Je normálne, keď matka kupuje synovi spodné prádlo?
Ahojte, aký máte názor nato ak matka kupuje svojmu zenatemu synovi po tridsiatke spodné prádlo ? Druhému synovi tiež, aj kondómy ? Len mne je to nechutne ?
no svokra zjavne nepochopila, ze synovia uz maju manzelky na to, avy kupovali spodne pradlo svojim muzom a kondomy tiez. Najblizie jej povedz, ze naco kupuje kondomy, ze vy idete naostro 😉
Musela by som byt velmi nerovnana aby mi vadilo ze vlastna mama kupi synovi aj ked dospelemu oblecenie, hoc aj spodne pradlo
Nevyrovnana *
Pisem jak debil
@lizatko1009 Ja som si precitala, ze "Normalne, aj mojho mama kupe...." namiesto kupuje 🙂
Svokra kúpi aj manželovi, aj mne a aj deťom dokonca. Fusakle, dedoles s vtipným motívom od nej dostávame pravidelne na každé Vianoce.
Manželovi kupuje aj tepláky, lebo ich okolo domu a záhrady derie ako na páse...a čo 😂 nie, nepríde mi to nechutné, je to jeho mama. Nie je to také, že by mu chodila utierať nos alebo drhnúť ho špongiou v kúpeli.
Tie kondómy - no radšej nech mu kúpi. Isto lepšie ako sa spoliehať na to, že chlapec vie čo robí. Teda, predpokladám, že je to teenager. V takom prípade je to úplne v pohode.
@jumama nastastie nekupe 😂
To, ze mu kupi trenky prezijem a ked ide do CK outletu a pod …. Preco nie. Co sa tyka kondomov … mozno ta nema rada, tak nechce, aby s tebou mal deti, len Ti to chce povedat “cez kvetinu”.
Pre niektore: kondomy pre brata, nie pre muza
Vymyslena tema, nejak autorka zabudla, ze v uvode je pre brata, tak nereaguje na to, ze jej nakladate, aby deti nemali spolu
Podľa mňa je to od veci.
Aj moja kupuje...véd nech kúpi keď chce, bože ved mu 40 rokov kupovala, prečo by mala teraz pristáť? Nevidím dôvod.
A asi nechce byť stará mama, keď mu ešte aj kondom kúpi...A ty si jeho frajerku?
Bezna vec. Chlap si nikdy sam trenky ci ponozky nekupi i ked tie co ma su uz derava tak su dobre
Este ze su tie vianoce ci mama ktora ich kupi inak by chodili s holou ritou🤣
Áno aj mne kupuje gaťky na Vianoce 🤣
Keď sa zamyslím aj deťom
Aj moja svokra kupuje k sviatku trenky 🤣 vzdy si robim z mojho srandu,ale tak on nie je mamickar,nemoze za to,ze svokra nevie vymysliet lepsi darcek.
@ki__ mojmu kupijem ja. Jemu nikdy nic netreba. On vsetko ma ale derave
Nieje to o tom zeby bol mamickar. Jeho rodicia ziju od nas 1200km
Moj muz vyperie,navari, ide na nakup, uprata, elektinu urobi a hned nie az o pol roka a mnoho dalsie veci ale ponozky a boxerky su « dobre » aj take dierave. Bol by schopny ich nosit no neviem kedy tak to riesim tak pre moj pokoj na dusi ze mu 2x rocne kupim 20 ponozky a 20 boxerky a stare vyhadzujem
On si to ani nevsimne ze to niesu tie iste🤣
@ki__ môj si tiež sám kupuje a dokonca kúpi bez problému aj mne spodné prádlo 😂
Pokiaľ žila moja svokra môjmu mužovi jej synoví normálne kúpovala spodne prádlo.Aj moja mama ked žila kúpovala môjmu bratovi jej synoví tiež.Môžeš vysvetliť čo je na to nechutne asi TY si nechutna.Nemáš problém vyrabáš si ho zbytočne musiš sa asi veľmi nudiť.
Ja kupujem svojmu decku spodné prádlo a aj oblečenie, pošlem foto či chce alebo niee
@michaela789 nieje to teeneger, ale ženatý muž po tridsiatke

Ano, na začiatku nášho vzťahu tiež kupovala svokra mužovi trenky 🤣 tiež mi to prišlo divné, zacala som mu trenky kupovať ja 😃