icon

Je môj vzťah s partnerom normálny?

6. apr 2026

Ahojte, príde vám toto normálne? Mne nepríde. Zoznámila som sa s mužom minulý rok v lete. On býva doma s rodičmi, ja bývam sama. Obaja máme po 30tke. Prišli Vianoce, on bol doma s rodičmi, ja som bola sama doma. Áno, prišiel za mnou aj na štedrý deň, aj na oba sviatky, pozrieť, posedieť, ale inak bol doma. Na Silvestra ma volal k nim, alebo že príde na hodinku, dve ku mne, ale na polnoc chce byť doma. Tak som mu povedala, nech nechodí, že ja sa najem, pozriem film a idem spať. Teraz cez Veľkú noc detto, on doma, ja doma. Včera nič, v sobotu sme vybehli von, v piatok nič. Dnes som chcela ísť niekde von, že on nemôže, ale poobede ma príde oliať. Tak som išla vonku sama a urobila som si výlet. Mne toto celé príde strašne divné správanie dospelého chlapa. Pýtala som sa, či keď máme vzťah, by nemal byť aj so mnou a povedal mi, že aj je, ale aj s rodinou. Pripomeniem, že ma už na sviatky k nim nevolal, lebo vie, že by som neprišla.

lacibo
6. apr 2026

@anonym_autor ja úplne suhlasim s bronkax, ved ked máš o neho vazny zaujem, nechapem, preco nechces lepsie spoznat aj jeho rodicov, je to velmi dolezite, ako zapadnes do ich rodiny ci uz pre neho ale aj pre teba - on to chce mat vsetko v harmonii a jednoducho si nechce vyberat medzi rodicmi a partnerkou - aj moja dcera od zaciatku zalubenosti travila vela casu v zatovej rodine s rodicmi aj surodencami, uz su zobrati 3 roky a cela rodina si uzasne rozumieme - mladi aj stari - nic zle na tom nevidim.. na druhej strane by som asi na tvojom mieste uvažovala, preco niekedy jednoducho neostane pri tebe aj dva dni v kuse u teba - zamilovany muz by to urobil, nevedel by sa od milovanej odtrhnut, je to dost divne uz na zaciatku vztahu - podla mna si nie je istý pri tebe, ci si prave ty ta prava, uz sa raz sklamal, tak sa podvedome chrani a radsej voli istotu vo svojej rodine

anonym_3de4f2
6. apr 2026

Ja napr. tiež trávim sviatky s rodicmi, manzel rodinu nema, tak chodi aj on k našim. Tieto Vianoce zomrel ocko, už to nebudu nikdy pekne sviatky, ale do konca zivota ich už budeme tráviť s maminou a nie je na tom nič zle. Mame pekne a korektne vzťahy a učím k tomu aj deti. Manzel je rad, nemá starosti so žiadnym varenim, chystanom, výzdobou, ide na hotove. Na ockovom pohrebe veľmi plakal, ze mu dal môj ocino rodinu, našim detom dedka a teplo domova, ze narozdiel od jeho mamy, ktorá mu nedala nič, je vdacny za spolocne chvíle. Takze na tvojom mieste by som sa snažila neoddeľovať frajera od rodicov, ale vyskusat sa stat členom tej rodiny. Píšeš, ze má frajer samostatne poschodie, takze je kde sa schovat, ak by bolo zle

autor
6. apr 2026
@anonym_654e11

Mne pride skor zvlastne ze mas ocakavania od relativne kratkodobej znamosti a ak on nemoze, ty si sama. Ako si doteraz travila vianoce/ine sviatky? Chapem ze nemas rodicov ale surodenci? Priatelia? Nikto iny v tvojom zivote nie je?

@anonym_654e11 súrodencov nemám. Ocino zomrel v marci minulý rok, mama o rok skôr. Priateľov mám, stretávame sa, ale na sviatky nie sme spolu, všetci majú svoje rodiny, deti, partnerov, sviatky trávia v kruhu rodiny.

natalka13
6. apr 2026
@anonym_3de4f2

Ja napr. tiež trávim sviatky s rodicmi, manzel rodinu nema, tak chodi aj on k našim. Tieto Vianoce zomrel ocko, už to nebudu nikdy pekne sviatky, ale do konca zivota ich už budeme tráviť s maminou a nie je na tom nič zle. Mame pekne a korektne vzťahy a učím k tomu aj deti. Manzel je rad, nemá starosti so žiadnym varenim, chystanom, výzdobou, ide na hotove. Na ockovom pohrebe veľmi plakal, ze mu dal môj ocino rodinu, našim detom dedka a teplo domova, ze narozdiel od jeho mamy, ktorá mu nedala nič, je vdacny za spolocne chvíle. Takze na tvojom mieste by som sa snažila neoddeľovať frajera od rodicov, ale vyskusat sa stat členom tej rodiny. Píšeš, ze má frajer samostatne poschodie, takze je kde sa schovat, ak by bolo zle

