Je neetické, keď chcem "kamarátku s výhodami"?
Ahojte. Myslíte, že je neetické, nemorálne ak som prístupný na zoznámenie sa so ženou dievčaťom, ktoré zmýšľa podobne ako ja a chýba jej sex, neha, objatia a všetko okolo toho sama, ale nechce plnohodnotný vzťah z akýchkoľvek dôvodov, ale iba sex, pripadne nejaké spoločné aktivity? Prípadne je vydatá/zadaná a žije vo vzťahu zo strachu zo samoty, zo zotrvačnosti, alebo to nechce/ nemôže zmeniť z rôznych dôvodov?
Som dosť zaneprázdnený a môj životný štýl nieje celkom typický pre bežného domaseda a na plnohodnotný vzťah momentálne nemám priestor, ani čas, ani chuť z dôvodov.
@konecneteplo pokiaľ hľadás"ancu" a nájdeš, tvoja vec. Pre mňa taky človek nepredstavuje muža. Ale to ty riešiť nemusíš. Ani tá nemusia zaujímať názory iných ľudí.
@konecneteplo ty si tu už písal, však? Neetické to nie je, pokiaľ nejakú do toho nezatiahneš podvodom, klamstvom a manipuláciou. Ak takú nájdeš, čo to prirodzene tak chce, tak pohodka
@konecneteplo ty si tu už písal, však? Neetické to nie je, pokiaľ nejakú do toho nezatiahneš podvodom, klamstvom a manipuláciou. Ak takú nájdeš, čo to prirodzene tak chce, tak pohodka
@lllaila Ešte som nepísal. Vlastne áno, pred pár minútami ale moderátor mi vymazal vlákno.
A prečo nie dámy, ktoré sa tým živia? Sú také,aj spoločníčky, ktoré nemusíš nájsť niekde von. A môžete si dať len kávu a pokecať . Či platiť za spoločnosť už nezapadá do plánov?🤭
to už nikomu ani neetické nepríde...najmä nie mužom s funkciou... 😉
A prečo nie dámy, ktoré sa tým živia? Sú také,aj spoločníčky, ktoré nemusíš nájsť niekde von. A môžete si dať len kávu a pokecať . Či platiť za spoločnosť už nezapadá do plánov?🤭
@zuzanita1609 To mi ani nenapadlo, toto zas odmietam, nie kvôli peniazom, ja by som skôr chcel dlhodobý pomer s jednou osobou...
@zuzanita1609 To mi ani nenapadlo, toto zas odmietam, nie kvôli peniazom, ja by som skôr chcel dlhodobý pomer s jednou osobou...
@konecneteplo jednoduché riešenie. Nakoniec z toho aj tak výjde jeden zranený. Čiže ak chceš spoločnosť len na radovánky,tak si zaplať, neublíži sa nikomu 😏.
@konecneteplo jednoduché riešenie. Nakoniec z toho aj tak výjde jeden zranený. Čiže ak chceš spoločnosť len na radovánky,tak si zaplať, neublíži sa nikomu 😏.
@zuzanita1609 To myslím, že nieje pravidlo aby musel z toho výjsť vždy jeden zranený. Či hovoríš z vlastnej skúsenosti?
@konecneteplo ano je to neeticke a nemoralne.
@zuzanita1609 To myslím, že nieje pravidlo aby musel z toho výjsť vždy jeden zranený. Či hovoríš z vlastnej skúsenosti?
@konecneteplo Áno,z vlastnej skúsenosti. Síce dávno,ale viem,že to nemá zmysel.
Také, čo so mnou súhlasia sa sem asi neodvážia napísať. Počul som, ze jentu dosť moralistiek 🙂)).
Taká môže kľudne napísať súkromne.
@konecneteplo ano je to neeticke a nemoralne.
@domkakvet neetické a nemorálne za predpokladu ,že jeden je zadaný,poprípade obaja. Ak sú obaja slobodní a nechcu sa viazať tak v tom prípade je to v poriadku.
Mne je jedno co si kto o tom mysli. Takto som sa spoznala s mojim uz manzelom. Nezavazny sex,nic viac,ale s pravidlami...po par mesiacoch sa zalubil,ja neskor a sme uz 16r spolu
Mne je jedno co si kto o tom mysli. Takto som sa spoznala s mojim uz manzelom. Nezavazny sex,nic viac,ale s pravidlami...po par mesiacoch sa zalubil,ja neskor a sme uz 16r spolu
@petulda333 Waaaavv, toto je krásny príbeh.
Ináč myslím, že takýto štýl zoznamovania je lepší, ako niektoré zvrátené nastavenia typu "sex až po svadbe". Pretože nenamýšľajme si, ale ked to v posteli neklape, nemôže to byť dlhodobý plnohodnotný vzťah.
@domkakvet neetické a nemorálne za predpokladu ,že jeden je zadaný,poprípade obaja. Ak sú obaja slobodní a nechcu sa viazať tak v tom prípade je to v poriadku.
