icon

Je možné obnoviť vzťah po dlhšej dobe?

29. aug 2026

Zaujíma ma, či niekto obnovil vzťah po dobe a po akej. My sme dva roky od seba. Ani jeden sme nemali nivy vzťah počas tohto obdobia. On sa rozišiel so mnou, ja by som sa bola aj hned vratila ale on o obnovu nemal záujem (nidky som nevypisovala, netlacila aj keď som veľmi ten vzťah chcela). Presli dva roky, ja som sa z toho už viac menej dostala. On sa mi zrazu začal ozývať. Nie, neviem, či by chcel vzťah znova. Ale zrazu chodí drobný kontakt každý deň. Také bezvýznamné veci, či neviem hento alebo takto ..a také drobnosti. Máme dcéru ale komunikácia prebiehala striktne iba ohľadom nej a ani nebolo treba dajaky kontakt, fungovalo to prirdzene. Chodil po ňu to školy a ja zase, keď išla ku mne, tak som si po ňu chodila. Minule mi volal, že je v obchode či nechceme nanuky...a také somarinky začali...ci niečo spolu nepodnikneme...po 2 rokoch. Trvá to už asi 3 mesiac. A tak ma zaujíma, či je tu niekto, kto obnovil vzťah.

Strana
z2
anonym_f1d3dd
29. aug 2026

Preco ste sa rozisli? Je to frajer ci manzel? Chcel vobec trvaly zavazok? (Napr Teba za zenu, ci ste realne planovali spolocnu buducnost a svadbu, alebo ste len zili ako prislo a smyklo za este aj dieta).
To su totiz dost podstatne informacie, najma ked mate aj dieta. Nie je rozchod ako rozchod.

Mohla ho kopnut do zadku frajerka (nie, nemozes vediet ci sa s niekym tahal), moze ho matka poklonkovat z bytu (ak zije u rodicov), moze ho nebavit prat si trenky tak obetuje zabehnuty system kde ma fullservis od zeny (ak zije sam), moze mat potrebu sexu a vie, ze Ty si sa rozist nechcela, takze Ta konieckoncov prehovori...

autor
29. aug 2026
@anonym_f1d3dd

Preco ste sa rozisli? Je to frajer ci manzel? Chcel vobec trvaly zavazok? (Napr Teba za zenu, ci ste realne planovali spolocnu buducnost a svadbu, alebo ste len zili ako prislo a smyklo za este aj dieta).
To su totiz dost podstatne informacie, najma ked mate aj dieta. Nie je rozchod ako rozchod.

Mohla ho kopnut do zadku frajerka (nie, nemozes vediet ci sa s niekym tahal), moze ho matka poklonkovat z bytu (ak zije u rodicov), moze ho nebavit prat si trenky tak obetuje zabehnuty system kde ma fullservis od zeny (ak zije sam), moze mat potrebu sexu a vie, ze Ty si sa rozist nechcela, takze Ta konieckoncov prehovori...

@anonym_f1d3dd nemal frajerku, to viem. Možno s niekým spával aj keď pochybujem. Obaja sme skoro 50 roční a potreba sexu unho bola kdesi na konci. Neplánovali sme svadbu, budúcnost ano. Rozchod prišiel skratovo, po jednej hádke. Rodičov nemá. Čo sa týka dieťa, neplánovali sme ale sme sa nechranili a nechali to na prírodu. Buď by prišlo alebo nie.

sevrin
29. aug 2026

Však skúste, v 50tke si nemôžeš dovoliť vyberať lusknutím prsta.

anonym_fcc9da
29. aug 2026

určite nie. Vrátila som sa k manž. , ale veľmi rýchlo som pochopila že to je o ničom. Dôvody pre ktoré som odišla pretrvávali. Za mňa stratený čas.
Aby si neostala klamaná .

anonym_f1d3dd
29. aug 2026

Ked ste 50tnici, tak co uz, za skusku nic nedas 🤷 Len by som rozmyslala nad tym, ako pevny a laskyplny to vlastne bol cely vztah, ak Teba a dceru opustil po jednej hadke na (zatial) dva roky, mozno navzdy. Divne.

