Je možné obnoviť vzťah po dlhšej dobe?
Zaujíma ma, či niekto obnovil vzťah po dobe a po akej. My sme dva roky od seba. Ani jeden sme nemali nivy vzťah počas tohto obdobia. On sa rozišiel so mnou, ja by som sa bola aj hned vratila ale on o obnovu nemal záujem (nidky som nevypisovala, netlacila aj keď som veľmi ten vzťah chcela). Presli dva roky, ja som sa z toho už viac menej dostala. On sa mi zrazu začal ozývať. Nie, neviem, či by chcel vzťah znova. Ale zrazu chodí drobný kontakt každý deň. Také bezvýznamné veci, či neviem hento alebo takto ..a také drobnosti. Máme dcéru ale komunikácia prebiehala striktne iba ohľadom nej a ani nebolo treba dajaky kontakt, fungovalo to prirdzene. Chodil po ňu to školy a ja zase, keď išla ku mne, tak som si po ňu chodila. Minule mi volal, že je v obchode či nechceme nanuky...a také somarinky začali...ci niečo spolu nepodnikneme...po 2 rokoch. Trvá to už asi 3 mesiac. A tak ma zaujíma, či je tu niekto, kto obnovil vzťah.
@anonym_e0492b no, to asi ano. Ale, zatiaľ nič neriešim. Nie som úplne rozhodnuta. Záleží aj od jeho postoja a toho, ako sa zachová. No, uvidíme, čo nám ďalej život prinesie. Vlastne, ja ani neviem, či by chcela ten vzťah spať. Ale, v poslednom čase nad tym uvažujem. Ako som písala, zatiaľ som odmietla všetky ponuky na spoločný čas. Pokiaľ nebudem mať jasno, nebudem malej dávať nádej.. že mama a ocko .veď viete.
@anonym_af4eda máte druhé vzťahy? Nevadí toto vašim partnerom? Zvlášť ženy vedia byť žiarivejšie na ex partnerky, matky...
@anonym_autor Ja vám s dcérkou želám všetko dobré a život, ktorý bude naj pre vás dve. Či bude s expartnerom alebo nie, uvidíš a verím, že sa rozhodneš v prospech Teba a dcérky, či už s ním, alebo nie.
@anonym_autor Ja vám s dcérkou želám všetko dobré a život, ktorý bude naj pre vás dve. Či bude s expartnerom alebo nie, uvidíš a verím, že sa rozhodneš v prospech Teba a dcérky, či už s ním, alebo nie.
@anonym_af4eda ďakujem pekne, aj ja prajem nech sa vám v živote darí.

@anonym_autor Život píše rôzne príbehy, ja viem, že môjho exmanžela nechcem späť za nič na svete, sme takmer 3 roky po rozvode ako kamaráti, máme tiež dcéru, dostávam darčeky na sviatky, dáme si kávu, keď príde za dcérou v čase obeda, ponúknem mu obed, ale viac ako otec mojej dcéry pre mňa už nebude. U vás to bude možno inak, ktovie...
@anonym_e0492b no, to asi ano. Ale, zatiaľ nič neriešim. Nie som úplne rozhodnuta. Záleží aj od jeho postoja a toho, ako sa zachová. No, uvidíme, čo nám ďalej život prinesie. Vlastne, ja ani neviem, či by chcela ten vzťah spať. Ale, v poslednom čase nad tym uvažujem. Ako som písala, zatiaľ som odmietla všetky ponuky na spoločný čas. Pokiaľ nebudem mať jasno, nebudem malej dávať nádej.. že mama a ocko .veď viete.
@anonym_af4eda máte druhé vzťahy? Nevadí toto vašim partnerom? Zvlášť ženy vedia byť žiarivejšie na ex partnerky, matky...