icon

Je neetické, keď chcem "kamarátku s výhodami"?

konecneteplo
28. máj 2025

Ahojte. Myslíte, že je neetické, nemorálne ak som prístupný na zoznámenie sa so ženou dievčaťom, ktoré zmýšľa podobne ako ja a chýba jej sex, neha, objatia a všetko okolo toho sama, ale nechce plnohodnotný vzťah z akýchkoľvek dôvodov, ale iba sex, pripadne nejaké spoločné aktivity? Prípadne je vydatá/zadaná a žije vo vzťahu zo strachu zo samoty, zo zotrvačnosti, alebo to nechce/ nemôže zmeniť z rôznych dôvodov?
Som dosť zaneprázdnený a môj životný štýl nieje celkom typický pre bežného domaseda a na plnohodnotný vzťah momentálne nemám priestor, ani čas, ani chuť z dôvodov.

majulino
29. máj 2025

Nemyslím si, že je neetické a nemorálne nájsť si podobné zmýšľajúcu ženu, kamarátku s výhodami, ktorej nejde o vzťah. Ale nájsť si takú vydatú/zadanú/vo vzťahu je už dosť cez čiaru.

sowhat
29. máj 2025

je to take zahravanie sa s citmi... lebo casto taketo "priatelstva s vyhodami" koncia tak, ze jeden z ucastnikov sa citovo naviaze a pokial to nie je vzajomne, bude trpiet. ked chces cisto sex a nechces riesit partnersky zivot a to vsetko okolo, chod za spolocnickou. tam ten vztah konci akonahle opustis byt, v ktorom si ju pretiahol.

earlgrey
29. máj 2025

Kľudne...je veľa žien, ktoré nechcú vzťah ale chýba im sex...tu by som si skôr dávala pozor na nejakú vydatú/zadanú...pretože taká v súčasnom vzťahu nie je spokojná, ak dokáže mať takého kamaráta a tam je oveľa väčšia šanca, že prídu city a namotá sa...ale tak kto sme my, aby sme moralizovali? Za mňa...nech si každý robí vo svojom živote, čo chce...

stanislavicenka
29. máj 2025
@pribinak

Sexovat so slobodnou bez záväzkov je úplne ok
Sexovat s výdatnú alenou žijúcou v partnerstve je neetické - veľmi veľmi slušne povedané

@pribinak ale vies, to je potom rozhodnutie pre nu, nie pre neho

earlgrey
29. máj 2025
@majulino

Nemyslím si, že je neetické a nemorálne nájsť si podobné zmýšľajúcu ženu, kamarátku s výhodami, ktorej nejde o vzťah. Ale nájsť si takú vydatú/zadanú/vo vzťahu je už dosť cez čiaru.

@majulino no tak to už je aj na svedomí tej vydatej a zadanej nie? 😄

la_dolce_vita
29. máj 2025

Nerozumiem, preco to niekto potrebuje rozoberat. Eticke neeticke, nie je to jedno co si kto mysli? Je to tvoj zivot..

minenkaa
29. máj 2025

Ľudia to vy sa naozaj hneď zaľúbite, keď s niekym mate len sex, aj keď častejšie ,veď je to len sex
všetko s čím všetci zúčastnení súhlasia ,nie je neetické a nemorálne

earlgrey
29. máj 2025
@minenkaa

Ľudia to vy sa naozaj hneď zaľúbite, keď s niekym mate len sex, aj keď častejšie ,veď je to len sex
všetko s čím všetci zúčastnení súhlasia ,nie je neetické a nemorálne

@minenkaa No nie, ja sa určite nezaľúbim do niekoho, s kým mám len sex 🤣 ale zo skúsenosti môžem napísať, že vždy ale vždy otravovali muži...lebo sa "zaľúbili" 🤣

minenkaa
29. máj 2025
@earlgrey

@minenkaa No nie, ja sa určite nezaľúbim do niekoho, s kým mám len sex 🤣 ale zo skúsenosti môžem napísať, že vždy ale vždy otravovali muži...lebo sa "zaľúbili" 🤣

