Je na tejto fotke žena?
Ahojte, prosím je na tej fotke žena, či už mám halucinácie?

veď ten čo fotí to je šofér, pekne vidieť jeho chlapské stehno.
tie čo píšete že blondína ste pekne slepé alebo opité, lebo to nie sú blond vlasy ale okraj spätného zrkadla. je to jasný chlap, prestaňte jej tu motať hlavu.
žiadne cecky, žiadne spravené nechty. dvaja chlapi išli poľovať. bodka
@ilovecoffee prvá mi hneď napadla žena. Pošli fotku tváre osoby, o ktorej Tvoj muž tvrdí, že to fotil. porovnáme, či neklame.
@banderaska29 amen! konecne to niekto napisal 🙏
Tie ruky čo to fotia sa zdajú aj mne chlapské to na 99 percent.A tá machula vzadu to ti fakt nikto nepovie.Mne to vyzerá takto rozmazane ako figurina v obchode😀
@banderaska29 Ten co foti je sofer chlap, ale hlava v kruzku urcite nie je okraj spatneho zrkadla, je to osoba a podla obocia a vlasov si myslim, ze zena. A opita urcite nie som, kedze vobec nepijem.
@kinderzwillinge Ale ved ten co drzi fotak, je ten isty, co je v zrkadle. Podla mna je to mlady muz so sivou kapucou na hlave, mne to ako vlasy vobec nepripada. Ale kde vidis obocie?
@dadis Ta osoba co je vlavo sedi vzadu, clovek co foti ma hlavu za mobilom, nevidime ju.
@dadis ja tak isto nevidím ani vlasy, ani obočie.🤷... je to len kúsok tváre, kde je vidieť hlavne nos.
@kinderzwillinge podľa mňa je to tá istá osoba, len sa nahol viac nabok, aby mohol odfotiť spolujazdca. Keď si aj všimneš vzadu opierky hlavy, keby je to iná osoba tak by musela byť vonku z auta a len hlavu mať strčenú cez okno dnu, inak si to neviem predstaviť, ako by sa tam hentak naskladala 😅
@jania023 prosím vás, to tu viaceré píšete, že holý prsník 😅, to ako? Kde?
@kinderzwillinge ty aj tebe podobné by ste mali vypnut notebook a ist s detmi radšej na ihrisko, lebo trepeš totálne nezmysly..očividne ti priestorové cítenie nič nehovorí, lebo ten čo je v spätnom zrkadle je šofér. chudák autorka, keď takéto vyčerpané ženy vymyslia na tej fotke aj kravu s ovcou jak sedia na zadných 🙈

jasné, chlapi tam poľujú a len tak by tam bola žena s holým prsníkom 😀 keby tam bola žena s holým prsníkom tak by nepoľoval na zver ale na ňu a už vôbec by to nik nefotil.
na fotke sú dvaja chlapi, jeden drží pušku a druhý fotí. nikto iný tam nie je iba dvaja chlapi.
autorka ja Ťa chápem, že si asi očividne krehká a v neistote. ale toto je strašne mimo 😀 strašne mimo a choré, je mi z toho hrozne zle..