Je nadávanie partnerovi vo vzťahu normálne?
Ahojte chcem sa opýtať keď sa pohádate s partnerom aj Vám nepekne povie? Mám namysli nadávky ako pi**, jeb****…. Mna sa to strašne dotkne. Partner je dosť výbušná povaha. Keď sa nahnevá kričí a občas mi takto povie. Netreba mu veľa aby sa vyprovokoval… je to vo vzťahu Okej? Každému niekedy prasknú nervy? Ja som na neho ani nikdy v živote nekričala… keď sa pohadame aj led chcem niečo povedať nejako sa zaseknem a plačem… neviem zo seba dostať zmysluplnú vetu. Ale takto škaredo by som mu nikdy nepovedala. Celkom to aj zabolí.
Jedenkrát som povedala škaredo partnerovi ale teda To bola situácia keď došlo k podrazu z jeho strany a teda vyzeralo to že vzťah skončí. Nie som na to hrdá aj keď teda v Tom momente by zrejme reagoval takmer každý tak,valebvztah sme ustáli a viac sa ani nasledovné slová neopakovali ani z jednej strany.
moj exmanzel mi takto nadaval... islo to rokmi...najprv nadaval len okoliu ...potom rodicom... potom uz aj mne... ked som oponovala, preslo to do.hadky, kde sme.sa aj pobili, jednoducho nemal rad, ked mu niekto vratil pozicane... teraz ma.novu zenu najprv som.sa tesila, ze prestal s krikom (aj kvoli nasej dcere) aj chodil na terapie pokial viem.... ale bohuzial stretla som jeho mamu a tiez aj kamaratku co mi.opisala co spravil aktualnej manzelke na prechadzke medzi ludmi.... agresivny clovek ostane agresivnym ak vyslovene nema obrovsku motivaciu na sebe pracovat, ale obavam sa, ze takych jedincov je malo
Toto nie je o vybusnosti, toto je o agresivite. Aj môj muž je výbušný, je schopný a vytočiť nad čímkoľvek a kýmkoľvek a keď nevrieska, tak aspoň frfle. Ale málokedy sa jeho výbušnosť týka konkrétneho človeka a keď aj, tak nikdy nie niekoho doma. Za vyše 20 rokov by som vedela spočítat na rukách, kolkokrat sme sa pohádali a v živote sme si nenadavali. A to mám doma prototyp "protivneho chlapa" (ale má iné kvality, mimo faktu, že pri ňom treba občas vypnúť zvuk by sa pre svoju rodinu rozdal)
Mne nadával.. ale už je ex a môže ísť do piče, kokot jeden 😂😂😂 to na odľahčenie.. nenechaj si to
Ten musi mat v nohaviciach hromokladu a na ucte tucnu sumu. Neexistuje iny dovod, preco by sa jedna zena s takym ... zahadzovala
Nebol by mi ani kamarát, nie to ešte priateľ. Ber nohy na plecia a utekaj. Chlapov je milión a isto nájdeš lepšieho, ako je ten Tvoj de.il
tebe môže byť u riti jeho rýchla zápalná šnúra. Nech sa s tým naučí pracovať a nehučať po ľuďoch. A to s tým odopieraním intímností, no neviem, čo akože na ňom vidíš. Reve na teba, vulgárne hučí a ešte aj nesexuje. Asi ťa živí, preto si s ním, inak netuším čo ťa pri ňom drží
Je len otázkou času, kedy ťa aj udrie. Doteraz to neurobil len preto, že ty nemáš odvahu sa brániť, len plačeš. Stačilo by iba trochu provokácie a zistila by si, že ten chlap je agresor. Ja som myslela, že ťa pri ňom drží skvelý sex a ty nakoniec nemáš ani to. Ničiš si sama najkrajšie roky života.
Tak ôk to určite nie je. Chlap nech niečo robí so svojou vybusnou povahou.
neexistuje aby sme si nadavali, alebo skaredo jeden na druheho rozpravali. Aj ked mame nezhody, nekricime po sebe. Snazime sa komunikovat ako dospeli ludia. Vo vasom vztahu podla toho co opisujes, bude viac problemov. Jedno urcite viem, takto sa partner, ktory ta podla teba "miluje" nemal vobec spravat. Takze, da sa vobec hovorit o laske? Pises, ze ho nechces stratit, ze je to ako keby si stratila samu seba. Lenze ty uz stratena si. Nezijes svoj zivot, ale sa iba podriadujes jeho poziadavkam. Preco? Vsetko si spravne popisala. Uz len otvorit oci a povedat si, ze takto naozaj zit nechces. Si este mlada, zivot mas pred sebou.
