Je normálna chladná reakcia na oznámenie tehotenstva?
Zdravím Vás tu a vopred ďakujem za radu.
Konečne po 2 rokoch som otehotnela na druhý pokus po IVF. (komplikovaný dlhý bolestivý proces). Išli sme to oznámiť manželovej svokre a švagrine s rodinou. Manžel povedal, že čakáme naše vytúžené dieťatko. Ich reakcia bola len "TICHO" (pár sekundové ticho) a potom usmev a horkoťažko povedali "gratulujeme" Svokra sa iba usmiala (možno nasilu), reakcia žiadná..., žiadná radosť.... proste nič… Všetci traja boli len ticho ako na pohrebe. Je to normálne???? Ako sa mám teraz k nim chovať????
Ako bonusom bola švagrininá reakcia (je matkou zlateho chlapčeka) hneď po oznámení sa iba pozrela dole očami na zem, sklonila hlavu a ticho... až neskoršie povedala gratulujem aj s ostatními.
Na švagrovi som videla, že bol veľmi dojatí ten jediný sa veľmi tešil. Potom podali ruku a povedali gratulujem, radosť tam nebola žiadna, nič boli veľmi chladný a asi nečakali takúto životnú udalosť, že ešte vôbec budeme mať dieťa.
Nečakala som takúto reakciu od nich, bolo mi to ľúto a veľmi do plaču... :( :( :(
Manžel videl na mne, že sa mi to nepáčilo a nič nepovedal. Keď sme odchádzali tak mi v aute povedal, že nečakal takúto reakciu, čakal, že bude lepšia... Tlačím naňho aby to povedal jeho mame a zastál sa mňa ale on to nikdy nepovie tak sa hádame kvôli tomu a chce sa odsťahovať z môjho bytu a vyťahuje rozvod ak nezmením svoj postoj k jeho rodine. Je to normálne?????? Oni mi ublížili, nie ja ím!
Večer som veľmi plakala a potom som sa aj zrutila po psychickej stránke v noci, tak zle mi bolo, divný pocit som mala aj v bruchu... :(
Urobila som chybu, že som tam išla a povedali sme to :(
Na druhý deň som začala krvácať a išli na pohotovosť tam si ma nechali 3 dni lebo to bol spontany potrat a nejak sa im to tam nepozdávalo, nepáčilo a neskoršie sa to skončilo kyretážou :(
Moje dievčatko zomrelo vo mne, čo im nikdy neodpustím.... :(
Svokra vždy uprednostňovala iných ľudí ako mňa ale ja som k tomu nekládla veľký dôraz až doteraz…Neskoršie som jej volala povedala a vykričala som všetko čo som mala na srdci… ani nevedela, že som 2x bola behom 2 mesiacov v nemocnici po mojej návšteve u nej. Zaujíma sa iba o ľudí o ktorých chce. Mohli aspoň predstierať, že sa tešia a nie byť ticho ako na pohrebe
Je takáto reakcia normálna????
Švagrina mala meniny i napriek tomu som zavolala a zablahoželala (zdvihla hovor tak nasrato a povedala mi "PROSIM" a teraz bude mať svokra narodeniny)
Išli by ste jej zagratulovať???????? Alebo ako sa mám k nich zachovať, poradte prosím...
Vopred ďakujem.
A uz zasa posielame dokumenty a telefonne cisla na doktorky 🤔 dnes tu uz take bolo, mohla si si dat pozor
@mk1111111111 ja som neposilala žiadné dokumenty a už vôbec nie telefonne čísla. Vidiš to niekde? Mám oveľa lepší nápad: kľudne @aurora 33 a @minekak a hlavne @veronikaszabova môžu ísť somnou k mojej DR. dám jej súhlas aby ich poučila ako to prebieha pri IVF a potom nebudú písať nezmysli, oni budú zahanbené ich negramotnosťou a neznalosťou.... :D
@veronikaszabova a jasne že po všetkých tých výmysloch čo tu popisala jej toto uverím. O týždeň mozno odletí aj na Mesiac 😅😅😅😅
@veronikaszabova ja som už na ňu aj zabudla, som normálne musela pozrieť diskusiu o čom bola

@veroninkaszabova uz sa asi nedozvieme 🙂