Je normálne mať nepozvané návštevy skoro ráno?
Príde vám normálne ak niekto príde na návštevu okolo 7-8 ráno,aj napriek tomu že ste ho nepozvali ? Len napíše že je niekde blízko ,dnes sa nám to stalo síce len raz ale príde mi to zvláštne ,po prvé ja nikam nechodím ak má nepozvu a keďže je to skoro ráno tak to by som brala že ľudia spia atď
naozaj zalezí, ze kto by to bol - su predsa bízkí ludia, ktorým by som otvorila aj v noci, od toho je rodina, od toho su priatelia.
@ariola Tu nejde o to, či by sme otvorili v noci. Jasné, že v prípade núdze by som otvorila, keď by niekto zvonil uprostred noci. Autorka sa ale pýta na inú situáciu, nie na prípad núdze. Niekto známy bol o tom čase v ich okolí a dostal nápad prísť na návštevu. Len tak, lebo bol práve nablízku.
Pre mna su neohlasene navstevy dovod na porazenie a absolutna nevychovanost.Absolutna.Ked niektoneste zavola,tak stale mam.moznost povedat nie.Ale nedavno som zazila take,ze zazvonili pri dverach,ani nedali sancu pripravit sa,ze prisli na kavu.Absolutna nezdvorilost!
Ani by som neotvorila... o 7 rano cez vikend spim. A cez pracovny den som uz v robote, tak by som neotvorila tiez 😂 Je uplne nevhodne prist takto rano. Normalne si toho cloveka pustila dnu??
Ak by to bol nejaky znami, ktoreho sme nevideli dlho a nahodne mu to takto vyslo, tak v pohode. Nam sa stalo, ze kamoska cestovala zo zahranicia a isla blizko nas, tak napisala ci sa moze stavit. Tak sme mali navstevu o polnoci. Ale to je osoba, s ktorou sa vidime velmi zriedka a dalsia navsteva by bola mozno o 2roky. Ak niekto koho stretavam pravidelne, tak nie. Inak o takom case este spime
Ak by mi písal o siedmej ráno,ani by som o Tom nevedela.Pokial nečakám nejaký telefonát,mobil spinká v inej izbe s vypnutými zvukmi.😉
Uz len moje nervy, co by chytila by sa radsej otocili, ja takto spim alebo som po nocnej
Ak príde brat alebo mama tak si aj otvoria sami a my spíme ďalej. Ak by písala nejaká kamoška alebo kolega tak spím ďalej. Vybavené.
@h2 my sme v rodine s týmto v pohode 😄 máme kľúče navzájom ale samozrejme nie je to tak že ráno sa zobudim a brat mi sedí v kuchyni. Vždy napíše že prechádza cez naše mesto a je unavený či môže dôjsť. Čiže ak dôjde ráno o siedmej, ide do kuchyne, spraví si kávu a čaká kým sa zobudim.
Pripomenula si mi navstevu byvalej kolegyne, s kt. sme sa nevideli asi 2 roky. V ten den zacali vsetko zatvarat kvoli covidu. Vraj isla ku kamoske, ale nebola doma tak sa stavila u nas. Tak reku hodinu ju pretrpim. A ona na mna vytiahla OVB 😂
Cez pracovné dni už v takom čase nie som doma a cez víkend spím. Takže by som si správu ani neprečítala. Inak ešte sa mi nikdy nestalo, aby sa ku mne niekto dovalil na návštevu o siedmej ráno 🤦🏻♀️
@hopsas my tiež mám kľúče navzájom od našich domácností, ale aby som sa zobudila na to, že mi niekto sedí v kuchyni, to si neviem predstaviť. Ani ja by som nevliezla domov k našim len tak. Vždy im vopred zavolám, aj keď sú napr. na dovolenke a idem im poliať kvety.
nereagujem na správu, dvere neotváram, pretože ak niekto chce prísť na návštevu o 7:00, nemôže to byť normálny človek (ak samozrejme nedošlo k nejakej katastrofe) a ja bláznov nemusím
Ja vždy v piatok a v sobotu večer poviem, že ten co ma ráno zobudí a nebude zemetrasenie, alebo vážny úraz dostane po cumaku. A po cumaku by dostal aj ten co by došiel cez víkend tak skoro ráno. Cez pracovný deň, už sme na odchode z domu.😆
To by musel niekto umierat alebo na pokraji umrtia aby mi niekto volal o7.00 am alebo medzi 15-17.00 to je proste posvatne momentum pokoja a mieru
Zamykame sa zvonček nemáme a telefóny mame na tichom keď spíme..takže taká návšteva by sa mohla rovno otočiť 😂
Áno, je to zvláštne a nezdvorilé. Nechodia k nám také návštevy. Nabudúce treba napísať - ale my ťa nečakáme... Máme dnes na programe veľké upratovanie. Samozrejme, práca pre teba sa nájde, no problem, môžeš trebárs umyť okná. Ale nabudúce sa radšej ohlás aspoň 2 dní vopred. Aha a ináč, u nás bez šance, v sobotu a nedeľu bežne vstávam medzi 9-10, mobil vypnutý 😄. Tak to by som ho akurát tak usadila do obývačky a nech si pustí tv alebo čo...
Cez týždeň sme o 7.uz na ceste do práce a cez víkend spíme, čiže smola tak ako tak
@cacianka Ty si choď radšej zasexovať, lebo frustrovaná si tu zrejme ty...Autorka nereaguje už druhý deň, tak je to čo? 💩 ?
Mne by to nevadilo. A nevadia mi ani neohlasene navstevy a ani mi to nepride nevhodne. Vsak ak je blizko, tak peco nie
Ja milujem tieto témy,otázky,kde je autorka anonymná a polozi otázku bez toho,aby nerozviedla,o koho ide.Dostane desiatky odpovedi,rovnaku otazku a ......ignoracia...

nepozvany ani o 16tej, o 7mej este spim, alebo som v robote, nic medzitym