Mate deti ak nie rýchlo by som to ukončila. Ak áno nedovoľ aby deti vyrastali tak kde ich otec nádava matke. A muž svojej žene. MY mame 20 roční vzťah ale nikdy mi nekričal pri hádke vulgarnosti.Hádky sú všade ale nádavky že si p..a do vzťahu nepatria tak isto ako násilie nie.Skonči to neskôr to môžu biť bitky a v afekte TI môže niečo urobiť.
Nie je v poriadku aby vám hocikto nadával. To je v pravom rade a v druhom. Nedajte urobiť so seba handru. Neplačte pred ním. Myslí si že má na vrch. Dajte mu jasné najavo že si to ku vám nemôže dovoliť. Ak neuvidíte zmenu treba odísť.
Ty nevies co robit? No kopnut ho do medzinozia🤦🏼♀️
Uraza ta, nadava ti, doprosjescsa o sex… a seale mas pocit ze by si stratía samu seba sk by si sa s nim rozisla?
Najdi si psychologa ci ta nauci si vazit samu seba
Mne by raz nakrical ze som p.. a druhy krat uz iba hluchemu telefonu alebo zabuchnutym dveram
Začni mu ty do k**tov jeb**** nadávať a uvidíš ako sa hneď zhrčí, čo si to ty dovoľuješ. Nie je to ok, tam sú dvierka a zabudchni za sebou.
Nenadava, nekrici a nie je to okej. Ja by som si po sebe kricat nenechala, neznasam to a ani nevidim dovod, preco by mala jedna osoba kricat po druhej.
Nezabudaj, ze ked budete mat deti, bude takto rycat aj po detoch, a to je teda dobry zaklad na traumy.
Rozid sa urcite
Spaja vas iba byt...co by za to dali zeny, ktore maju s chujom aj deti a vedia ze je cas na rozchod. Bud rada ze deti nemate a najdi si takeho ktory aj chce sex a nebudes pre neho, citujem pi☆a jeb☆uta.
@vroni ono to tiež sa netýka konkrétneho človeka ale stále si to odnesiem ja… ja ani neviem čo som zle urobila dnes som mu volala že ma to zamrzelo keď mi tak povedal a on že tak nemám hovoriť sprostosti a ja som nič nevravela len som mu volala keď šoféroval
@maranta_leuconeura tak hromokladu nema na sex zanevrel, peniaze ma ale peniaze mám aj ja
....len ci na sex nezanevrel iba o sa teba tyka...na 99 percent sa vyprazdnuje inde
@zooeynka samozrejme nikdy nevieš ale na 95% som si istá že skôr nie.
Keď si to odnesies ty, tak sa to týka konkrétneho človeka, teba. Môj muž nadáva na politikov, susedov, blbcov a idiotov (to je všeobecne označenie akejkoľvek skupiny, ktoré ho aktuálne vytáča), ale nenadava mne ani smerom ku mne, len čaká na moje "požehnanie". Spôsobom: "Chápeš, čo je to za idiota?"
No tak nam napis co na nom tak milujes, v com je uzasny
@0silvia0 tak keď je dobré obdobie tak je milý pozorný, vtedy cítim že ma ľúbi
A ako casto byva dobre obdobie? To si musis sama rozmysliet, ci chces robit nejakemu chlapikovi hromozvod. Mozno keby si poriadne zasexoval, bol by prijemnejsi, ale ked ani sex ho nebavi...tu tazko radit, aj ked ja sa velmi cudujem co teba na nom bavi, hm ked je obcas mily... no ked ti to staci, tak si ho maj. Aj taketo menej pouzitelne kusy musi mat niekto na krku, aspon ostatnym zenam nechas tych schopnejsich
@0silvia0 tak teraz bolo 2 týždne dobre a od včera zas zle, išiel do roboty a cely nervózny potom som mu volala a som si to odniesla. Ani sa neozval že ho to mrzí, žije hlavne pre prácu … ja nad tím ešte porozmýšľam keď dokončím školu budem mat veľa možnosti možno odídem niekde ďaleko ak to takto stále bude.
Ale neodides. Keby si mala sebeuctu urobis to hned. Sama vidis ze je to nahovno. Ale kedze mate obcas aj dobre obdobia(rozumej nenadava ti do pic), tak sa ho zufalo drzis. Das si urobit zopar deti a urcite sa on casom zmeni....ved chlapi sa svatbou a detmi zmenia, nie? Vela stastia.
@zooeynka tak ako opäť získať tú sebaúctu a hrdosť ?… deti s ním nechcem pokial to ma byt takto to mi je zas jasne že po detoch by sa to len zhoršilo, najskôr chcem mat pekný vzťah az potom deti
NIE, nikdy za 12 rokov!
Sebaúcta ti nič nehovorí? 🤦🏻♀️

Nie, nie je to okej .. vztah bez ucty ... taky by som nechcela.. teda ani si ho taky neviem predstaviť, smutné