Je na tejto fotke žena?
Ahojte, prosím je na tej fotke žena, či už mám halucinácie?

Muz. Podla nosa
@ukulela 😁😁😁
@ilovecoffee poľovný pes? Mne to príde ako maďarská vyžla.
Pod volantom je noha toho zo zrkadla.. Vyzerá to na muža🤔
@ilovecoffee muž je to. Ale vôbec nerozumiem tvojmu vyjadrovaniu. Nesúvisle informácie podávaš. Muz v zahraničí fotka koho to je? Kde si to dal a čo si dal tvoj muz v zahraničí?
Kks, ja nemôžem 😅 to vy ste tu aké detektívky.. že tvar obočia, blond ofina učesaná na bok .. veď ja vidím v tom krúžku tak maximálne nos.. 😅
@ilovecoffee ja tam vidím holý prsník 😀😀😀
@ilovecoffee ja vidím vodič, spolujazdec, a fotografiu robí žena (tvár, vlasy, dlhý necht na ukazováku ruky držiacej mobil) zo zadného sedadla. 🤷♀️
@dadis aj ja ho vidím :D
1. Osoba co ma zbraň v ruke
2. Niekto (asi chlap) kto foti
3. Nahá žena
@ilovecoffee prepodkladam ze je to žena, ak dobre vidím ma spravené nechty...
@ilovecoffee 26.5. si založila diskusiu: Ahojte baby, idem si po radu, alebo sa len tak vypísať, lebo od rána plačem. Mala som priateľa skoro 2 roky, no pred par mesiacmi sme sa škaredo rozišli. Chvíľku sme sa nekontaktovali, no potom sme sa začali znova stretávať aj intímne.Pred par dňami odišiel do zahraničia a prišiel sa so mnou rozlúčiť, povedal mi, že ma stále miluje, že si budeme volat ,pisat každý deň.Vcera večer mi ani raz nezavolal nenapísal a dnes ráno mi napísal, aby sme sa na to vykaslali, že my aj tak nebudeme spolu. Úplne mi to zlomilo srdce a len placem"
Dnes si napísala: ako ženy, nehnevajte sa, ale neviem ako by ste sa vy tvárili, keby si na svoj deň dal toto vás partner a vy by ste si toto všimli..nemali by ste dilemu? Nepochybovali by ste, keby bol v zahraničí a toto by ste zbadali?aj vtedy by ste samé sebe dávali odporúčania k odborníkovi?..myslim,ze ja niesom úbohá, len už neviem, či je to moja paranoja, alebo to vidia aj ostatní
Predpokladám, že táto diskusia je o tom istom.
Podľa mňa máš veľký problém a vyhľadaj pomoc.
@ilovecoffee podla mba zena takto mobil nedrzi ale to je irelevantne. Ty mas iny problem.
Je to absolútne jedno kto je na tej fotke. Ak tam tvoj mozog bude chcieť vidieť ženu, uvidí ju. Proste mu neveríš a je lepšie pre teba ak to skončíš, či? Načo také trápenie. Raz si nájdeš niekoho komu veriť budeš a nebudeš musieť lúštiť fotky ako Sherlock.
@ilovecoffee ja nechápem či sú t už niektoré slepé ale je tam určite žena blondínka 🙄 niektoré ste fakt trápne ako sorry
@ilovecoffee tak aspoň sama vidíš, aká rôzna je ľudská fantázia, a co všetko tam je "vidno".
Máš tu odpovede, že niekto vidí ženu, niekto muža, niekto ruky, niekto hlavu ženy, niekto prsník, niekto ruku s mobilom,niekto dokonca nič a podobne...
A hlavne, aj keby tam bola žena, povedz mi, čomu to nasvedčuje?
Existuje milión dôvodov, prečo bola nejaká žena (možno, lebo s istotou to nedá sa vedieť) v ich aute.
Dokonca aj ja som písala, že to mohla byť priateľka toho druhého muža, a vidís, ty si sa chytila len "prsníka"
Čiže ty len chceš asi počuť,, že je to určite nejaká kur***, čo ju tam 10 x pretiahol tvoj chlap a nič iné pocit a akceptovať nebudeš
Podľa mňa robíš zbytočne cirkus, lebo každá normálna žena by sa to spýtala svojho priateľa,či manžela (teda ci viezol v aute niekoho) a nie tu si dala "vestit" z nejakej neurčitej fotky
@jaskolka Najskor riesi to, ze napriek rozchodu sa s nim zrejme stale citi vo vztahu. Resp. asi chce jemu alebo sebe dokazat, ze je to kvoli inej zene.
Takze kym on si uziva vikend, ona ho travi s lupou v ruke a podrobne skuma, ci ruka s fotakom a kusok nosa v zrkadle su zenske, ci muzske.
(Blbe je, ze ak ten dalsi v aute bol mlady chalan, tak ten detail moze posobit zensky, hoci celok by bol jasny muz. Vie to oklamat.)
Zrejme nerozumie, ze keby mu teraz o hlavu oplieskala toto zistenie, uz je to aj tak bezpredmetne.
Skor je z toho casto nakoniec take sukromne bicovanie sa, ako vitazne Ha, mam ta!.
Miesto toho, aby sla zit tiez, bud pozera jeho stare fotky, co s nou zdielal, alebo mu stalkuje konta a co nove tam pridal. Strata casu. Ale na to musi dusevne dospiet sama. Hoci ma 29 a sama je uz matkou.
Som jedina,ktoru viac zaujima na koho ten chlap striela? 😳😂
@ilovecoffee ja tam vidim ako keby ruky
takto by som nestalkovala ani manzela, nieto este niekoho kto ma opustil a regulerne sa rozisiel so mnou. Ine je pozriet si foto co ma dotycny nove na fb a ine su tieto konspiracne teorie a hladat lupou nejake zeny
Takntoto je uz iny level. A ano myslim ze v tom kruzku je zena . Ale.v skutocnostinto moze byt aj.muz.co tak vyzera.
Prv som si myslela ze to je chlap ale pri skúmaní to je sôr mužatka schop sa a ser na takého nech si žije svoj život a ty si ži svoj očividne on ta ma na háku a ešte keď vidieť že niekto mieri zbraňou na niečo neviem ci to je ten tvoj ale s toho mi je 🤮
Preboha to čo už riešiš
Chces zmenu od druheho, ale pritom sa nedokazes zmenit sama. Je to tazke, ze? Kym on slubuje a vracia sa, ty sa nechas zakazdym oblbnut a prijmes ho spat. O tom je vas vztah.
Na fotke to vyzera na zenu, ale....
@ilovecoffee asi musím ísť k očnému čo vy všetko vidíte a ja nie🙂
Ale podľa mňa v krúžku je žena / dieta nevidím žiadny necht nos, noha vpredu muzova plus strelec.
Podľa mňa fotí spolujazdec, či žena č muž, netuším, fotka vyzerá akože chcela byť "coolova", mne príde trápna. Ale toto nazyvas partnerom??? Ešte ze tu niekto hodil tu predošlú tému. Ak ho tak chceš nazvať, tak to založ anonymne, lebo z tej predchádzajúcej je jasne, ze on s tebou nič nemá.

@ilovecoffee …a viac by mi ta puška mieriaca z auta vadila. Ono ked mu neveríš tak budes ženu vidieť aj v zemiakoch v supermarkete ked chlap vedľa berie cibuľu.