icon

Je možné sa platonicky zamilovať do omnoho mladšieho muža?

evak12
28. júl 2025

Dobry den, je mozne v 49rokoch sa platonicky zamilovat do 20rocneho chlapca? Myslienky, predstavy🤦😁😉.

Strana
z2
anonym_da67ae
28. júl 2025

@evak12 nemáš deti? syna v rovnakom veku? pre mňa nepredstaviteľné

anjelicek26
28. júl 2025

Tak mozne je hocico, dolezite je, aby to v rovine myslienok a predstav ostalo...

mimikarol
28. júl 2025

Tak možné je všetko, pozri na francúzskeho prezidenta, ten je tiež o xy rokov mladší od svojej ženy.
Ale načo je to dobré neviem. Po 1. nemá to budúcnosť, po 2. okolie by ťa "zožralo" a po 3. ktorý normálny 20 ročný chalan by chcel 50tničku?
Ale teda v rovine snívania je dovolené všetko

1natasa1
28. júl 2025

Jasné, že to je možné, platonická láska je možná hocikedy 😀

irusa
28. júl 2025

no já mám 38 a syn 18 a je nemysliteľné,aby som sa zamilovala do jeho kamaráta...veď sú to ako moje druhé deti a kamarátov má kopec ešte aj pravidelne chodia k nám prespávať...a to ešte nemám 40 😀

jaskolka
28. júl 2025

Tak platonicky snívať a mať romantické predstavy kľudne ...a to je asi tak všetko,lebo reálne taký vzťah,už len kvôli úplne iným spôsobom myslenia u oboch v takom veku ,je nemožný. Veď to je generačný rozdiel, každý je "úplne inde"

irusa
Autor odpoveď zmazal
sevrin
28. júl 2025

Neskutočne puritánske fórum toto tu 😁

anonym_82e3f0
28. júl 2025
@sevrin

Neskutočne puritánske fórum toto tu 😁

@sevrin puritánske? Ty by si bol ok, keby po tvojom 20 ročnom synovi slintala 50tnicka? Ako chápem rozdiel 5-8 rokov, možno aj 10, ale 30? Prosím ťa. Veď babka by mu mohla byť.

irusa
28. júl 2025
@anonym_82e3f0

@sevrin puritánske? Ty by si bol ok, keby po tvojom 20 ročnom synovi slintala 50tnicka? Ako chápem rozdiel 5-8 rokov, možno aj 10, ale 30? Prosím ťa. Veď babka by mu mohla byť.

@anonym_82e3f0 no v mojom prípade by bola potencionálna nevesta ešte 12 rokov staršia ako ja 😀

sevrin
28. júl 2025
@anonym_82e3f0

@anonym_82e3f0 ale prosím ťa, 50 ročné v dnešnej dobe to už nie sú žiadne babky ako v medzivojnových rokoch.

anonym_da67ae
28. júl 2025
@irusa

@anonym_82e3f0 no v mojom prípade by bola potencionálna nevesta ešte 12 rokov staršia ako ja 😀

@irusa netušíme o čom píšeš, to vieš asi len ty. Aká potencionálna nevesta?

anonym_4e934a
28. júl 2025

poznam byvaleho ziaka, ktory si nasiel 50tnicku ale tam on nemal mamu a cele to vyplyvalo zrejme z toho ze ho pritahovali starsie zeny...

anonym_da67ae
28. júl 2025
@sevrin

@anonym_82e3f0 ale prosím ťa, 50 ročné v dnešnej dobe to už nie sú žiadne babky ako v medzivojnových rokoch.

@sevrin ty by si bral o 30 rokov staršiu, hlavne nech je zachovala?

januska12323
28. júl 2025

Platničky sa môžeš zamilovať do koho chceš, otázka je či to aj v tej rovine ostane.

irusa
28. júl 2025
@anonym_da67ae

@anonym_da67ae to, že mam 20 ročného syna ja skoro 40 a v prípade autorky potencionálna nevesta 50...čiže by bola staršia ešte ako ja a príde mi to už úchylné

irusa
28. júl 2025
@anonym_da67ae

@anonym_da67ae prepáč, že si to nepochopila

petracandle
28. júl 2025

@evak12 prečo by to nebolo možné? 49ročná má stále svoje sexuálne potreby a 20tnik je sexi objekt.

Ale reálne ako vzťah nie nie nie. (pre rýpalky - myslím si to aj keď je muž 49r a žena 20r)

irusa
28. júl 2025
@petracandle

@evak12 prečo by to nebolo možné? 49ročná má stále svoje sexuálne potreby a 20tnik je sexi objekt.

Ale reálne ako vzťah nie nie nie. (pre rýpalky - myslím si to aj keď je muž 49r a žena 20r)

@petracandle no mať chuť na mamu 😀 ????

anonym_da67ae
28. júl 2025
@irusa

@anonym_da67ae prepáč, že si to nepochopila

@irusa bože, aha, to akože si myslela že táto takmer päťdesiatnička by mohla byť tvoja potencionálna nevesta? No takto to zobrať ma teda nenapadlo, pomoc.

irusa
28. júl 2025
@anonym_da67ae

@irusa bože, aha, to akože si myslela že táto takmer päťdesiatnička by mohla byť tvoja potencionálna nevesta? No takto to zobrať ma teda nenapadlo, pomoc.

@anonym_da67ae no určite by som nadšená nebola, žeby mi slintala nad synom

pralinka25
28. júl 2025

Jaaaaaaj zase citanie s pochopenim.
Pise o platonickom zamilovani nie o vztahu svadbe a neviem com. 🙄 hned sa tu zavzdusnujete a pletiete sem decka a ich kamaratov 🤦‍♀️

Autorka a preco by to mozne nebolo. Tak za mna je 20 rocny viac sexi objekt ako 60 rocny co si budeme hovorit. A nechcela by som v skutocnosti ani jedneho ale na pohlad by ma zaujal skor mladsi ako starsi.

zuzitko74
28. júl 2025

Pre mňa by to možné nebolo. Mladí muži sú krásni a niektorí vyžarujú priam vražednú dávku sexapelu, ale ja ich už fakt vnímam ako deti.

anonym_89ad48
28. júl 2025

@evak12 platonicky, jasne, v jednej praci som nastupila (mala som 40), v ten tyzden nastupil 20 rocny chalan, ja vydata, on mal priatelku, iskrilo to medzi nami, ale ani ja a ani on nikdy nic nenaznacil, pracoval tam moj manzel a neskutocne ziarlil..... proste platonicky sa to da.

mirokub
Odpoveď bola odstránená
anonym_f45fc9
28. júl 2025

platonicky? urcite ano. ja si to neviem sice predstavit, ja nemam v oblube "mladsie rocniky" ako som ja, ale preco nie? ak je to v platonickej podobe a nechces, nemienis s tym robit viac, tak je to v pohode. ak by to zachadzalo do myslienok skusit viac, myslim, ze to nema normalnu buducnost, ale tvoje/vase rozhodnutie.

sulavikova
28. júl 2025

@evak12 samozrejme, pokiaľ to z morálneho hľadiska našej “spoločnosti” zostane iba v rovine predstáv. Taký mladý feši chrumkavý🙃😘. Keby to bol starý páprda na sklonku života=stejasná zlatokopka.

vilma7
28. júl 2025

Mam 49 a neviem si to predstaviť...ešte do 30.r.ok ale do 20??? Nie nie...pre mňa nepredstaviteľné.
Ale tak každá sme iná.

mirokub
Odpoveď bola odstránená
natalka13
28. júl 2025

Platonicky aj do somara❤️

Strana
z2