icon

Je možné obnoviť dôveru po nevere?

jiminshi
21. sep 2026

Ahojte, frajer s ktorým som bola skoro 5 rokov ma podviedol, bozkával sa s inou ženou a nejaké dotyky tam boli u nej doma. On tvrdí že si uvedomil čo robí a že odišiel a ďalej sa nič nestalo lebo to oľutoval. Neboli sme reálne vtedy vo vzťahu. Bolo to také obdobie kedy som ho skôr ja prosila aby situácia napravil ale on somnou vo vzťahu už nechcel byť. Tak či tak pokračovali sme ďalej ale zase sa to rozpadáva lebo ma to ničí. Chcem sa spýtať či je možné znovu nadviazať to puto ako z rozprávky ktoré sme kedy mali a že či to stalé môže byť skutočná láska, taká čo je na celý život. Alebo, ten podvod už nič nezmení a bude nás do prenasledovať navždy, a bude lepšie odkráčať.

anonym_7e5959
21. sep 2026

@jiminshi boli ste rozídení,tak čo riešiš?
Ty nemáš žiadnu sebaúctu? V živote by som sa chlapovi neprosila,aby sa vrátil.

anonym_3ba462
21. sep 2026

Z mojej strany by to mozne nebolo.

anonym_adbb55
21. sep 2026

K nej domov siel,aby pozrel zbierku servítok? Nebuď naivná,

jiminshi
autor
21. sep 2026
@anonym_7e5959

@jiminshi boli ste rozídení,tak čo riešiš?
Ty nemáš žiadnu sebaúctu? V živote by som sa chlapovi neprosila,aby sa vrátil.

@anonym_7e5959 neprosila som ho aby da vrátil riešila som problémy medzi nami, a on len tak na 10 percent a nevedela som o tom. Povedal mi to až neskôr.

jiminshi
autor
21. sep 2026
@anonym_adbb55

K nej domov siel,aby pozrel zbierku servítok? Nebuď naivná,

@anonym_adbb55 no určite nie, ale nespali spolu to viem na isto

anonym_9b2fda
21. sep 2026

@jiminshi ty nemáš ružové okuliare, že ? Ty si úplne slepá

why_not
21. sep 2026

@jiminshi a keby si sa ty bozkávala? Čo by sa stalo? 🤷🏼‍♀️

jiminshi
autor
21. sep 2026
@anonym_9b2fda

@jiminshi ty nemáš ružové okuliare, že ? Ty si úplne slepá

@anonym_9b2fda prečo?

grimnir
Včera o 02:48

Keby to bola skutočná láska, tak by ťa nepodviedol.

anonym_f29717
Včera o 04:20

@jiminshi to, čo su za vzťahy, keď sa raz rozídem už sa nevrátim, načo? Či to je pauza, aby si užil inde ? 🫣🫣🫣 maj sebauctu a vy*er sa na neho

anonym_751854
Včera o 05:04

Kašli na neho...ja som sa tak dookola nechala vtiahnuť späť do vzťahu, ktorý stále koncil pauzami a rozchodmi a následne frajer si vypisoval s inými, riešil popri mne iné, akože s nikým nemal sex, a ja mladá a hlúpa som sa stále nechala presvedčiť, že tentokrát už to bude iné
Keď som mu ja dala košom tak mi chodil plakať pred dvere, že ako má miluje...
Raz som urobila hrubú čiaru, že už stačilo a bolo to najlepšie rozhodnutie 👌

katkazatka
Včera o 05:19

puto ako z rozpravky???? Asi len prve mesiace, nie? Toto je pekne blba rozpravka.

anonym_9b2fda
Včera o 05:20
@jiminshi

@anonym_9b2fda prečo?

@jiminshi každý okrem teba vidí, že toto je celé zle

anonym_8c1aed
Včera o 06:26
@jiminshi

@anonym_9b2fda prečo?