@earlgrey tak totreba poslať kade ľahšie

earlgrey
29. máj 2025
@minenkaa

@earlgrey tak totreba poslať kade ľahšie

@minenkaa Samozrejme...😁

dahra
29. máj 2025

@konecneteplo - sex ako dezert po dobrom výživnom jedle je výborný. Jesť iba dezert bez výživu-dávajúcej stravy sa zdá byť možno načas ako fajn vec, ale časom zanechá na tele svoje následky (vážne problémy s váhou, trávením, hormónmi, psychikou aj srdcom,.... Zvýši sa dopamín - hormón radosti. Potom to vyvolá túžbu chce viac.) Toto je pre mňa predstava sexu bez budovania vzťahu. Nakoniec sa to človeku tak páči, že keby mal možnosť sa normálne najesť, vždy ho to bude lákať najprv k pochúťke. Sex spúšťa silné dopamínové reakcie, čo z neho robí veľmi „odmeňujúcu“ skúsenosť – ale zároveň aj emočne a psychicky rizikovú, ak sa z toho stane únik alebo náhrada za hlbšie potreby (blízkosť, sebaúcta, spojenie). Viac ako otázka ohľadom etiky by ma trápila otázka, čo to so mnou spraví - s mojím hlbokým vnútrom - v dlhodobom časovom horizonte. So všemožnou bdelosťou chráň si srdce, lebo z neho pramení život. 🙂

ismarela
29. máj 2025

@konecneteplo akože stať sa môže že sa dvaja stretnú a niečo tam je ale nie všetko takže vzťah z toho nebude…ale aby som si zámerne hľadala niekoho len na sex? Čo som zvieratko? 🤦‍♀️

zelenina1
29. máj 2025
@petulda333

Mne je jedno co si kto o tom mysli. Takto som sa spoznala s mojim uz manzelom. Nezavazny sex,nic viac,ale s pravidlami...po par mesiacoch sa zalubil,ja neskor a sme uz 16r spolu

@petulda333 no a ked sa ta decka raz opytaju ako si sa spoznala s tatinom...... Aaale decka, normalka... nezavazne sme trtkavali, ani jeden z nas to nebral prilis vazne a casom to nejak klaplo 🙂 .... len si robim srandu, kazdy mame nejaku tazsie publikovatelnu historiu, naozaj tu nebudem moralizovat :D

petulda333
29. máj 2025
@zelenina1

@petulda333 no a ked sa ta decka raz opytaju ako si sa spoznala s tatinom...... Aaale decka, normalka... nezavazne sme trtkavali, ani jeden z nas to nebral prilis vazne a casom to nejak klaplo 🙂 .... len si robim srandu, kazdy mame nejaku tazsie publikovatelnu historiu, naozaj tu nebudem moralizovat :D

@zelenina1 uz sa nas pytali,ze kde sme sa spoznali. Stacilo im,ze to bolo na internete,sli sme na kavu a zalubili sa 😁 detaily im netreba vediet

sova7
29. máj 2025

Druhým do vzťahu nelez. Ak si nájdeš slobodnú ktorej stačí klobáska a nepotrebuje chovat prasa ok. Ale myslí aj na to že veľa žien ktoré chcú niekoho do vzťahu ti to nepovie hneď aby si nezutekal a povedia že hľadajú to čo ty. Dosť žien si začne akože vzťah s nadejou že časom sa to zmeni na viac. Istotu že jej to bude tiež stacit nikdy nemáš

mantilka
29. máj 2025

City sú ľudské, takže dlhodobo to asi nepôjde podľa zivocisnych pudov. Môj názor je to neetické a nemorálne. Už vobec nie so zadnou/vydatou. Keď si zaneprázdnený hľadaj si zaneprázdnenu ale s citmi.

mantilka
29. máj 2025

Máš problém s citmi a budeš mať ešte väčší, čím viac sa budeš neuvážene zraňovať.
Čo povieš na scenár, že nájdeš takú s ktorou ti to bude klapať podľa tvojho plánu a zrazu ťa kopne do holej prdele a odíde za ďalším. S tým musis počítať. Nečakaj, že všetko bude klapať a všetko budeš mať pod kontrolou lebo takto umelo nastavený vzťah je odsúdený hneď od začiatku na koniec.

konecneteplo
autor
29. máj 2025
@mantilka

Máš problém s citmi a budeš mať ešte väčší, čím viac sa budeš neuvážene zraňovať.
Čo povieš na scenár, že nájdeš takú s ktorou ti to bude klapať podľa tvojho plánu a zrazu ťa kopne do holej prdele a odíde za ďalším. S tým musis počítať. Nečakaj, že všetko bude klapať a všetko budeš mať pod kontrolou lebo takto umelo nastavený vzťah je odsúdený hneď od začiatku na koniec.

