icon

Je môj vzťah s mamou zdravý?

10. aug 2024

Môj manžel tvrdí, že mám chorý vzťah s mamou. Ja si to nemyslím, skôr si myslím, že jeho vzťah je veľmi chladný a preto to tak vyhodnocuje. Tak ma zaujíma nestranný názor.
V podstate kameň úrazu je to, že keď napríklad ideme spolu na výlet, tak spíme v manželskej posteli spolu. Podľa mňa toto je u dcér normálne, ale rozumiem tomu, že synovia toto pokladajú za divne. Stretávame sa asi každý druhy deň, ale bývame od seba 3 kilometre, chodíme spolu na box, venčiť psov občas normálne len kava, alebo mi donesie obed alebo ja jej. Inak si píšeme každý deň, ale nie že by sme si vypisovali slohovky, len čo robime, niekedy si napíšeme len či netreba niečo nakúpiť, lebo mám rodičovský dom po ceste z práce, takže donesiem čo treba z mesta. Je to podľa vás divný vzťah? Väčšinou tam chodim počas toho ako manžel nie je doma, takže netrpí tým náš spoločný čas. On s mamou je tak raz za dva týždne, inak sa jej ani neozve a to tam väčšinou ideme spolu.

Strana
z2
cukroska
10. aug 2024

Podľa môjho názoru čo čítam aj tak s sii obhájila a presadila svoje...nemám viac k tomu čo dodať..Ak ti to tak vyhovuje tak muž to musí akceptovať či chce alebo nie...

beataxxx
11. aug 2024

Ja mám tiež taký vzťah s mojou dcérou a som tomu rada, voláme si 3-4 x denne, naše rodiny sú prepojené, nevidím na tom nič zle, ma tri deti a dosť im pomáhame, rovnaký vzťah som mala s mojimi rodičmi….mne by to bolo ľúto, keby nas vylúčili zo svojho života, ale myslím, že to nehrozi

vilma7
12. aug 2024

Tak za.mna je to.moc, lebo ak sa s niekym stretnem pomaly každý druhý deň, tak nechápem čo si ešte musím písať počas dna, dní, keď sa nestretneme. Za mňa je to príliš veľa a často.
Z môjho pohľadu ma byt rodič rodičom nie kamarátom.

lauricka
16. aug 2024

Nie je na Tom nič divné. Každý to má inak. Užite si čas spolu s mamou, kým ho máte.

mateson2004
16. aug 2024

Úplne normálny vzťah.

mateson2004
16. aug 2024

To fakt pripadá niekomu divné, že dcéra spí na dovolenke s mamou v manželskej posteli?

Strana
z2