januska12323
29. aug 2026

Myslíš, že sa zmenil alebo len nemá do koho pichnúť?

mogaa
29. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_f1d3dd nemal frajerku, to viem. Možno s niekým spával aj keď pochybujem. Obaja sme skoro 50 roční a potreba sexu unho bola kdesi na konci. Neplánovali sme svadbu, budúcnost ano. Rozchod prišiel skratovo, po jednej hádke. Rodičov nemá. Čo sa týka dieťa, neplánovali sme ale sme sa nechranili a nechali to na prírodu. Buď by prišlo alebo nie.

@anonym_autor ver tomu, že ak by chcel s tebou vzťah, tak by sa to snažil urovnať a to skôr ako po 2 rokoch.....to nebol len skrat, ak by s tebou chcel byť tak by do mesiaca dvoch hladal cestu k tebe naspäť...ale nie po 2rokoch.....

anonym_7a3b1e
29. aug 2026

@anonym_autor co by si z toho mala? Nieco pozitivne? Preco ste sa rozisli? Dovod?

autor
29. aug 2026
@anonym_7a3b1e

@anonym_autor co by si z toho mala? Nieco pozitivne? Preco ste sa rozisli? Dovod?

@anonym_7a3b1e ani neviem na to odpovedať. Bolo to náročné obdobie, keď som nastúpila do prace, dcéra často doma, na mňa tlaky byť stále OCr. Nejak tu zlyhal na celej čiare ako otec a muž. Kedy som čakala že sa vaicej zapojí do chodu domácnosti. Často sme sa hádali. Nebola to jedna hádka, bolo viacej. Ale, nebolo tam nič veľké. Dokonca sme mali naplánovanu dovolenku. Proste no, bol to šok pre mňa a celú rodinu. Či už jeho ako aj moju. Veď neviem, čo si to o Tom myslieť. Nechcem spadnut do toho znova. Nebol to muž veľkých vyznaní ale prejavoval sa skôr v každodenných drobnostiach. Preto si nemyslím, žeby aj návrat bol o veľkom. Skôr presne v týchto drobných veciach, ktoré začal robiť teraz. On začal po rozchode extremne veľa cestovať, bol z toho nadšený. Teraz je to tiez tak ale pride domov a rovno za dcérou. Dva dni dozadu ho pozvala na čajovy večierok jej bábik a on prvý krát po 2 rokoch prisiel k nám. Ja mám strach, predsa mi len ublížil. Sama neviem, ako sa mám zachovat. Ak do toho spadem znova, neviem, či ti zlomene srdce ustojim. Teraz som spokojna, mám svoje koníčky, prácu. Priateľov. Ale na druhú stranu mi je niekedy clivo

katkazatka
29. aug 2026

Kopla by som ho do riti. Vypipleš si decko, na vsetko si sama a stary pan si zmysli, ze by aj zapichol. Kde bol, ked dieta potrebovalo k lekarovi,postrazit? Ked bolo ist treba na Očr, ked si bola napr. ty chora? Kto ti nakupil, pomohol? Konecne si sa citovo odputala a teraz chces znova stupit do toho isteho hovna. Pises, ze cestoval. Zobral aj dieta so sebou? Alebo si uzival slobodny zivot bez zavazkov? Alebo si naivne myslis, ze sa zmenil?

jblheart
29. aug 2026

Medveď hľadal lepšiu jaskyňu no nepodarilo sa, tak teraz keď už súrne sa potrebuje do nejakej dostať tak si povedal že aj tá stará jaskyňa nebude zlá. (Obrazne povedané) samozrejme 😂😂

autor
29. aug 2026
@katkazatka

Kopla by som ho do riti. Vypipleš si decko, na vsetko si sama a stary pan si zmysli, ze by aj zapichol. Kde bol, ked dieta potrebovalo k lekarovi,postrazit? Ked bolo ist treba na Očr, ked si bola napr. ty chora? Kto ti nakupil, pomohol? Konecne si sa citovo odputala a teraz chces znova stupit do toho isteho hovna. Pises, ze cestoval. Zobral aj dieta so sebou? Alebo si uzival slobodny zivot bez zavazkov? Alebo si naivne myslis, ze sa zmenil?