@mantilka Tak ma kopne... A? Život ide ďalej, niesom zrovna typ, ktorý by sa psychicky z toho zrútil, zoberiem to stoicky ;).

konecneteplo
autor
29. máj 2025
@sova7

Druhým do vzťahu nelez. Ak si nájdeš slobodnú ktorej stačí klobáska a nepotrebuje chovat prasa ok. Ale myslí aj na to že veľa žien ktoré chcú niekoho do vzťahu ti to nepovie hneď aby si nezutekal a povedia že hľadajú to čo ty. Dosť žien si začne akože vzťah s nadejou že časom sa to zmeni na viac. Istotu že jej to bude tiež stacit nikdy nemáš

@sova7 No veď ked si budeme rozumieť skvele a bude stotožnená s tým, že môj životný štýl je iný od bežného chlapa, tak nevidím problém 😊. Len nehľadajte za tým nic extravagantné, keď hovorím, že mám iny životný štýl ako bežný chlap ;).

konecneteplo
autor
29. máj 2025
@ismarela

@konecneteplo akože stať sa môže že sa dvaja stretnú a niečo tam je ale nie všetko takže vzťah z toho nebude…ale aby som si zámerne hľadala niekoho len na sex? Čo som zvieratko? 🤦‍♀️

@ismarela No niekedy si v období, kedy máš iné priority ako si hľadať vážnu známosť, ale pritom by si prijala milenca. Predsa sme "živočíchy", ktoré potrebujú aj sex a s ním spojené hormonálne reakcie v tele ;)

morpheuss
29. máj 2025

@konecneteplo Rozmýšľam, prečo by si chlap priešiel pýtať povolenie mať sex od žien na modrom koníku (čo je asi najtoxickejšie miesto na celom internete).... a jediný racionálny dôvod je, že dúfa, že tu na také niečo dostane ponuku... v tom prípade držím palce 🙂

earlgrey
29. máj 2025
@morpheuss

@konecneteplo Rozmýšľam, prečo by si chlap priešiel pýtať povolenie mať sex od žien na modrom koníku (čo je asi najtoxickejšie miesto na celom internete).... a jediný racionálny dôvod je, že dúfa, že tu na také niečo dostane ponuku... v tom prípade držím palce 🙂

@morpheuss Moja reč 🤣

morpheuss
29. máj 2025
@earlgrey

@morpheuss Moja reč 🤣

@earlgrey ty sa láskavo vyjadri, či s obriezkou alebo bez 😂

Modrý koník
29. máj 2025
@konecneteplo

@ismarela No niekedy si v období, kedy máš iné priority ako si hľadať vážnu známosť, ale pritom by si prijala milenca. Predsa sme "živočíchy", ktoré potrebujú aj sex a s ním spojené hormonálne reakcie v tele ;)

@konecneteplo Ahoj, prosíme o reakci na naši zprávu, najdeš ji v upozorněních, díky za pochopení.

zuzanita1609
29. máj 2025

Ou, koník zaúradoval 🤭. Tiež asi vidí,čo v skutočnosti nie je narovinu napísané 😁.

earlgrey
29. máj 2025
@morpheuss

@earlgrey ty sa láskavo vyjadri, či s obriezkou alebo bez 😂

@morpheuss samozrejme s obriezkou ☺️každému mužovi by som predkožku odsekla 🤣

konecneteplo
autor
30. máj 2025
@morpheuss

@morpheuss Rozmýšľaš správne ;)

earlgrey
30. máj 2025
@konecneteplo

@morpheuss Rozmýšľaš správne ;)

@konecneteplo Toto tu nepíš verejne, vyhodia ťa odtiaľto 🤣🤣🤣 už si na teba brúsia zuby

mantilka
30. máj 2025
@konecneteplo

@mantilka Tak ma kopne... A? Život ide ďalej, niesom zrovna typ, ktorý by sa psychicky z toho zrútil, zoberiem to stoicky ;).

@konecneteplo Nebuď si istý, že vždy to ustojíš. Ľudská bytosť nie je robot, ktorý je ovládateľný na 100%.

konecneteplo
autor
30. máj 2025
@mantilka

@konecneteplo Nebuď si istý, že vždy to ustojíš. Ľudská bytosť nie je robot, ktorý je ovládateľný na 100%.

@mantilka To ani netvrdím, stať sa môže hocičo ;). A čo potom? No rozhodneme o tom obidvaja podľa situácie.
Jedno prezradím takto verejne. Mal som pri sebe niekoho, kto ma fyzicky nepriťahoval, v posteli to tiež bolo oničom a dokonca ani feromónmi mi nesedela a aj tak som si ju zobral za ženu (viem, moja hlúposť ). Ale beriem to ako poučenie. Takže ak si budeme rozumieť najprv v posteli a potom aj ako ľudia... nech sa páči, môže sa stať hocičo.