Je môj manžel normálny?
Ahojte idem sa tu trosku rozpisat a rada by som pocula vase nazory.S manzelom sme dpolu 15rokov z toho 7 rokov manzelia.Problemi zacali po narodeni nasho syna ktory bude mat uz 8 rockou .Som nestastna z manzeloveho spravania .Nezvladal to ze sme mali hypoteku na krku podotykam nie velku ale on bol hotovy z toho lebo jeho rodina pouzicky neuznavala tak on to tiez tak videl zrazu ja som ostala na materskej so synom v rodine len jeden prijem ale v pohode dme vsetko zvladali len on mal tie pocity ze nie.stale bol v praci len aby sa hypoteka cim skor splatila a to sme si ju brali na 30vrokov ale on to chcel mat cim skor z krku.mal take stavy ze uz nechcel somnou ani spavat nemal na to chut.jr este aj pedant na upratovanie vzdy bolo aj popri dietatku vsetko urobene vsetko som si stihala ale vzdy da nieco naslo a mna to strasne zamrzelo vzdy .vsetko muselo byt tak ako on chcel vela som sa prisposobovala a bola ticho.vela som si poplakala dokazal byt slovami strasne neprijemny.on neni ani odtialto ale Pristahoval sa sem ale stale neni stotozneny s tym kde zije. Ked mal maly 3 roky zacal chodit ku rodicom ktory zacali stavat dom Chodil tam cez vikendy a to je 100km od nas zobral sa a nic ho nezaujimalo pripadalo mi to ako utek zod rodiny ked neisiel tam bol v praci.zacali sme sa odcudzovat.cez dovolenku tam bol aj 10 dni bol tam spokojny.chodi tam doteraz aj ked uz nie tak intenzivnevela mi naublyzoval stale nadava na mojich rodicov aj pred synom skaredo pritom sa do nas vobec nestaraju nechodia ku nam ale su iny ako on nazormi a tak a on ich nemusi.syna od malicka stale napomina buzereju za vsetko aj za to ze sa vala po zemi bere ho ako dospeleho vobec nemaju dobry vztah .a syn mu to dava uz teraz dost pocitovat.ja som pre neho nic obycajna predavacka ktora v zivote nic nedokazala a len sa pri nom veze.som rada ked netravime cas spolu uz si nemame co povedat.nemameco povedat.
@hviera81 bypoteka brali sme 47000e este ostava okolo 20000e jeho rodina ma ma tiez za nic vysoku skolu nema ale vsetko vie vsade bol .rozpravali sme sa milionkrat vzdy som mu vsetko povedala na rovinu ale on si vsetko vzdy obkeca podla toho ako mu to vyhovuje a za chvilku ako keby sa nic nedialo.on sa lutuje stale a ja som ta najvacia .... Za to ako sa chovam len to je uz len vysledok toho vsetkeho.
Ahoj. Tak len asi odísť a zariadiť si život podľa seba.
@jajka3 je to na tebe, ale z cisto praktickeho a financneho hladiska.... ak mas 8r dieta, tak uz asi robis. a ak robis, tak 20 tisicovu hypo si na seba urcite vies zobrat, v tom najhorsom ju refinancovat tak, aby to znova bolo 30rokov - cize cim mensie splatky aby si mala... pripadne aj navysit, ak ho budes musiet vyplatit.....
z tvojho pisania aj vyplyva ze nie si stastna.... radsej sa financne uskromnit ale zit v klude a s usmevom na tvari.... tot moj nazor....
ja len ti chcem napisat, ze momentalne si tvoj pribeh cita minimalne jeden clovek ( ja ), ktory ti velmi drzi palce a veri, ze budes hladat vsetky sposoby, zdroje a podporu aby si mohla hladat pre seba a svojho syna stastie a pokoj.
@elenajezova ja to isté a prichádzam do fázy že vážne pomyslam na rozvod
Viem že ma obavy. Ale daaku veľkú hypotéku nemáte. A to , že ta uráža ukazuje len charakter jeho. Normálny vzdelaný človek si váži všetky povolania.
Uf jednoduché to nemáš, ja by som v takomto manželstve nevládala žiť. Držím ti palce, aby si bola šťastná, či už s ním alebo kľudne aj bez neho!
@jajka3 akoby som o exmanželovi čítala... neváži si rodinu, Vás, uteká, obviňuje Vás i keď on sám nevie kde je sever...z Vás už cítiť apatiu, to nie je dobré, začnite sa pripravovať na odchod, nenápadne, prípadne zvážte, či sa neoplatí počkať kým splatíte, aby ste mali čo deliť...bude zneisťovať, že to nezvládnete atď...,treba byť silná, ja som začala žiť po 10rokoch konečne tak, ako chcem, ako cítim, aby som bola šťastná... držím silno palce !!!
@jajka3 pokojne si zavolaj a najdi nejaku advokatku. A spise ti rozvod. Neboj, ten tvoj niekde doslova az uctieva nejaku, ktora nie je predavacka a neveze sa popri nom. Zrejme v jeho bydlisku, kde ma rodicov a jazdi za nimi. Bud rada, ze mas s individuom jedno dieta, druhe si das spravit s niekym, kto si bude rozumiet s tvojim synom a teba sa opyta, ci si sa v praci moc nenarobila a spravi ti, co ti na ociach uvidi. Dobre si vsetko premysli a neboj sa toho, ty stojis zato aj so svojim synom, aby si bola stastna.

skusala si sa s nim o tom porozpravat?
ako je na tom ta hypo? niekto sa tu pytal, neodpovedala si....
jeho rodicia maju aku pracu, ake vzdelanie, ked tu predavacku tak degraduje?
popravde, ani ja hypoteku nechcem, ani som ju nechcela, tiez nie som uverovy typ, ale inak sa v sucasnosti neda...