@anonym_3de4f2 to je manzel a snad by ste netravili sviatky kazdy u svojich.
Tento chlap ma 30r nemusi snaf byr 4 dni doma s rodicmi. To je uz chorobna zavislost, navyse s nimi zije pod 1 strechou.
Ty nepojdes na vylet s muzom s detmi kebo su sviatky a budes s rodicmi?

anonym_04b921
6. apr 2026
@anonym_18e5a6

Mne to príde normálne. Ste spolu krátko prečo by ste mali tráviť sviatky ako rodina?

@anonym_18e5a6 tak prinajmenšom ten Silvester mi príde divné tráviť s rodičmi, keď má frajerku.

anonym_3de4f2
6. apr 2026
@natalka13

@anonym_3de4f2 to je manzel a snad by ste netravili sviatky kazdy u svojich.
Tento chlap ma 30r nemusi snaf byr 4 dni doma s rodicmi. To je uz chorobna zavislost, navyse s nimi zije pod 1 strechou.
Ty nepojdes na vylet s muzom s detmi kebo su sviatky a budes s rodicmi?

@natalka13 ale veď chcel za nou vybehnúť. Ona sa hrala aj na Silvestra, ze sa jej nechce.

gab1sol
6. apr 2026

Neviem, jeho správanie mi nepríde až také čudné - má samostatnú bytovú jednotku (ak to tak môžem skrz samostatný vchod nazvať), často cestuje,... Skôr by som povedala, že na váš vzťah máte iný pohľad. Ja osobne by som toto partnerstvom nenazývala. Ste skôr kamaráti (asi aj s výhodami).

autor
6. apr 2026
@gab1sol

Neviem, jeho správanie mi nepríde až také čudné - má samostatnú bytovú jednotku (ak to tak môžem skrz samostatný vchod nazvať), často cestuje,... Skôr by som povedala, že na váš vzťah máte iný pohľad. Ja osobne by som toto partnerstvom nenazývala. Ste skôr kamaráti (asi aj s výhodami).

@gab1sol aký samostatný vchod? To si kde čítala? Normálne ideš ku nemu cez dom. Vojdeš, ideš popri obývačke, zamávaš rodičom, pokecáš a ideš pekne do jeho detskej izby, kde za nami príde mama, či si dáme kávu. Ktorú vypijeme s nimi dole.

natalka13
6. apr 2026
@anonym_3de4f2

@natalka13 ale veď chcel za nou vybehnúť. Ona sa hrala aj na Silvestra, ze sa jej nechce.

@anonym_3de4f2 vybehnut🙈 boze zamilovany chalanisko sedi 31.12. O polnoci doma s mamickou a frajerka doma.😂 to musi byt riadny mantak. V 30tke🙃

autor
6. apr 2026
@natalka13

@anonym_3de4f2 vybehnut🙈 boze zamilovany chalanisko sedi 31.12. O polnoci doma s mamickou a frajerka doma.😂 to musi byt riadny mantak. V 30tke🙃

@natalka13 tu musím povedať, že ak by sme si urobili plány na silvestra a niekde išli spolu, tak by som si zobrala na 1.1 voľno, teda viac dní dovolenky. Ale keďže sa nič nedialo a jeho plány boli doma s rodičmi, s tým, že buď budem u nich, alebo príde ku mne a o 22.00 pôjde domov, tak som si dala na 1.1 službu. A išla som normálne spať...

domkakvet
6. apr 2026

@anonym_autor on chce byvat s rodicmi na oddelenom poschodi, dievca utekaj a neries nejake sviatky, ved to je uplny red flag.

terezia74
6. apr 2026

Ušetrí si čas a nechaj ho ísť. Mala som takého mantaka, iba mama, a to mal 40, ale tak pocit osamelosti a bla bla. Nikdy viac, pupočnú šnuru sa mi nepodarilo prestrihnut

petrao2
6. apr 2026

@anonym_autor a prečo si nešla na Silvestra k nim?
Ty si si zvykla na samotu on nechce odísť od rodičov ideálny par

autor
6. apr 2026
@petrao2

@anonym_autor a prečo si nešla na Silvestra k nim?
Ty si si zvykla na samotu on nechce odísť od rodičov ideálny par

@petrao2 ja si nepredstavujem tráviť silvestra s jeho rodičmi. Čiže buď niekde vonku s kamarátmi, alebo spolu niekde na horách, resp. kdekoľvek, ale určite toto nie je moja šálka kávy.

enmery
6. apr 2026
@anonym_autor

@petrao2 ja si nepredstavujem tráviť silvestra s jeho rodičmi. Čiže buď niekde vonku s kamarátmi, alebo spolu niekde na horách, resp. kdekoľvek, ale určite toto nie je moja šálka kávy.