@katkazatka brával. Finančne platil všetko. Po rozchide sa paradoxne viacej staral, riešil lekárov. Ja som mala o dosť voľnejšie. Poslala som zvedavá zoznam liekov, veci. Pokupil. Veď prave, že sama neviem, či chcem. A ako na to teraz reagovať

anonym_29275d
29. aug 2026

Nie.
Dovod rozchodu tu bude vždy, a vždy na ten problem narazíte.
Asi dospel k tomu, že nieje jednoduché v 50-tke niekoho najst, tak aj ty si dobrá.
Z núdze cnosť.Neskocila by som mu na to,keby chcel do mesiaca je naspäť a nie že on si 2 roky užíval.A tomu never, že nikoho nemal, to povie kazdy jeden chlap, ináč by nemal sancu u ex.Naco si ideš komplikovať zivot keď ti je takto príjemne, nechaj to tak ako je.Z tohto by už nebol šťastný vztah, nikdy nevies kedy by mu opäť ruplo v hlave, po nejakej hádke a vyparil sa opäť na niekolko rokov…

anonym_1af673
29. aug 2026
@anonym_autor

@katkazatka brával. Finančne platil všetko. Po rozchide sa paradoxne viacej staral, riešil lekárov. Ja som mala o dosť voľnejšie. Poslala som zvedavá zoznam liekov, veci. Pokupil. Veď prave, že sama neviem, či chcem. A ako na to teraz reagovať

@anonym_autor ved ani nevies ci chce znova vztah.. Z toho to co pises je zrejme akurat to, ze sa neboji s tebou normalne komunikovat. Presiel isty cas, ked si on mysli, ze si zahojena a bavi sa s tebou ako stary znamy. Bez nejakych umyslov.... Z jeho strany toto absilutne nemusi nic znamenat. Chlali su jednoduchi... Keby ta chcel, pivie ti to rovno, nepyta sa ta, ci chces nanuk... Podla mna je to uplne bezna komunikacia, ktoru sa bal tesne po rozchode viest...

zuzitko74
Autor odpoveď zmazal
anonym_6587c9
29. aug 2026

Úprimne...som v podobnej situácii, lenže v našom príbehu som ja tá, ktorá odišla aj s deťmi. Manžel by chcel, aby som sa vrátila, ale ja viem, že to neurobím...ani deti to nechcú. Pri prostrednej dcére sa dokonca bojím, že ak by som sa s nimi vrátila k ich otcovi, tak si asi niečo urobí. Ale je mi jasné, že môj príbeh je oveľa horší, než ten tvoj.

katkazatka
29. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor tak aspon sa zachoval ako tak ferovo.

anonym_d0b07d
29. aug 2026

Fiha, ty už sa vidíš vo vztahu😁
Ja tam nevidím žiaden pokus o návrat k tebe, do vztahu
To, že ti niečo kupi, vybaví je len obyčajná ľudskosť, kamarátstvo.Vzajomne si pomáhajú priatelia, kolegovia, susedia tak prečo by nemohol pomáhať ex.Niektore zeny si vedia pekne domýšľať, stačí, že sa chlap usmeje, prehovorí a už si namýšľajú, že majú o nich zaujem.
Nie nieje to tak, keby chcel už davno tu tému nadhodi.Takze nemýľ si ľudskosť so záujmom o vztah.
Su to dve rozlične veci.Tak aby si nebola sklamana

autor
29. aug 2026
@anonym_d0b07d

Fiha, ty už sa vidíš vo vztahu😁
Ja tam nevidím žiaden pokus o návrat k tebe, do vztahu
To, že ti niečo kupi, vybaví je len obyčajná ľudskosť, kamarátstvo.Vzajomne si pomáhajú priatelia, kolegovia, susedia tak prečo by nemohol pomáhať ex.Niektore zeny si vedia pekne domýšľať, stačí, že sa chlap usmeje, prehovorí a už si namýšľajú, že majú o nich zaujem.
Nie nieje to tak, keby chcel už davno tu tému nadhodi.Takze nemýľ si ľudskosť so záujmom o vztah.
Su to dve rozlične veci.Tak aby si nebola sklamana