@jiminshi on k nej išiel, len sa bozkávali a potom si chudák uvedomil, ako ti to ublíži a všetko stopol a odisiel. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Svatá prostoto. Pobavilo. 🤣🤣🤣🤣🤣

anonym_c1b536
Včera o 06:51

to uz nieje mozne, vzdy bude pochybnost

anonym_7a541b
Včera o 07:51

už to že ste boli rozídení a neviem ako ste sa zasa dali dohromady je blbosť. To, že sa bozkával s inou je jasný dôkaz, že mu na tebe nezáleží tak ako by si chcela. Pošli ho do prdele.

domkakvet
Včera o 08:04

@jiminshi toto je bez buducnosti.

betulinka1
Včera o 08:12

@jiminshi ak to bolo v nejakej pauze neries. Proste si myslel, ze je koniec a isiel za nejakou domov. Zacal sa s nou bozkavat a uvedomil si, ze je to s inou na picu a chce byt s tebou. Vybavene. Prave v takejto situaci si mnoho ludi uvedomi, ze chce o vztah zabojovať. Tak ho nechaj zabojovať o ten vas vztah. Ak sa nesnaží na milion % ser na neho. Ak ta nosi na rukach a vidis u neho snahu a zmenu, nejaka sanca na vztah tu bude.

jiminshi
autor
Včera o 11:47
@betulinka1

@jiminshi ak to bolo v nejakej pauze neries. Proste si myslel, ze je koniec a isiel za nejakou domov. Zacal sa s nou bozkavat a uvedomil si, ze je to s inou na picu a chce byt s tebou. Vybavene. Prave v takejto situaci si mnoho ludi uvedomi, ze chce o vztah zabojovať. Tak ho nechaj zabojovať o ten vas vztah. Ak sa nesnaží na milion % ser na neho. Ak ta nosi na rukach a vidis u neho snahu a zmenu, nejaka sanca na vztah tu bude.

@betulinka1 svojim spôsobom ma miluje viem to, som s ním od jeho 17 tky ja som staršia a inú nemal, všetko bolo prvýkrát somnou. A ja priznám častokrát som bola aj ja zla ponižovala spravila som taktiež veľa chýb. Ja viem že to čo spravil je strašne a nedá sa to odpustiť ale nie je dôležité aj to že to stopol?

betulinka1
Včera o 12:40
@jiminshi

@betulinka1 svojim spôsobom ma miluje viem to, som s ním od jeho 17 tky ja som staršia a inú nemal, všetko bolo prvýkrát somnou. A ja priznám častokrát som bola aj ja zla ponižovala spravila som taktiež veľa chýb. Ja viem že to čo spravil je strašne a nedá sa to odpustiť ale nie je dôležité aj to že to stopol?

@jiminshi tak ono je to velmi jednoduche. Dala by som tomu sancu ale ako si napisala dalsi popis, tak uz nie. Je mladsi, ty si jeho prva. Uprimne asi bude chciet skusat aj ine zeny ako chlap. Okrem toho si sa priznala, ze si sa nesprávala dobre ani ty. Takze skor tam bude nejaky prejav toxického vztahu z tvojej strany. Nechaj ho ist. Hladaj si seberovneho, ktoreho nebudes mat potrebu ponižovať.

anonym_97d55b
Včera o 19:57
@anonym_8c1aed

@jiminshi on k nej išiel, len sa bozkávali a potom si chudák uvedomil, ako ti to ublíži a všetko stopol a odisiel. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Svatá prostoto. Pobavilo. 🤣🤣🤣🤣🤣

@anonym_8c1aed zazila som to isté, este mi natrepal, ze ho aj vyzliekla a az vtedy si to uvedomil🤣
Neviem, ktora zena by tomu uverila 🤣 este chvilu som s nim bola, ale len preto, aby si zažil ten pocit, čo ja. Tiež som mu povedala, ze ked ma kamoš vyzliekol, tak som ušla 😁 aj ked sa to reálne nestalo, ale nezniesol to ,aj vyvadzal😄 chudáčik

koniarova
Dnes o 05:32

Čo ti šibe? 🤣🤣🤣🤣 Neverím, že si skutočná. Áno, svojim spôsobom ťa miluje.