@anonym_autor Ja nechápem, čo riešiš. Randenie je na spoznávanie sa, predstav si, že sa môžu stretnúť aj dvaja fajn ľudia, ktorí nefungujú len spolu ako pár, to preto majú ostat spolu?Ty co riešiš, nevyhovujete si, či potiahne ešte tak 5 rokov, či sa náhodou on alebo ty od základov nezmeníte?

bronkax
6. apr 2026
@anonym_autor

@gab1sol aký samostatný vchod? To si kde čítala? Normálne ideš ku nemu cez dom. Vojdeš, ideš popri obývačke, zamávaš rodičom, pokecáš a ideš pekne do jeho detskej izby, kde za nami príde mama, či si dáme kávu. Ktorú vypijeme s nimi dole.

@anonym_autor ale veď si písala, že má vlastnú kuchyňu, kúpeľňu, všetko samostatne. Tak z toho vychádzame. Toto vyzerá len že proste býva u rodičov, v jednom dome nasáčkovaný.

anonym_77182e
6. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor bože, nie je to v poriadku, hovoríš že je cool, že je v pohode, že má 30, že je manager, že je scestovany, spoločenský a všetko. Ale nejaký háčik to bude mať, že je stále voľný. Ano, áno, sú to jeho rodičia a jeho detská Izbička a Silvestrik s mamkou a frajerkou na gauči. Pokiaľ chceš bývať s jeho rodičmi a vziať si nie jeho, ale jeho, jeho mamku a jeho ocka, tak do toho choď. ❤️ Ak máš záujem o muža ako samostatnú jednotku, spôsobilú samostatného bývania a fungovania vrátane starostlivosti a seba o byt a rodinu a aj teba v neposlednom rade obzeraj sa po inom fešákovi, lebo tento je N E P O U Ž I T E Ľ N Ý , bohužiaľ.💔

autor
6. apr 2026
@bronkax

@anonym_autor ale veď si písala, že má vlastnú kuchyňu, kúpeľňu, všetko samostatne. Tak z toho vychádzame. Toto vyzerá len že proste býva u rodičov, v jednom dome nasáčkovaný.

@bronkax má hore samostatné bývanie, ale nemá samostatný vchod. Má tam detskú izbu, šatník a jednu izbu kde pracuje a cvičí. Plus kuchynký kút a kúpelňu.

luccys
6. apr 2026
@anonym_77182e

@anonym_autor bože, nie je to v poriadku, hovoríš že je cool, že je v pohode, že má 30, že je manager, že je scestovany, spoločenský a všetko. Ale nejaký háčik to bude mať, že je stále voľný. Ano, áno, sú to jeho rodičia a jeho detská Izbička a Silvestrik s mamkou a frajerkou na gauči. Pokiaľ chceš bývať s jeho rodičmi a vziať si nie jeho, ale jeho, jeho mamku a jeho ocka, tak do toho choď. ❤️ Ak máš záujem o muža ako samostatnú jednotku, spôsobilú samostatného bývania a fungovania vrátane starostlivosti a seba o byt a rodinu a aj teba v neposlednom rade obzeraj sa po inom fešákovi, lebo tento je N E P O U Ž I T E Ľ N Ý , bohužiaľ.💔

@anonym_77182e Silvestrik s mamkou🤣🤣

enmery
6. apr 2026
@anonym_autor

@bronkax má hore samostatné bývanie, ale nemá samostatný vchod. Má tam detskú izbu, šatník a jednu izbu kde pracuje a cvičí. Plus kuchynký kút a kúpelňu.

