Je normálne, keď mi posiela fotky, ako plače?
Je normálne že mi chlap posiela fotky ako place ? Nechcem byť hnusná ale ja si neviem osobné predstaviť také posielať...
No možno mu to príde sexi… kedysi chlapčenské skupiny mali každá aspoň jeden klip v daždi hore bez 😉
Pozor na neho.... manipulácia ako vyšitá....
@domi2425
@viestta to bolo na margo toho, že som napísala, že sa autorka pýta, či je ten chlap normálny a bola som opravená… 🤦♀️ V každom prípade, ak považujem niekoho správanie za nenormálne, je pre mňa aj ten človek nenormálny, zablokujem ho a ďalej viac neriešim. A ani ma nemusí zaujímať, čo si o tom myslia iní, pretože sa riadim sebou a svojimi pocitmi, nie?
@gab1sol ty si poukazovala na to, ze sa nas pyta, ci je nenormalny a my to nemozeme posudit z jednej vety, ktoru o nom napisala.. tak neprekrucaj..
a ty asi tiez nebudes uplne normalna, ked by si isla poskytovat utechu niekomu, kto utrpel stratu blizkeho a posiela ti fotky, ako za nim place.. normalny clovek by takemu niekomu poskytol skor kontakt na psychiatra 😝
@reanda čo akože prekrúcam? neviem, ako ty, ale ja by som riešila situáciu podľa celkového kontextu, z tohto neviem, čo je za tým, prečo ten dotyčný posiela také fotky, aká tam bola komunikácia, či by som vôbec na to reagovala, alebo by som s tým niečo urobila…
A kto si ty, že súdiš druhých? Ale keď si už napísala, ak by niekto pre smútok zo straty blízkeho urobil čokoľvek, čo druhým môže prísť nenormálne, v tom momente by som sa mu snažila byť útechou bez ohľadu na to, či by jeho stav vyžadoval starostlivosť u psychiatra, aby sa nestalo nedajbože niečo horšie… Pred rokom zmizla v BA mladá baba - ver tomu, že po tom, čo napísala svojmu priateľovi, ten by bol v tom momente určite veľmi rád v jej blízkosti a bol by jej oporou, či poskytol akúkoľvek útechu, len aby neurobila to, čo urobila… Žiaľ, prišiel neskoro.
Čožeeee?! Ja som s mojím chlapom 20 rokov, celkovo sa poznáme 31 rokov a plakať som ho v živote nevidela!
Netvrdím, že chlapi nemôžu plakať. Ale fotiť sa pri tom a posielať to komukoľvek je vážne choré!
Každý má právo si poplakat je to celkom normálne, ale ze takéto fotky ti posiela to už nie je normálne . Ten človek musí byť chorý...
Je to normálne ak má nízke sebavedomie, manipulativne sklony, je neurotik vyzivajuci sa v dráme, má nevyriešeny alebo nezdravý vzťah s matkou, nevie vyhodnotiť kde je hranica nedzi prijateľnym správaním a tým co už nie je vhodné. No ideálny partner do života. Takého sa dievča drž 😆 vždy lepší hocaky chlap ako žiadny 🤔 aj tetky v dedine vravia , že ktorá moc preberá na ocot ostáne 😆
Psycho

@gab1sol nemyslim si, ze akykolvek pricetny dospely jedinec, bez ohladu na pohlavie by komukolvek posielal svoje uplakane fotky, nech uz by mal pre plac akykolvek dovod. Takze za mna, nie, nie je kompletny