Je môj manžel neverný?
MUŽ si strihal nechty pred robotou o 5 rano ked isiel do sluzby s kolegynou moze ist o neveru?
Nie nieje ale mal by byt
@anonym_autor najpravdepodobnejšie vysvetlenie 👍🏼
@anonym_autor áno aby si tam nenašla cudzie DNA 🙄🙈 vie čo robí múdry manžel 👍
tak ja si napríklad strihám nechty vtedy, keď plánujem nejakú vyprstovať, čiže uvažuješ správne...
Na nohách, či na rukách?
tak ja si napríklad strihám nechty vtedy, keď plánujem nejakú vyprstovať, čiže uvažuješ správne...
@morpheuss výborne konečne to niekto chápe
Niektorým ľuďom by mali obmedziť prístup na internet 🤦🏼♀️
@morpheuss výborne konečne to niekto chápe
@anonym_autor zabila si 🤣🤣🤦♀️
Autorka to je jedina vec prečo si myslíš,ze by mal byť neverný?
@anonym_autor ano je ti neverný
Autorka to je jedina vec prečo si myslíš,ze by mal byť neverný?
@anonym_337e70 nie, ostáva dlhšie v robote a zvyknu si pisat
@anonym_autor a jeho si sa pýtala?
@anonym_autor pytala si sa prečo ostáva dlhšie v robote?
@anonym_autor a jeho si sa pýtala?
@stellarstar samozrejme ale kto by sa s tym chvalil
@anonym_autor pytala si sa prečo ostáva dlhšie v robote?
@anonym_337e70 nechty si tam zjavne nestrihá po pracovnej dobe 😂
No ale co ti povedal že prečo
@stellarstar samozrejme ale kto by sa s tym chvalil
@anonym_autor akože... on si tie nechty inokedy nestrihá a chodí s dvojcentimetrovými či? alebo si ich v minulosti strihal, keď ste mali mať sex, že to chápeš ako rituál pred sexom? lebo inak akosi nerozumiem 😀
@anonym_autor 100%
@anonym_autor akože... on si tie nechty inokedy nestrihá a chodí s dvojcentimetrovými či? alebo si ich v minulosti strihal, keď ste mali mať sex, že to chápeš ako rituál pred sexom? lebo inak akosi nerozumiem 😀
@amdornik strihal ale nie o 5 rano
Ja som takto raz odhalila neveru. 3 roky si nestrihal nechty, až jeden deň si ich ostrihal. Mne to bolo veľmi podozrivé a tak som sa vybrala na sledovačku a prichytila som ho pri nevere. Takže áno, pravdepodobne ti je neverný
Z denníka manžela: dnes ráno som si pri vstávaní zadrapol necht o perinu a kus sa mi odlomil. potlačil som nadávku, lebo to dosť bolelo, potichu som našiel v tme nožničky a keď už som ich mal v ruke, tak som si ostrihal obe ruky. keď som prišiel z práce, dostal som p.čung od ženy aj za to že dýcham, bol som bez obeda, žena urevaná a nebaví sa so mnou. tie ženy sú čudné stvorenia.
...
moze byt tym co robi vsetko na poslednu chvilu, naco si tak skoro bola hore, mohla si este spat
Ja som takto raz odhalila neveru. 3 roky si nestrihal nechty, až jeden deň si ich ostrihal. Mne to bolo veľmi podozrivé a tak som sa vybrala na sledovačku a prichytila som ho pri nevere. Takže áno, pravdepodobne ti je neverný
@tim23 fuha 3 roky? to mohol konkurovat Drakulovi
moze byt tym co robi vsetko na poslednu chvilu, naco si tak skoro bola hore, mohla si este spat
@anonym_f6219a nerobí a zobudila som sa na strihanie nechtov kedze nevie s noznicami ale iba s takym dochodcovskym cvakatkom

… vážne?