@anonym_d0b07d ja sa nevidím vo vzťahu. Len píšem, že jeho správanie sa zmenilo. 3 krát má volal s dcérou na kúpalisko, zatiaľ som všetko odmietla. Neviem, kam by to viedlo, diskusiu na tú tému sa mi viesť nechce..

januska12323
29. aug 2026

Viedlo by to kam dovolíš. On nie je vhodná osoba do vzťahu tak ho odmietaj kým nájde inú.

anonym_20cece
29. aug 2026

Ano po 5 rokoch.

autor
29. aug 2026
@anonym_20cece

Ano po 5 rokoch.

@anonym_20cece boli ste v kontakte počas tých 5 rokov? A ste stále spolu?

anonym_20cece
29. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_20cece boli ste v kontakte počas tých 5 rokov? A ste stále spolu?

@anonym_autor nie, neboli sme nijako v kontakte počas 5tich rokov. A sme spolu už 5 rokov.

anonym_4b36c4
29. aug 2026

Bežné povinnosti mu nevonali
Ale cestovanie jedna radosť a čo on si užíva slobody a života, mohol aspoň dieťa brať so sebou,
tak zrazu ma aj energiu sa venovať?a teraz nejaké slabé náznaky záujmu?
Vôbec by som nerozmýšľala nad ničím
To by musel byť veľký boj o šancu
Niesi nábytok, že ta použije len ked sa jemu hodí

catherin4
29. aug 2026

My sme sa k sebe vratili po 10 rokoch, medzitym sme vacsinou v kontakte neboli

autor
30. aug 2026
@catherin4

My sme sa k sebe vratili po 10 rokoch, medzitym sme vacsinou v kontakte neboli

@anonym_20cece ako sa to u vás rozbehlo? Len tak ste sa stretli a začali písať?
@catherin4 a u vás to ako začalo?

anonym_e0492b
30. aug 2026

Vidim, ze ty si uz rozhodnuta dat mu sancu. Tak ti drzim palce, aby to vyslo. Mne by hrdost nedovolila vziat spat cloveka, ktory ma u raz odkopol. Nasla by som si radsej ineho, ak by som sa citila sama.

anonym_af4eda
30. aug 2026

@anonym_autor Život píše rôzne príbehy, ja viem, že môjho exmanžela nechcem späť za nič na svete, sme takmer 3 roky po rozvode ako kamaráti, máme tiež dcéru, dostávam darčeky na sviatky, dáme si kávu, keď príde za dcérou v čase obeda, ponúknem mu obed, ale viac ako otec mojej dcéry pre mňa už nebude. U vás to bude možno inak, ktovie...

vilma7
30. aug 2026

Ja mam znamu ktora si dokonca 2x vzala toho isteho chlapa. A uz je 2x rozvedena. Sestra sa vratila k priatelovi ca po 2 rokoch, tiez to skoncilo rozchodom. Takze za mna Nie...2x do tej istej rieky nestupis.

anonym_d0b07d
30. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_20cece ako sa to u vás rozbehlo? Len tak ste sa stretli a začali písať?
@catherin4 a u vás to ako začalo?

@anonym_autor
Však skús, cítim, že rada by si mu dala sancu.Ale co poznam ľudí, po druhej sanci sa opäť rozisli.Vzdy tam bol ten istý problem, ktorý nevedeli vyriešiť.Ale možno akurát vy budete tou výnimkou …
A možno ani nechce s tebou vztah ale len byt kamarát kvoli dietatu

Strana
z2