Je normálne, keď matka kupuje synovi spodné prádlo?
Ahojte, aký máte názor nato ak matka kupuje svojmu zenatemu synovi po tridsiatke spodné prádlo ? Druhému synovi tiež, aj kondómy ? Len mne je to nechutne ?
🤔 Co je na tom nechutne? Nechutne považujem to, že by som chodila zbierať k nemu použité slipy a doma ich pred praním očuchávala 🤣
Moja svokra bezne kupuje aj mne, aj manželovi aj spodné prádlo a posiela v balíku 🙈
@stanulienkat ved zase neprekrucaj, to je snad velky rozdiel. Matka syna vynosila, porodila, menila plienky, utierala prdel, ucila ho umyvat genitalie, vypiplala ho...porovnavas neporovnatelne 🤦
@zuzkavladko porodila ho, ale treba prestrihnut pupocnu snuru a vediet, kedy je dost.
@stanulienkat stále je to jej dieťa. Ona ho neberie ako chlapa, ale ako svojho syna. A keby mal cez 30 a bol slobodný, býval by u rodičov, tak by to už nevadilo?
@sima234 zaujímave tieto obhajoby o dieťati. Hlavná vec, ze 3/4 tém na modrom koníku tvorí to, že matka sa nevie odpútať od syna a stále sa mu montuje do života. A možno to začína práve týmto spodným prádlom. Potom by sa tu mamičky nemali sťažovať ani na iné zasahovanie do súkromia. Veď je to ich syn.
Keby slo o dceru, tak to este pochopim. Ovšem je to len môj názor, mne sa to proste zda čudné a nevhodne.
Ako s ním rozoberá sexuálne praktiky? To ma zaujalo, to mu akože rozpráva o svojom sexe, jeho vlastná matka? 😳 Či som to zle pochopila?
@stanulienkat jeeeeminecku hovorime o trenkach a nie planovani rodinnej dovolenky mamickou 🤣
A teda trenky keby kupovala svokra môjmu mužovi by mi prekážalo skôr z toho titulu že mina peniaze na blbosti ktoré si zabezpečujeme sami, nie sme už malé deti.. to by mi vadilo aj keby išlo o ponožky, sme dospeli, tak nás nikto neoblieka, len my sami.. našťastie moja svokra si už viac menej nechala vysvetliť že zarábame a nemusí kupovať nič len preto že vidí.. ludstvo sa raz vo veciach utopí..
Ak by išlo o mladého dospelého čo žije s mamou nevidím na tom nič zle.. asi aj ja budem kupovať synovi veci keď bude u nás bývať aj keď bude dospely.. keď sa začne živit sám už zvládne aj nakupovanie prádla..
UPS, sorry, teraz čítam, že ženatému po 30tke. Tak to by som už asi nerobila
U nas to teda bezne nie je. Bolo by mi divne, keby svokra alebo moja mama muzovi dali trenky ci uz bezne alebo na sviatok. O kondomoch ani nehovorim. Spodna bielizen sa u nas takto proste nerozdava.
Také spravanie je typické pre starsiu generaciiu ludí, kedy sa muzom nedovolilo dospiet a zasekli sa v mnohych veciach vo fungovani 10-11 rocneho chlapca.
Alebo zenam na MK by matka, ci svokra kupovala podprsenky, spodne gatky 😀
@zuzkavladko ale ten syn je uz dospely, uz mu urcite sluzby proste poskytovat netreba.
Moja švagriná raz kúpila môjmu vtedy 16-rocnemu synovi slipy s nápisom "touch me". Skoro mi zabehlo. Ale tak pomyslím si svoje a život ide ďalej. 😂🫣
@zmrzlinka2021 co matka, svokra, mohol by svokor, to by bolo povyku, ze je uchyl.
@janickacrazy ou😀
Dalsia co nema problem so svokrou, ale s muzom.....
@mandzula Slovensko je tvrdo patriarcharna spolocnost a muzom neumoznujeme vyrast... spravame sa k nim neraz dehonestujuco.
@janickacrazy ja som minule deťom kupovala slipy a keďže som najstaršiemu zobrala malo, len som poslala dcéru nech vyberie ďalšie.. keďže najstarší už musí nosiť pánske (ma len 12, ale narástol 😁) tak vybrala nejaké s obrázkom čo sa jej páčil.. až keď som doma šla prať tak som si všimla že fúha, sú to dva poháriky s očami čo sa jeden vlieva do druhého a teda dospelý pri pohľade na to pochopí o čo ide.. 🤣🤣 našťastie bolo to len na jedných tak tie som schovala.. snáď ich nebude hľadať..
@zmrzlinka2021 najma niektore nevyzrete mamky.
A potom sa zeny takychto chlapov cuduju, ze im tie trenky musia kupovat ony, lebo chlap ani netusi, kde sa take nieco predava.
@mandzula To ze sa tak spravaju tety 60+, mavnem rukou, ale ak mladsie, tak trapas...
Svokra asi nechce od teba vnuca😂
@jana_eyre_2 správne si to pochopila. O tom čo a kedy robí so svojím mužom
@stanulienkat aj podľa mňa to je divné.
Ešte na nejaký sviatok možno, ale inak je to dosť divné.
Môj partner si oblečenie, teda aj boxerky kupuje sám. Nie je malé dieťa, aby som mu oblečenie kupovala ja či jeho mama. Vlastne ani si to neviem predstaviť. 🙈 Ale ja si neviem predstaviť ani to, aby mne moja mama kupovala nohavičky. A to máme dosť dobrý vzťah, rozprávame sa o všetkom (áno aj o tom), ale prišlo by mi to také divné, keby mi kúpi nohavičky. 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Ja si neviem predstaviť, že jedného dňa by mi mama zazvonila pri dverách, "na tu máš kondómy".
Moja svokra je nakupna maniacka rovnako ako ja a oblecenie kupuje niekolko x do tyzdna celej rodine, cize dospelim synom, sem tam aj mne nieco pekne ked zbada, nasmu synovi ustavicne a aj manzelovi samozrejme. Pride mi to uplne v pohode 😃
Kondomy su uplne ina vec, to by nekupil nik z nasej rodiny
uplne normalne, moj bude mat 50 a mama mu stale kupuje spodne pradlo (samozrejme nie len tak, ze isla som okolo doniesla som, u nas je to vec sviatkov) :DDDD slipy aponozky a tielka ma takmer vylucne od nej :DD ja dokupujem take lepsie veci par kusov.. moj chlap si nikdy trenky ani nic nekupil sam hadam :DDD v podstate vobec na nakupy nechodi, ak nejde o topanky, oblek a tak...
Pochopitelne kondomy nie, ale ak su tak nauceni.. :D
@zuzkavladko ja tomu hovorím usetreny cas a peniaze 😀😀😀 a keď ešte aj ponožky, no nádhera 😀😀😀😀

To som jedina, co sa jej to zda cudne a nevhodne? Ostatnym by sa mozno aj zdalo ok, ak by matke kupoval kupoval 30r syn nohavicky.😁