Je môj manžel neverný?
MUŽ si strihal nechty pred robotou o 5 rano ked isiel do sluzby s kolegynou moze ist o neveru?
Koľko máš rokov?
@stellarstar samozrejme ale kto by sa s tym chvalil
@anonym_autor a povedal ti čo?
Paneboze, ja ani neviem, kedy a kde si moj muž strihá nechty!
@letfenixa to musíš zistiť ☝️😂😂
Ešte dobre že svojmu si strihám ja 😂😂
@anonym_autor ja si Ti nebudem vysmievat. Myslim si, ze iba takato zalezitost nie je znamkou nevery ale otazka je ci nevidis aj ine zmeny u Tvojho muza, pre ktore si zacala upodozrievat. Zatial to nechaj tak a iba sleduj. Mozno toho bude viac a mozno to bola ozaj len banalita.
och, strihanie nechtov a nevera....to by boli asi vsetci muzi podchvilou... skor by ma trapilo to ostavanie v praci dlho a vypisovanie si s kolegynou, s ktorou bol v robote cely den.
Môj si dokonca zuby umýva, tvár, používa krém, antiperspirant a voňavku.
To musia mať v robote riadny grupáč 😆🤦♀️
@anonym_autor proste nechcel mat drapy uz, ved ked ta to tak trapi opytaj sa ho
Autorka vsetci si tu robia z teba srandu ale ty si najlepsie poznas svojho muza. Ako moj si striha tiez ale ak by to robil o 5 rano tiez by mi to bolo divne. Rano je aj zena rada ze sa vytrepe do roboty vcas a neriesi taketo malickosti. Ale tak mohol si nalomit necht a tak si ostrihal vsetky. Hlavne ver svojmu instiktu a sleduj aj dalsie spravanie.
@amdornik strihal ale nie o 5 rano
@anonym_autor a co ak si nejaky zlomil, zatrhol, otravovalo ho, ze sa mu vsade zachytava. Tak ich ostrihal.
Ty teda máš za starosti.
skus ho priamo konfrontovat, co ti na to povie 😀 kazdopadne si myslim, ze je to somarina, to by musel aj muz podozrievat kazdu zenu, ktora si da upravit nechty alebo vlasy a potom niekam ide. aj ked - ak si nezvykne strihavat pravidelne, potom by som sa ozaj zamyslela 😂
Ovonaj mu nohy ked pride. Ak ucitis damsky parfem je to jasne. Len dufam ze chalanko nebol v sluzbe kde mal 8 a viac hodin ochrannu pracovnu obuv
Podľa mňa nechce, aby ho tlačili topánky a aby si nechtami spravil diery na ponožkách.
ci pana, a to je ešte len obed... ktovie, čo sa nám tu dnes urodí do večera...
Ja si strihám pazúre tiež pred služobkou a nejdem žiadnu vyprstovať. Jednoducho rátam s variantou, že mi na služobke podrastú a budú mi vadiť, tak to ošetrím už doma vopred.
Tak autorka tebe davam cenu ružoveho azuriťka ( áno je tam ť 😉) za naj tému dneška.
tak ja si napríklad strihám nechty vtedy, keď plánujem nejakú vyprstovať, čiže uvažuješ správne...
@morpheuss nechty strihame 24h pred „rande“, alebo pouzivame pilnik na nechty.
Ale ty taketo zaklady isto ovladas 😉
No oddnes pred pracou nepouzivam ziadnej strihatko na nechty, vyslovene len pilnik aby sa chlap nahodou nezobudil a nemusel riesit preco pocuje strihatko na nechty o 4 rano.
@anonym_autor na môjho muža včera na cintoríne kričalo nejaké malé dievčatko že tatinkoooo 😭😂
Ja mám väčší problém
strašne som sa zasmiala, lebo ja som si dnes ráno tiež strihala nechty okolo 4tej lebo chodím skoro.. ešte že sa môj muž nezobudil, lebo mám veľmi veľa kolegov.. som netušila, že toto môže byť nejaký dôkaz o nevere 🤣 keby som si ich ostrihala na obed, tak to je v pohode?
@amdornik strihal ale nie o 5 rano
@anonym_autor Neviem, či to niečo znamená, lebo aj ja som si ráno o cca 5.dnes strihala nechty a ešte aj upravila pilnikom
@anonym_autor Neviem, či to niečo znamená, lebo aj ja som si ráno o cca 5.dnes strihala nechty a ešte aj upravila pilnikom
@anonym_130023 znamená to neveru!
@anonym_autor ak je policajt tak na sto pro neverný. Policajti sú vždy

Paneboze, ja ani neviem, kedy a kde si moj muž strihá nechty!