icon

Je na tejto fotke žena?

ilovecoffee
30. máj 2022

Ahojte, prosím je na tej fotke žena, či už mám halucinácie?

Je na tejto fotke žena?
stimabalson
30. máj 2022

@ilovecoffee vyzera to na chlapa 🙂

melanta
30. máj 2022

@ilovecoffee a čo ti sľúbil akože? Že bude žiť na samote a jediný človek, s ktorým kedy bude prítomný si ty? Ak nedokážeš niekomu veriť, tak urob láskavosť jemu aj sebe a choď od toho. Robiť takéto sledovačky je choré.

lucia7933
30. máj 2022

Aj podla mna asi skôr zena, ale neda sa to rozoznat

miskaska
30. máj 2022

Podla mna je to chlap.

jaskolka
30. máj 2022

To aj keby náhodou bola žena, to co by akože robila za čudné pózy, s vykrivenou hlavou ako paragraf?

amonet
30. máj 2022

medveď

kandelabra
30. máj 2022

neviem čo to je, ale podľa mňa to vôbec nie je osoba. Pozri sa na veľkosť okien v tom spätnom zrkadle aj ako tam vyzerá ten človek čo to fotí. Keď si namýšľaš tak sa to môže zdať ako že je to ženský výstrih, ale podľa mňa ak by v realite niekto skutočne vzadu sedel, tak by bol na fotke oveľa väčší, a nie taký mrňavý a tak natlačený v rohu. Vyzerá to, že to je normálne 5miestne auto, to nie je možné aby sa tam dospelá žena hentak poskladala. Skôr mi to príde ako biele ucho tmavšej igelitky položenej na zadnom sedadle.

zara1357
Autor odpoveď zmazal
laska86
30. máj 2022

@ilovecoffee vyzera to ako mlady chalan..mozno jeho tajny syn😆😆😆

ivanakal
30. máj 2022

Kazdy tam vidi to co chce vidiet. Ani detektiv Colombo ti nepovie co je na tej fotke, lebo to moze byt obycajny ocny klam. Hocico oprete, bunda, puška, čiapka, ruka, noha... a ak by to bola aj baba, tak co.. v aute boli 3 chlapi a ta baba tam urcite bola s tym tvojim. Je to akurat tak trapne, pytat sa na mk co je na foto..

loliku
30. máj 2022

Stehno mi príde mužské, ruky tiež,ešte tam má obrúčku alebo čo, a auto tiež chalanske keď je tam tá lebka. To je 1osoba na prednom sedadle však keď chce zachytiť spolujazdca ako strieľa musí sa napiť hentak nakraj, bude to chlap

loliku
30. máj 2022

Není tam na tej ruke dlhý necht? Je to ťažko povedať podľa tej foto, pravdepodobné chlap a na 20% tucnejsia žena 🤷 asi autorka má dvovod podozrievat, tipujem že už jej muž mal nejaké kiksi inak by to tak neriešila

nice202
30. máj 2022

Podľa mňa sú tam 3 osoby. 1 čo strieľa, 1 chlap, čo fotí a vzadu sedí dievča alebo žena.

jaroe
30. máj 2022

@ilovecoffee ja tam vidim tvár, ale či je mužská alebo ženská netuším.

jaroe
30. máj 2022

@srferreira ale autorka zakruzkovala tvár človeka vedľa fotografa predsa, vidno tam čelo, koreň nosa a ofinu do strán ucesanu. Čo tu niektoré máte s rukami fotografa? Ma to sa nepýtala...

travelllerka
30. máj 2022

Noha a ruka vyzerá urcite mužsky. Len ten nos pôsobí zensky.

jaroe
30. máj 2022

@loliku na akej ruke? Veď ruku osoby, na ktorú sa autorka pýta, tam nevidiet

asfodelka
30. máj 2022

Teda ja tam vidim cloveka, ktory dvoma rukami drzi mobil.. kde dokelu je ta tretia osoba 🤣
Poznam jednu zenu, ktora kontroluje manzela stylom - kde si? -V hornbachu.. - neverim Ti, dake ticho tam je, isto si s nejakou ku**ou prepni na videohovor!.. a povinne predavacka zakyva do mobilu 🙈
Uprimnu sustrast dievca.

dadis
30. máj 2022

Som jedina, co tam vidi odhaleny zensky prsnik 😂😂😂..podla mna tam nikto nie je, nejake veci na zadnom sedadle a autorka konspiruje

banyka
30. máj 2022

@ilovecoffee podľa mňa je tam muž .

travelllerka
30. máj 2022

@jaroe na mňa to pôsobí, že to je tvar fotografa

loliku
30. máj 2022

@jaroe podľa mňa tá osoba čo tam má tvár sú jej tie ruky čo fotia, si predstav že sedíš v aute a ideš fotiť človeka na vedlajsiej sedačke, presne do takej pózy by som sa dala 🤭 podľa mňa sú tam 2ludia jeden fotí druhý strieľa. Ale ako to vlastne je sa asi nedozvieme 😁

oliviakatka
30. máj 2022

Vitim tam lidl papierovu tašku 🤔

oliviakatka
Autor odpoveď zmazal
mandarinka555
30. máj 2022

@ilovecoffee Nie je to jedno ? V podstate je to kok**, čo strieľa na všetko živé 👎👎

kittykat22
30. máj 2022

Ano, v tom spatnom zrkadle je tvar zeny ktora ma ofinu/vlasy bokom. Podla vzdialenosti oci a velkosti hlavy by som povedala, ze je to dieta. Ale uvazujem ako sa meni optika v spatnom zrkadle - ci tam nie je vsetko vidiet mensie 🤔🤔

kittykat22
30. máj 2022

@mandarinka555 ale ona mysli tu tvar v spatnom zrkadle. Nie ten co ma v ruke zbran. Pozri sa kde je kruzok.

srferreira
30. máj 2022

@jaroe vsak som jej napisala co vidim, tym ze to je v zrkadke tak ta tvar je prekryta rukou 🤷‍♀️
A ked tak zakruzkovana je aj cast ruky.

modraslamka
Autor odpoveď zmazal
alguno
30. máj 2022

Prvé čo vidím je ZBRAŇ! To jediné ma zujíma! Dúfam, že ju nepoužil. Na koho mieril?!!!