@lenkasarka No ok ale čo v prípade, že jeden je zadaný, ale z dôvodov napr. finančných, majetkových, prípadne nechcú spôsobit traumu dieťaťu? Alebo nejaký iný dôvod, ktory mi momentálne nenapadá....
Nezavazny sex dvoch nezadanych ludi je podla mna "v pohode", nic poburujce ani neeticke na tom nevidim (tiez sme tak povodne zacali s manzelom), vztah so zadanou zenou pre mna akceptovatelny nie je a ani so zadanym muzom, som totiz toho nazoru, ze ak si vo vztahu nespokojny a nevidis moznost ako to riesit, mas sa najskor rozist/rozviest a nie chrapat s inym/inou a ziadny dovod pre mna nie je akceptovatelny (ani majetok, ani citova ujma, dieta za mna v idealnom svete nema vyrastat v zlom alebo nefunkcnom vztahu).
@lenkasarka No ok ale čo v prípade, že jeden je zadaný, ale z dôvodov napr. finančných, majetkových, prípadne nechcú spôsobit traumu dieťaťu? Alebo nejaký iný dôvod, ktory mi momentálne nenapadá....
@konecneteplo slabé výhovorky. Cesta je vždy,len treba chcieť. Ja nemoralizujem mne je úplne jedno kto čo robí so svojim zivotom.
@petulda333 Waaaavv, toto je krásny príbeh.
Ináč myslím, že takýto štýl zoznamovania je lepší, ako niektoré zvrátené nastavenia typu "sex až po svadbe". Pretože nenamýšľajme si, ale ked to v posteli neklape, nemôže to byť dlhodobý plnohodnotný vzťah.
@konecneteplo a doplnim este, je ludia mozu mat krasny a plnohodnotny vztah aj bez toho, aby to "fungovalo v posteli", nie kazdy ma sex vysoko na rebricku potrieb, dolezite je, aby to mali obaja rovnako
Ja toto nemusím, pripadala by som si ako matrac, ale ... mám kamarátku, nechce rodinu/deti, dobrá práca, kariéra atď. ... hádam 6 rokov spáva s rovnakým workoholikom, ako je ona ... chodia na dovolenky, každý je v inom hoteli, každý má svoj vlastný program, fakt sa stretávajú len za účelom sexu ... hovorí, že jej to takto vyhovuje a je spokojná ... len či bude spokojná, keď bude mať 60 a bude sama, je otázne ...
V dnesnej dobe ambicii, karier, penazi, majetkov, uzivania si a pretrcania sa na socialnych sietach si to takto predstavuju aj mnohe damy. Neviazat sa, neriesit vztahy, rodinu... nie je cas (ani zaujem). Kamarat (vysoky fesak) bol dlho na "tych lepsich" platenych zoznamkach a niektore adeptky sa ho na priatelstvo s vyhodami priamo pytali, ine sondovali, ci byva v dome, ake ma auto atd. (zadrel ze Daciu a bolo po zaujme). Problem bol v tom, ze on hladal normalny vztah.
Pokial su obaja nezadani, maju na to svoje dovody a zhodnu sa na tom... Kazdy sme iny...
@konecneteplo a doplnim este, je ludia mozu mat krasny a plnohodnotny vztah aj bez toho, aby to "fungovalo v posteli", nie kazdy ma sex vysoko na rebricku potrieb, dolezite je, aby to mali obaja rovnako
@petamich Podľa mňa to je pretvárka, nie plnohodnotný vztah, keď to v posteli neklape a vôbec nemusí byť sex na popredných priečkach. Je to naša živočíšna potreba.
@petamich Podľa mňa to je pretvárka, nie plnohodnotný vztah, keď to v posteli neklape a vôbec nemusí byť sex na popredných priečkach. Je to naša živočíšna potreba.
@konecneteplo a podla mna nemas pravdu a aplikujes podla seba sudim teba 🙂 asi sa zhodneme, ze sa nezhodneme
@mirokub 🙈 tak do takýchto extrémov nechoďme, aj seba mám rád aby sommsa chránil od chorôb.
Možno to tak vyznelo, že ja už mám nejakú takú známosť, resp. možno si to tak pochopila, čo čítam tvoje riadky. Nemám.
Ináč veľmi múdro píšeš a najvoac súhlasím s tým, že sa treba na začiatku dohodnúť, určiť si hranice a užívať si jeden druhého.
@mirokub vidíš a v tomto s tebou súhlasím 😀. Neexistuje,aby niekto dlhodobo s niekým "len spal" a časom sa neprejavili city. Pretože, povedzme si úprimne,aj ten sex, ktorý môže byť nezáväzný,ale opakujúci sa vedie nakoniec k citom. Preto ostáva jeden v nevýhode a ten druhý s výhodami. Je to pre niekoho len jednoduchá cesta k sexu s výhodami ale iba pre jedného.
@mirokub tak tak. Ale to boli časy ešte neuváženeho zmýšľania . Čiže, kamarát nekamarát,s kamarátmi sa nespí 😁.
Áno je.

Sexovat so slobodnou bez záväzkov je úplne ok
Sexovat s výdatnú alenou žijúcou v partnerstve je neetické - veľmi veľmi slušne povedané