icon

Je muž, ktorý šetrí a kričí, ideálny partner?

15. sep 2025

Co si myslite o chlapovi, ktory:

- je samostatny, zodpovedny (ma svoj byt, auto, vie varit, upratuje), dokaze si vsetko kupit, setri si peniaze, nepyta partnerku peniaze na najom, energie ALE zbytocne svoje peniaze nemina a prepocitava kazde euro. Partnerku neberie casto na rande alebo na nejake vylety, niekedy jej vsak kupi nejaku malickost. Ked nieco spolu kupuju, tak sa partnerky opyta: "Kto ide platit?" a akoby cakal, ze ona to zaplati,
- da sa na neho spolahnut - ked ma nejaky problem niekto z jeho okolia tak to vie vyriesit ALE niekedy najprv hundre, ale potom to urobi,
- pri hadkach sa vie lahko rozculit, je vybusny, krici, potom je ticho a nekomunikuje a caka ze sa partnerka ospravedlni,
- obcas je protivny a prekruca ocami, nadava, je nervozny za volantom,
- doma ma zbran na sportove ucely. Ma to legalne.
- niekedy ma jeho partnerka pocit ze viac uprednostnuje svoju mamu pred nou.

Pozitiva vo vztahu: sex maju fajn, je starostlivy, niekedy su aj dobre dni - je mily, pozorny, milujuci.

pribinak
15. sep 2025

Kam zmizla autorka témy? 😆😆😆

anonym_5207ec
15. sep 2025
@anonym_e79324

@anonym_5207ec asi si myslíš, že tebe sa nikdy nemôže stať, že by si bola každá štvrtá. Každá štvrtá žena je na SR týraná. Emocionálne, finančné, sexuálne, fyzicky. A asi ani nečítaš príbehy na MK o ženách čo skončili zle. Kľudne môže autorka ignorovať všetky znaky zlého chovania voči nej a tváriť sa, že jej sa to netýka. Že jej muž bude dobrý a že zlí muži žijú v inej galaxii. Veď aj muž, čo dá žene jednu po papuli je vlastne dobrý, síce len niekedy, ale vie byť aj dobrý, chodí do práce nepije, nefajčí, takže sa vlastne nič zle nedeje. Idem ďalej.

@anonym_e79324 to by som aj ja musela týrať každého chlapa lebo niekedy som protivna,niekedy hundrem ale pomôžem a tiež neznasam hadky tak ja to ukončím krikom
A mi nehovorte, že vy žienky nekricite pri hadkach
A ze nadáva?ved nikde nieje písané ze nadáva jej

anonym_e79324
15. sep 2025
@anonym_5207ec

@anonym_e79324 môže ale o týraní nieje reč

@anonym_5207ec zatiaľ nie, treba sa vydať mať deti, hypotéku a potom začať hodnotiť partnera. To je lepšie poradie?

anonym_5207ec
15. sep 2025
@anonym_e79324

@anonym_5207ec zatiaľ nie, treba sa vydať mať deti, hypotéku a potom začať hodnotiť partnera. To je lepšie poradie?

@anonym_e79324 to je v poriadku ze sa hodnotí je to na nej ale ja nevidím az tak nic zlé lebo krici skoro KAŽDÝ pri hádkach a je jedno ci na partnera či deti
A nenadava jej ani nebucha po stole ani ju nebije
Len opisala to ze hádky on nemusí co je podľa mňa ok
Keby napisala ze pri diskusii sa zacne hádať on a kričať to je iné

anonym_5207ec
15. sep 2025

A ja napríklad tiež neznasam hádky bud to ukoncim radikálnym krikom alebo väčšinou odídem pokial nepríde k diskusií lebo hádky nevedú k niečomu
Len mi to také pride ženy môžu kričať na partnera na deti ale chlap pri hádke ma šúchať nohami a on evidentne hádky nemusí

anonym_5207ec
15. sep 2025

A nikde nenapisala ze sa snim nedá rozprávať normálne v kľude
Iba reakciu pri hadkach
A s tým som ja ok

sevrin
15. sep 2025

A keď pri hádkach sa vie ľahko rozčúliť, je výbušny a kričí, tak tú zbraň aj drží v ruke a zúrivo pri tom gestikuluje?
Ak hej, tak jeho psychiater čo na to hovorí?

martinka13
15. sep 2025

Ako sa vraví, všetko pred ALE bolo povedané zbytočne

anonym_6b01a0
15. sep 2025

@anonym_autor red red red flag
Viem o com hovorim
Rokmi sa to bude len dalej zhorsovat a teba ubije natolko, ze uz ani nebudes vediet ako sa volas a namiesto svojho zivota budes zit len jeho a podla jeho predstav

rozculena
15. sep 2025

toto je ten NAJideálnejší...........**tu si predstav smajlíka,čo si búcha hlavu o stenu**

