Je normálne, keď manžel vykonáva domáce práce?
Manželia 1 dieťa. Manžel robí nákupy, vari, uprace za sebou, umýva riad, pečie, dieťaťu kupuje potrebné oblečenie. Je to podľa Vás normálny vzťah?
@anonym_autor nenormálna nie je len tvoja otázka..
V normálnom, vyrovnanom vzťahu sú na všetko dvaja - vrátane nákupov, upratovania, varenia a dietata.
A je mi luto všetkých žien, ktoré si partnerský vzťah mylia so službou mužovi.. (samozrejme platí to aj opačne)
A ty robíš potom čo keď toto robí on ? . Dúfam ze ponožky nechavaš na stole 😆
@anonym_autor niz, prec su casy kedy sa zeny isli zodrat doma na druhej smene popri vlastnej praci a uceni s detmi, my si povinnosti doma delime nakolko je to NASA SPOLOCNA domacnost 🙂
Obaja by sa mali podielat na chode domacnosti, takze preco by to nebolo normalne, ak manzel robi niektore veci? Neznamena to ze ich robi len on ani ze vsetko robi len on...
Pved keď sa To to zdá divné, robí všetko sama, iné ženy by to ocenili.
A ani, aj môj uprace, povysávať a varí keď má čas. Som na rodičovskej a aj študujem pravo, sám mi navrhol,že ak chcem,nech idem. ( On je stavbár).
my sme s muzom asi z divnych rodin, lebo aj nasi otcovia sa staraju, varia, upratuju. Moj muz bol dokonca na materskej, kym ja som si v praci v klude pila kavu 😂
@anonym_autor konečne je tu opis rovnomenného partnera a nielen dieťaťa vo vzťahu.....
Čo by som ja za to dala 🤣
dietatu kupuje potrebne oblecenie...???...kks, to komu kole oci tato , dokonca povinna, zalezitost??? nebud zbabela a odpis...
@anonym_autor nie nie je. Má sedieť na gauči a škrabať si vajca, obcas ženu plesknut po riti a zanadavat..... Ako vážne???
Ak ho to baví, tak nevidím problém. Pokiaľ sa nesťažuje alebo to nerobí kvôli tomu aby to v budúcnosti vytiahol :D
Môj aj ožehlí a a dokonca si aj sám zašije dieru na ponožke , asi sme nenormálni. Toto sú otázky 🤦🏻♀️
@anonym_autor
Aj vložky ti kupuje?
@anonym_autor
Aj vložky ti kupuje?
@anonym_55770c moj kupuje, ked musi
@anonym_autor
Aj vložky ti kupuje?
@anonym_55770c moj mne tiez, ked sa nieco stane a doma nemam.
@anonym_55770c tvoj ti nekupi?
@viestta aj môj kúpi, ak sú v zozname napísané, vôbec s tym nemá problém.
@anonym_55770c tvoj ti nekupi?
@viestta
Nie, moj nie,ja som hetero a som 🧔♂️
@anonym_autor môže to ukazovať nielen na neschopnú švagrinu/nevestu, ale aj na všetečného chlapa, ktorý si myslí, že vie všetko najlepšie😉

To sa pytas ako svokra kvoli svojmu synovi? 😄