Je muž, ktorý šetrí a kričí, ideálny partner?
Co si myslite o chlapovi, ktory:
- je samostatny, zodpovedny (ma svoj byt, auto, vie varit, upratuje), dokaze si vsetko kupit, setri si peniaze, nepyta partnerku peniaze na najom, energie ALE zbytocne svoje peniaze nemina a prepocitava kazde euro. Partnerku neberie casto na rande alebo na nejake vylety, niekedy jej vsak kupi nejaku malickost. Ked nieco spolu kupuju, tak sa partnerky opyta: "Kto ide platit?" a akoby cakal, ze ona to zaplati,
- da sa na neho spolahnut - ked ma nejaky problem niekto z jeho okolia tak to vie vyriesit ALE niekedy najprv hundre, ale potom to urobi,
- pri hadkach sa vie lahko rozculit, je vybusny, krici, potom je ticho a nekomunikuje a caka ze sa partnerka ospravedlni,
- obcas je protivny a prekruca ocami, nadava, je nervozny za volantom,
- doma ma zbran na sportove ucely. Ma to legalne.
- niekedy ma jeho partnerka pocit ze viac uprednostnuje svoju mamu pred nou.
Pozitiva vo vztahu: sex maju fajn, je starostlivy, niekedy su aj dobre dni - je mily, pozorny, milujuci.
@anonym_5207ec 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Minenka zapla anonymné komentovanie?
neprekrúcaj,bavím sa s jednou osobou ,,JEDNOU!! a viem o čom píšem,tak nemudruj
@anonym_a7bafa tak mi nápis čo presne
Ja niesom človek čo sa hanbí za svoj názor ,nekomentujem anonymne
No charakteristika by bola tak pre mna akurat v knihe že by to bol namét na knihu. Ale do partnerstva ani keby bol sám v meste kde žiješ TY.V knihe OK tam sa to da prežiť papier znesie veľa ale v skutočnosti.Manipulátor lakomy a od takeho čo najdalej.Neznašam brr lakomcov čo všetko prepočítava na centy.Nikdy by som takeho nechcela takže ak je to priateľ tak skonči to s ním.A navyše ma radšej matku ako mňa.Takže mamička, lakomy a manipulátor.Už len pri čitani sa mi robi nevoľno nie mať take čudo čo nevie nič na rande zaplatiť.A anvyše mať s takým dieťa je trest vyžobravať na topánky, na mlieko pre kojenca na plienky čosi zapomeň.
No charakteristika by bola tak pre mna akurat v knihe že by to bol namét na knihu. Ale do partnerstva ani keby bol sám v meste kde žiješ TY.V knihe OK tam sa to da prežiť papier znesie veľa ale v skutočnosti.Manipulátor lakomy a od takeho čo najdalej.Neznašam brr lakomcov čo všetko prepočítava na centy.Nikdy by som takeho nechcela takže ak je to priateľ tak skonči to s ním.A navyše ma radšej matku ako mňa.Takže mamička, lakomy a manipulátor.Už len pri čitani sa mi robi nevoľno nie mať take čudo čo nevie nič na rande zaplatiť.A anvyše mať s takým dieťa je trest vyžobravať na topánky, na mlieko pre kojenca na plienky čosi zapomeň.
@alickapusinka presne tak, už pri čítaní mi prišlo nevoľno. Ja by som ho nechcela. Ale som rada, že existujú ženy, ktorým takýto chudáci nevadia. Nech si ich nechajú, aspoň nie sú tieto vadné kusy v obehu, a len otravujú tieto ženy, čo ich chcú.
@anonym_autor šetrnosť nie je zlá, ak sa na nej zhodnete obaja. Aby to klapalo treba mať jednotu v nasledovných veciach:
- svetonázor
- sex
- trávenie voľného času
- financie - narábanie s nimi
- výchova
U vás môže byt problém s tými financiami. Atraktívny muž pre ženu vo všeobecnosti by mal mať zdroje a mal by sa o ne vedieť podeliť so ženou. Boháč čo ženu a deti drží nakrátko je jej k ničomu.
@anonym_autor fajn sex by mi nestačil a o par rokov to bude mega nuda.
Nestracaj cas
@anonym_a7bafa hehe to ze ty spajas niekoľko diskusii dokopy je tvoja vec ale to sem nepatrí hlavne ked si proti urážkam a kriku
@anonym_a7bafa hehe to ze ty spajas niekoľko diskusii dokopy je tvoja vec ale to sem nepatrí hlavne ked si proti urážkam a kriku
@anonym_5207ec a napíšem to ešte raz nespajaj diskusie 😉
@anonym_5207ec radšej mi to nakresli 😄
@anonym_autor nie. Ale kazdemu vyhovuje nieco ine. U nas ja kricim, som ticho a nadavam za volantom 😁🤦♀️ ...moj je kludas, nikdy na mna nekrical, gentleman za volantom ♥️
Dvaja rovnaky...to by nedopadlo dobre 😁
staci ti zobrat si papier a pero, kolko pozitivnych a negativnych veci tam mas? toto znie ako dost biedny zivot s nim
Zgrlavec zavesený na mamičke. Výstražná vlajka ako sviňa. Vybusna násilnícka povaha. Teraz sa este ovláda asi by som neskúšala zistovat čo by bolo až by si mnou bol istý. Tie chvíle keď je "milý" to je herecky výkon. Prava povaha je to okolo toho. Pasivna agresivita výbušnosť všetko pod kontrolou. Mne už by blikali všetky kontrolky
@anonym_autor šetrnosť nie je zlá, ak sa na nej zhodnete obaja. Aby to klapalo treba mať jednotu v nasledovných veciach:
- svetonázor
- sex
- trávenie voľného času
- financie - narábanie s nimi
- výchova
U vás môže byt problém s tými financiami. Atraktívny muž pre ženu vo všeobecnosti by mal mať zdroje a mal by sa o ne vedieť podeliť so ženou. Boháč čo ženu a deti drží nakrátko je jej k ničomu.
@slovakboy u mňa by bol problem pasivna agresivita mamička a zbraň
@anonym_autor uz ked mas v sebe take otazky, sama citis, ze nieco nie je v poriadku. Ale ja ti rozumiem. Je to tazke rozist sa, mas ho rada, myslis na pekne chvile. Tych bude casom ubudat.
Uz si v kroku, ze niektore veci si uvedomujes, tak len pokracuj a odid z tohto vztahu
U mna uz by bola game over.
@anonym_autor To nechces, ak si to nezvelicila a je to naozaj tak.... tak kasli nato

@anonym_a7bafa teraz su všetky názory uchylne co nesuhlasia s tvojim?podme si to tu vykričať ale hlavne ze jej chlap kričať nemôže a hlavne jej nenadava🙂