motylik2559
15. sep 2025

@anonym_autor Ahoj a ta jeho partnerka je aka? Je samostatna? zodpovedna? ma vlastne byvanie? setri peniaze? kupuje nieco bez ohladu na cenu? pozyva ho aj ona obcasne niekam? kupi mu nejaku malickost len tak? ak byvaju spolu, tak preco mu neprispieva na byvanie? ak on to nechce, preco ona na tom netrva? -lebo na tychto veciach sa ozaj vedia poniektorí casom posekat. Aka je ona ked sa jej nieco nepaci?-krici ako on, alebo je submisivna myska, ktora ani nepipne z pocitu strachu?...a bolo by tych otazok. Tazko sa nieco hodnoti, ked je len opis chlapa...chyba aj opis zeny a ako spolu komunikuju navzajom, ako aj ona reaguje...taktiez aka je celkovo aj vo vymenovanych otazkach🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ Niekedy nemusi byt chyba spravania hned na chlapskej strane...to ho tu nejdem obhajovat...ale dost malo informacii na to, ked nevieme zensku stranku, co je ona zac🙂🤷‍♀️

anonym_6e12f5
15. sep 2025

@anonym_autor tak a teraz jeho takéto body o tebe 🤣🤣🤣

petronelag
15. sep 2025

Niektorí dvaja k sebe pasujú a vedia sa vyrovnať aj s partnerovi nedostatkami a niektorí dvaja nie, to si už musí vyskúšať každý sám.

minenkaa
15. sep 2025

Dievcence tu čo píšete aký je hrozný,vy všetky ste bez chýb ,cele dni usmiate,platiace celej rodine ,celoživotne dobrá nálada ,vždy ochotne s úsmevom pomôcť a všetkým

enmery
15. sep 2025
@minenkaa

Dievcence tu čo píšete aký je hrozný,vy všetky ste bez chýb ,cele dni usmiate,platiace celej rodine ,celoživotne dobrá nálada ,vždy ochotne s úsmevom pomôcť a všetkým

@minenkaa Nie, ale potom si presne o takých nešťastných ženách tu čítaš. Slepé hluché, len aby nejaký chlap bol. A vždy sa dostaneme k pointe, že signály tam boli vždy, ony ich ale buď rady prehliadajú alebo si myslia, že časom sa "zmení", svadbou sa zmení, deťmi sa zmení... 😂

anonym_a7bafa
15. sep 2025
@minenkaa

@minenkaa takto,,,čo ťa tu čítam,ty si strašne divná žena, nečudo že tu normálne inklinuješ k tomuto tvoru

princkrason
15. sep 2025
@niki35

@anonym_535aec zlatú cicku 😂😂😂

@niki35 to pisete o mačke? 😕🙂

minenkaa
15. sep 2025
@anonym_a7bafa

@minenkaa takto,,,čo ťa tu čítam,ty si strašne divná žena, nečudo že tu normálne inklinuješ k tomuto tvoru

@anonym_a7bafa A čo presne zle robi ten chlap ,ty normálna zena

minenkaa
15. sep 2025
@enmery

@minenkaa Nie, ale potom si presne o takých nešťastných ženách tu čítaš. Slepé hluché, len aby nejaký chlap bol. A vždy sa dostaneme k pointe, že signály tam boli vždy, ony ich ale buď rady prehliadajú alebo si myslia, že časom sa "zmení", svadbou sa zmení, deťmi sa zmení... 😂

@enmery ale toto že za zmení sa tu dočítame aj o chlapcoch čo boli uolne uzasni,veď nejaká kontrolka človeku zbalila skoro pri každom druhom ,každý mame chyby
Čo presne tento dotyčný robi zle

minenkaa
15. sep 2025
@anonym_a7bafa

@anonym_a7bafa v čom presne som divna

anonym_a7bafa
15. sep 2025
@minenkaa

@anonym_a7bafa v čom presne som divna

@minenkaa máš celkovo divné názory miestami až uchylne

minenkaa
15. sep 2025
@anonym_a7bafa

@anonym_a7bafa čo presne

hopsas
15. sep 2025

@anonym_autor nie je.

niki35
15. sep 2025
@princkrason

@niki35 to pisete o mačke? 😕🙂

@princkrason neviem.. Asi som si to vyložila po svojom 😂

anonym_5207ec
15. sep 2025
@minenkaa

@minenkaa 👍

marca12
15. sep 2025

@anonym_autor Ja mam taku zasadu alebo ako to nazvat. Ak je chlap agresivny za volantom,utekaj od neho. Vzdy mi to ukazalo charakter cloveka. Ja osobne neznasam ukricanych nervakov.

enmery
15. sep 2025
@marca12

@anonym_autor Ja mam taku zasadu alebo ako to nazvat. Ak je chlap agresivny za volantom,utekaj od neho. Vzdy mi to ukazalo charakter cloveka. Ja osobne neznasam ukricanych nervakov.

@marca12 Konečne niekto príčetný...

betulinka1
15. sep 2025

@anonym_autor pre mna by to nebol vhodny partner.

anonym_5207ec
15. sep 2025
@anonym_a7bafa

@anonym_a7bafa teraz su všetky názory uchylne co nesuhlasia s tvojim?podme si to tu vykričať ale hlavne ze jej chlap kričať nemôže a hlavne jej nenadava🙂

vladuska20
15. sep 2025

Ze tych par dni,co je skvely sa bude rapidne skracovat az bude stale taky manipulator,hnusny na partnerku a ta ho bude este viac a viac milovat a nikdy od neho neodide.Potrebuje to ako korenie,ako sol,ako drogu.Inak by odisla a uz sa viac k takemu blbovi nevratila.