icon

Je môj manžel neverný?

3. nov 2025

MUŽ si strihal nechty pred robotou o 5 rano ked isiel do sluzby s kolegynou moze ist o neveru?

Strana
z4
ten_neverny_muz
4. nov 2025
@anonym_87770a

@betulinka1 Mojmu muzovi sef vypisuje/vola aj v case volna, rovnako aj kolegovia a klienti. Na dovolenke od bazena uradoval. Cim netvrdim, ze tento konkretny pan neverny nie je, ale zas netvarme sa, ze na Slovensku nadriadeni podriadenych v case volna nenahanaju.

@anonym_87770a tak nejak. Dakujem za pochopenie

ten_neverny_muz
4. nov 2025
@anonym_f6219a

@ten_neverny_muz myslela som si, viem podla seba, je zranena a nevyliecena, ak si jej ublizil ty v minulosti, caka vas strasne dlha cesta

@anonym_f6219a nie ja som jej ublizil. Ajked momentalne trva na tom ze ju aktivne podvadzam.. ani nechty som si naschval nedostrihal nech mi moze vzorky odobrat

zuzubb007
4. nov 2025

Skôr ako strihanie nechtov, si polož otázku ako často sexujete a odpoveď na podvádzanie budeš mat

anonym_f6219a
4. nov 2025
@ten_neverny_muz

@anonym_f6219a nie ja som jej ublizil. Ajked momentalne trva na tom ze ju aktivne podvadzam.. ani nechty som si naschval nedostrihal nech mi moze vzorky odobrat

@ten_neverny_muz chudak zena, to je tak ked nejaky v minulosti su sklame a potom to prenasa do dalsieho vztahy, drzim palce nech to bude dobre

betulinka1
4. nov 2025
@anonym_87770a

@betulinka1 Mojmu muzovi sef vypisuje/vola aj v case volna, rovnako aj kolegovia a klienti. Na dovolenke od bazena uradoval. Cim netvrdim, ze tento konkretny pan neverny nie je, ale zas netvarme sa, ze na Slovensku nadriadeni podriadenych v case volna nenahanaju.

@anonym_87770a netvarim, len s tým nesuhlasim. Podla mna by mali byť hranice. Moze sa z casu na cas stat ale nie, že neustále vypisovanie pracovných veci, čo nepočká do rána a pracovného dňa.

betulinka1
4. nov 2025
@ten_neverny_muz

@ten_neverny_muz keď ta neustale podozrieva, nebude lepsie, ked vyhlada pomoc. Lebo sama si asi pomoct nevie a kludne to moze byt aj poporodna depresia, ktora sa prejavuje takto. Ak si toto vlakno este autorka cita, tak skus vyhladat psychologa a myslim to v dobrom. Nie je to sranda a skutocne po porode mozu nastat rozne stavy.

mimikarol
4. nov 2025

Aby ste všetci vedeli aj ja som si strihala nechty aj na nohách aj na rukách pred dvomi dňami. Takže som si aj riadne užila potom ☺️

aesculap
4. nov 2025
@morpheuss

tak ja si napríklad strihám nechty vtedy, keď plánujem nejakú vyprstovať, čiže uvažuješ správne...

@morpheuss 🤣🤣🤣🤣🤣

Strana
z4