Je normálne, keď chlap oslovuje kolegyne miláčik?
Je podla vas normalne ak vas chlap oslovuje svoje kolegyne milacku???
Mne kolega hovorí zlatíčko, nehľadám za tým nič, je homosexuál 🙂
Nie, vadilo by mi to.
Ospravedlňovať, že si niekto nevie zapamätať meno ak nie je postihnutý človek je trošku odveci
milacik by mi asi vadilo, mne obcas zo srandy povie kolega "moja", ale to je asi iny level. svojho muza si musis poznat sama. ja svojho muza poznam a viem, ze takto na zeny nerozprava, nie je to vobec jeho styl, takze ak by nejaku tak oslovil bola by som v strehu :D
Neviem si predstavit zeby takto hovoril moj muz, lebo tak nehovori ani mne...ale ked moju prezyvku od detstva pouzije pri mojej menovky ,to ma trochu prekvapilo a hlavne dcery nasej sa to dotklo ako tak moze povedat inej babe ako mne 😆....v praci kde je vela zien a par chlapov to bezne pocujem milacku sem milacku tam, aj mna tak nazve kolega a nic na tom nevidim...on to mysli kamaratsky a ja to tak beriem tiez
Áno, pokiaľ sa nechce pomýliť pri oslovení partnerky v posteli. Tak to robia tí múdrejší. Keď totižto slovujete milencov a milenky menom, môže dôjsť v určitých situaciách ku zámene mena. 🤣🤣🤣
Bezne tak oslovujem kolegov aj kolegyne 😄 a nic to pre mna neznamena. Milacku, laskykvet, zkatusik 😁 je to pre nas len taka sranda, absolutne nic sexualne.
Mne to vadi aj od kolegyne. Mojko, zlatko. Brrr. Mam svoje meno.
Nie, oslovuje tak mňa, moju manželku
Tak ty si musíš poznať muža, aký je žoviálny, extrovertný, spoločenský a pod. Keby to hovoril môj muž kolegyniam, tak by mi to prekážalo, pretože to preňho nie je bežný slovník a bol by to znak niečoho čudného. Ak by sa ale tak bežne bavil aj s kamoškami mojimi či s rodinou atď a vedela by som, že skrátka takto komunikuje, tak asi ok. Ty si ho poznáš lepšie než my.
Dviham telefon jednemu kolegovi priatelovi a vzdy poviem milacik co pre teba mozem urobit?
Moj muz o tom vie. Tiez sem tam tak oslovi kolegynu. Nevadi nam to.
Ak majú normálny zdravy priateľský vzťah tak je to normálne.. tiež sme sa s kolegami - kolegyňami oslovovali srdco, miláčik láska.. a nebolo v tom nič len sme boli super kolektív 😉
Podľa mňa je to taký typ človeka. Poznám chlapov, ktorí by to nevraveli určite, ale poznám aj takých, ktori sú veľmi priatelski a otvoreni, a takito to vravia len tak, nič sexuálne.
No ak by môj manžel oslovoval dáku fesandu mladu takto, vadilo by mi to.
Moja kolegyna oslovuje kolegov "zlatko". 🙈
Mna tak oslovujú aj kolegyne a určite nie sú na ženy 😅 neviem čo to v ľuďoch je, proste im to príde absolútne samozrejme. Ako keď som bola dieťa, všetky deti okolo sa zdravili susedom “bozkávam” ja som to nenávidela! Nechápem, kto to mohol považovať za normálne, podľa mna to bolo uchylne
Mňa tak oslovoval na brigáde o dosť starší (pre mňa vtedy) ženatý kolega. Miláčku či Pusinka... To som bola ešte mladá šťanda a bolo mi to veľmi nepríjemné. Ale nevedela som sa voči tomu ohradiť, len som okolo neho prebehla bez úsmevu. Dnes by som sa ale ozvala, aby ma tak neoslovoval.
Mne by vadilo, keby ma tak menoval aj kamarát, nielen kolega či nadriadený.
Nie je to ok podľa mňa. Je to slizké.
Muž má zopár kamarátov, ktorí ma oslovujú miláčik a aj pred mojím chlapom. Oni sa aj navzájom tak oslovujú 😃, majú manzelky. Zo začiatku som si na to zvykala, lebo dovtedy som takto oslovená bola iba od mojej polovičky. Viem, že za tým nie sú nijaké vedľajšie umysli 🙂
Mne osobne by to vadilo či by mal polovičku alebo nemal a či by som ja mala polovičku alebo nemala... jednoducho nie
To robil aj moj byvaly kolega, nepovedal mi inak ako milacku, zlatinko. Aj ked uz spolu nerobime tak obcas vybehneme na kavu, rozumieme si. Ale vidim ze ho fyzicky nepritahujem a rovnako ani on mna, navyse poznáme sa cez 2roky cize postranne umysly by som uz zachytila, preto tie oslovenia neriešim, aj ked je to podla mna tiez velmi zvlastne
Jaj a mňa oslavuje šéf Zlatino 😂 a mne ti je tak jedno po 16 rokoch vo firme
Mám kamarátku, ona oslovuje všetkých mužov bobáčik 😀 A nás kamarátky oslovuje drahá. Dokonca oslovuje aj môjho manžela, že bobáčik ...keď sme u nich na opekačke. Len svojho manžela oslovuje normálne menom. Ale tak on je taký suchár. On sa veľmi ani nezasmeje.
Pokial tak vola vsetky a ma 70 rokov, tak ano😅
Mám dvoch kolegov v kancelárii a oslovujeme sa zlatino alebo zdrovnenina mena,sme k sebe veľmi milí,priateľski, empatickí. Všetci máme rodiny, deti a navštevujeme sa. Nič sexuálne v tom není.
Zalezi ake su medzi nimi vztahy. Ked to ani jednej strane nevadi, beru to s humorom a kamaratsky, nevidim problem.

To je inak slizké 🤢
Nie, v práci sa všetci oslovujeme krstnými menami, vrátane nariadených, ale žiadne slizké, či pre manželku/ manžela sa hodiace oslovenia nepoužívame, nie je to vhodné a to sme dobrý kolektív.
Zapamätať si niekoho meno, by malo byt minimum, čo sme ochotní pre kolegov spraviť.