@anonym_autor Ježiš, zmýlila som sa, je to terno, ber ho, hlavne, nech je preč z trhu a neskazí život inej. Toľko ho obhajuješ, že nechápem založenie diskusie, ostaneš s ním, všetky ti ho závidíme. Klofla si jackpot😉 Congratulations.

petrao2
6. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor tak sa s nim rozid
Nikam sa nedostanete takto len jeden,možno obaja,bude nespokojny

anonym_6d6091
6. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ale tak pisala si, ze ma hore samostatny byt, nie detaku izbu 🙃😅

autor
6. apr 2026
@anonym_6d6091

@anonym_autor ale tak pisala si, ze ma hore samostatny byt, nie detaku izbu 🙃😅

@anonym_6d6091 kde som písala, že má samostatný byt? Že má svoje poschodie, on je tam sám. Dole majú rodičia svoje. Kde si videla samostatný byt?

anonym_6d6091
6. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_6d6091 kde som písala, že má samostatný byt? Že má svoje poschodie, on je tam sám. Dole majú rodičia svoje. Kde si videla samostatný byt?

@anonym_autor býva v dome, má samostatné poschodie, kde má svoju kúpelňu, wc, aj kuchyňu a dve a pol izby.
Tu, toto nevyznieva, ze ma hore len detsku izbu predsa.
Ci tie 2,5 izby je "detska"? Ved nech ju ma zariadenu ako detsku, ale ma svoje, dokonca aj kuchynu, kupelnu, samostatne od rodicov, ved to nie je "malo". Vie si s toho spravit aj spalnu, obyvacku, keby chcel.

autor
6. apr 2026
@anonym_6d6091

@anonym_autor býva v dome, má samostatné poschodie, kde má svoju kúpelňu, wc, aj kuchyňu a dve a pol izby.
Tu, toto nevyznieva, ze ma hore len detsku izbu predsa.
Ci tie 2,5 izby je "detska"? Ved nech ju ma zariadenu ako detsku, ale ma svoje, dokonca aj kuchynu, kupelnu, samostatne od rodicov, ved to nie je "malo". Vie si s toho spravit aj spalnu, obyvacku, keby chcel.

@anonym_6d6091 píšem pracovna + telocvicna, satnik, detska - tv, gauc, postel. Kupelna spolu s wc a kuchynsky kut. On ma hore sprchu, dole u rodicov je vana. Chces to aj zakreslit a zakotovat?

anonym_3de4f2
6. apr 2026
@natalka13

@natalka13 ale nevieme podrobnosti. U rodicov sa na Silvestra vzdy robi guláš party a ohnostroj, možno mali nejakú komunitnú akciu. A zase sú kratko spolu, aby ju hneď vymieňal za kamaratov, rodinu… my nepozname, aký program mal na Silvestra, či sedel pri rodicoch doma. Píše, ze sa zoznámili v lete, kým sa dali dokopy, mohol mat už silvestrovský program dohodnutý a evidentne ona s ním nikam chodit nechce.

anonym_119fb6
6. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_6d6091 píšem pracovna + telocvicna, satnik, detska - tv, gauc, postel. Kupelna spolu s wc a kuchynsky kut. On ma hore sprchu, dole u rodicov je vana. Chces to aj zakreslit a zakotovat?

@anonym_autor nestracaj s nim cas toto je taky vztah nevztah, najdi si niekoho normalneho perspektivneho s kym nebudes zit v stvoriholniku.
Rozisla by som sa snim cez sms, takyto si ine nezasluzi

bronkax
6. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor aha, ale veď to má fajn. Lepšie ako platiť podnájom. A stále sme sa nedozvedeli, čo máš proti, ísť k nemu len tak na obed k rodičom. To normálni ľudia robia, hlavne na začiatku vzťahu. Trošku sa oťukať navzájom, a možno by si prišla nato, že sú to fajn ľudia, ktorí ťa príjmu medzi seba a už nebudeš musieť byť stále sama. A hlavne na sviatky. Neviem, mňa by už len tá samota tlačila aspoň skúsiť, či mi budú ako druhá rodina.

gab1sol
6. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ok, pochopila som to z toho, že má samostatné poschodie s kuchyňou, nie že býva v detskej izbe. Ale zvyšok platí, stále by som ho nepovažovala za partnera. V každom prípade, nerozumiem, na čo si s ním? Veď ti už dlhšie nevyhovuje…

kabyko
6. apr 2026

Zasa tieto dristy uzivateliek modrého koníka. Kto nemá vlastný byt a hypotéku alebo neplatí hypotéku niekomu inému v podobe nájmu tak ani nie je človek. Hlavne, že podľa prieskumu eurostatu Slováci opúšťajú domov rodičov spolu s chorvatmi v najvyššom veku. A nie nienjr to podľa trvalého pobytu, je to výsledok prieskumu.