludi 100 pohladov

martin96321
16. apr 2025

@bukrisek Neprezentujem ho ako spravny. Iba ze vies iba polovicu......aj to nevies vsetko

Strana
z4