Je moja mamka príliš kontrolujúca?
Ahojte, mám úžasný vzťah s mamou. Vždy to tak bolo a som vďačná že ju mám lebo nie všetci máme to šťastie. Ide však o to že mám 35 rokov. Píšeme si každý deň len, posledné obdobie to je tak, že ma musí mať stále pod kontrolou, v podstate mám pocit, že už nemám žiadne súkromie. Musím jej odpísať na každú správu celý deň ak neodpisem píše dalsiu správu, čo robím, keď napíšem že som upratovala a neodpisem dalsiu hodinu tak odpíše už si upratala? Keď jej napíšem že si idem nachvíľu oddýchnuť tak opäť o pol hodinu ešte ležíš? Bohužiaľ ma to začína dosť obmedzovať, nemám teraz priateľa lebo vlastne ani nemám šancu si ho nájsť keď aj s niekým idem von tak zisťuje kde idem s kým a keď som vonku tiež píše ako je. Mala som kratší vzťah a aj počas toho keď som napísala že idem k frajerovi tak zisťovala kedy pridem domov, kam ideme, že mám poslať nejakú foto. Je podľa vás toto správanie normálne?
Moja mamka je v tomto velmi podobna, ale my sme boli stale len dve. Odkedy uz prestala uplne robit ( je to asi rok) tak sa to zhorsilo. Ona ma 75, nema velmi kamaratky, tak pise alebo vola mne, hlavne ked sa velmi nudi. Ale zase ked napisem ze nestiham alebo som niekde zak vtedy to respektuje a nevypisuje alebo aj ked napise neocakava odpoved hned. Ja to beriem tak ze ona okrem mna nikoho nema a nudi sa. Tak to neriesim. Som rada ze ju mam. Ze pomoze s vnucatami, ja snad tiez budem niekedy v jej veku a aby som nebola horsia 😊🤣
A ma nejaký dôvod aby sa bála o teba? Stalo sa ti niečo v minulosti, či také niečo?
A ma nejaký dôvod aby sa bála o teba? Stalo sa ti niečo v minulosti, či také niečo?
@bielasovicka nie
Len si nájdi prosím priateľa, lebo budeš časom ľutovať

A ona nemá nejaké kamarátky či vlastný život? Mala by sa venovať viac sebe.
Veľmi je na teba naviazaná.
Dohodni sa s ňou na znížení frekvencie podávania správ o sebe. Stačí 1 telefonát každý druhý deň na začiatok. Potom sy som to podľa potreby upravila.