Je manželova pomoc rodičom počas voľna problém?
Ahojte.manzel robí na zmeny kratky a dlhy tyzden.ja robím normálne pracovný týždeň.byvame na byte.
Je podla vás normalne,keď cez voľno ide na rodičovský dom-skoro vždy a tam pomáha a robí čo je treba(majú veľký dom aj pozemok).
Málokedy sa stane,že zostane u nás doma a uvaríme,pocka ma s večerou alebo ho napadne upratať. Nie je na byte veľa roboty,ale ja by som nemala pocit,že väčšinou je všetko na mne.
Myslíte,že sa nato zle pozerám?
@bonboniera som rada,že si presne pochopila,ako to myslím.nejde o to,že tu nie je toľko roboty ako na dome ale presne o to,ako si to napísala.
Ďakujem za pochopenie 🙂
@bonboniera Skus mi poveday o com to je.....pises,ze uteka z domu. Preco muslis,ze uteka? A ked uteka aky ma dovod? Ides posudzovat podla jednostrannej vypovede.......vsetko co vidis,je iba Tvoj pohlad a vsetko co povies,je iba Tvoj nazor........ Tym nechcem povedat ze mas zly pohlad,alebo nazor........ale 100 lidi,sto pohladov na to iste
@martin96321 presne ako si napisal 100 pohladov tak skus vidieť pohľad autorky na danu vec ocividne tvoj pohlad prenu nie je spravny a ma ho iny. Aký? no uplne ze jednoduchý manžel jej chýba. jej nechýba upratovanie bytu ale jeho prítomnosť a to si myslím , že je pekný pohlad na vztah ak mi osoba chýba. stačí takto?? to ze tebe by nevadilo ak by bolo tvoja manželka viac krát z domu je tvoj presne tvoj pohlad a snazis sa ho tiez prezentovať ako ten správny. takze ano 100 ludi 100 pohladov
@bukrisek Neprezentujem ho ako spravny. Iba ze vies iba polovicu......aj to nevies vsetko

@maya_hi asi ťa sklamem. Už nemám čo dediť a nezdedila som absolútne nič.To, čo vlastním som nadobudla sama. Nikto mi nedal ani cent.