Je muž po štyridsiatke starý na druhé dieťa?
Je muž po 40 starý na druhé dieťa?
Ako to bolo u vás?
@anonym_autor moj muz ma 40 a ja 42 a cakame piate 😅
@anonym_e8ad25 wau. Kedy ste mali prvé? Nebáli ste sa mať toľko deti?
Záleží od toho aj či prvé alebo nie. Môj muž mal 40, keď sa nám narodilo tretie a nedáva to. Zďaleka nie tak ako pri prvých dvoch pred 20 rokmi.
Má 45, andropauza v plnom prúde, túži sa venovať sebe a chodiť so mnou kade tade, animátorstvo 6-rocnej dcere mu ide na nervy. Nechce sa mu, je nervózny z toho atď. Je to ale individuálne, u nas je to, žiaľ, takto.
Jasne ze je to vela.
Moj muz min.rok slávil 50. Mame spolu prve dietatko, narodilo sa nam nedavno. A krasne mi pomaha a funguje bez problemov aj bezomna. V noci mi tiez pomaha, stavame ku babatku spolu. Na zaciatku dokonca vstaval v noci sam, kedze som bola po sekcii a mala som bolesti. Takze ja si myslim, ze pri chlapoch nikdy nie je neskoro. 🙂
@anonym_autor dôležitejšie, koľko rokov má mamička. Tá si starostlivosť o dieťatko oveľa viac "odserie" 😅
Tak ja s manželom mame 2 deti po 40.tke, manzel bol dokonca so synom doma na materskej a stará sa teda pravidelne, kedze aj ja chodím do prace a pri deťoch sa striedame.
Ja mam kolegu, co ma dve deti a zenil sa po 40-tke. Neviem presne ze kolko mal rokov (43-44), ale teraz ma myslim 47 a narodilo sa mu druhe dieta. On bol dlho sam, ma zenu od seba vyrazne mladsiu. Ci ma dost energie neviem, ale nedavno spominal, ze proste dve male deti su uz na neho prilis.
@anonym_e644c7 dieta, deti, su na kazdeho chlapa prilis😁😁😁
Moj muz min.rok slávil 50. Mame spolu prve dietatko, narodilo sa nam nedavno. A krasne mi pomaha a funguje bez problemov aj bezomna. V noci mi tiez pomaha, stavame ku babatku spolu. Na zaciatku dokonca vstaval v noci sam, kedze som bola po sekcii a mala som bolesti. Takze ja si myslim, ze pri chlapoch nikdy nie je neskoro. 🙂
@alzbet24 záleží od chlapa podľa mňa ..celkovo od toho aký je
Takých ako vás je veľmi málo (podľa mňa) aspoň ja takýchto v okolí nemám a ani môj muž taký nieje ..nemôžem sa posťažovať..nič lebo on je ten ,, chudáčik,, vždy 😔nuž ..zvykla som si
@alzbet24 záleží od chlapa podľa mňa ..celkovo od toho aký je
Takých ako vás je veľmi málo (podľa mňa) aspoň ja takýchto v okolí nemám a ani môj muž taký nieje ..nemôžem sa posťažovať..nič lebo on je ten ,, chudáčik,, vždy 😔nuž ..zvykla som si
@anonym_51c3a3 Tak to mi je luto. Ja som mala takeho, chvala bohu som sa spamatala a rozviedla a teraz som konecne stastna, znova vydata s mesacnym babatkom. 🙂 Lenze ja mam 32 rokov, nechcela som prezit s muzom bez deti a bez zivota...
47 mal muz ked sa maly narodil,prebalil,prezliekol,uspal,a ja som isla s kludom od roka do prace,a to muz tiez rano vstaval do prace,ale mame aj velke deti uz najstarsi o par mesiacov dospely vekom.A energie ma muz na rozdavanie,on sam ma 20 mentalne,ako aj ja.
Velmi zalezi aj od povahy,aku ma chlap.Maleho si riadne uziva.
robím v čisto mužskom kolektíve ( plus minus 450, stavbarina - práca v zahraničí ) a trend je tu taký... okolo 45 sa rozviesť, rok či dva si užívať a potom mladšia partnerka a druhé kolo detí okolo 50-tky. oni majú peniaze, partnerka istotu a deti čo chcela ( lebo jej ex- nechceli, necítili sa na to ....) je ich tu tak cca. 25 a viem o dalších rozvodoch, nových partnerkách a tehotenstvách
ja osobne by som do toho nešla, nejak sa držím rady mojej babky: nerob si dedo vlastných vnukov...
U nas je tiez maly 5ty,ale deti velke a samostatne takze maleho si uzivame cela rodina.
@anonym_autor moj manzel “ dostal k 40tke” druhe dieta, ale casto si sama pre seba vravim, ze sme mali mat druhe skor. Vidim na nom ze chce uz klud, uz sa mu nechce riesit tie “ babatkovske vecí” , trpezlivost uz ziadna, frfle na veci, ktore mu pri prvom dietati nevadili, radsej zoberie starsiu a venuje sa jej, sportuju, travia cas spolu akoby mal riesit babatko. Hocikedy si povzdychne ze kedy maly konecne podrastie… proste na tych kazdodenych malickostiech vidim ze je to uz ine ako ked mal 30 a riesili sme prve dieta.
@anonym_51c3a3 Tak to mi je luto. Ja som mala takeho, chvala bohu som sa spamatala a rozviedla a teraz som konecne stastna, znova vydata s mesacnym babatkom. 🙂 Lenze ja mam 32 rokov, nechcela som prezit s muzom bez deti a bez zivota...
@alzbet24 ja mám 33 ...môj je odomna starší o dosť ..možno aj tam je problém...neviem
Každopádne máme deti dve tak hold...moja smola
My sme mali 42,obaja ked sa narodila mala. Uplne v pohode

@anonym_autor aj ja napíšem že áno
Môj mal 48 keď sa nám narodila druhá dcéra
Teraz ide mať 50 , malá čoskoro 2 a vidím že už nemá ,,nervy,, nevládze atď..veľa veci mu vadí
Ja som na malú v podstate sama ,on mi pomôže minimálne..pomôže tak že ju chvíľku zabaví,zobrať von alebo ni čo si starostlivosťi ...prípadne sa učiť a ňou nieci nehrozí
Do ďalšieho dieťaťa by som nešla..aj keď sme hovorili že by sme ešte jedno ale nie ...neviem si predstaviť byť sama na dve malé deti
Máme medzi deťmi veľký rozdiel takmer 14 rokov